Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silves.pl [Dedyk] [Easy]

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 377
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Przepraszam za problemy, ale na serverze trwają prace tak więc prosimy wszystkich o cierpliwość i zrozumiałość, ponieważ chcemy żeby server stał stabilnie i mogliście czerpać przyjemności !" <--- Słowa Ryuu z TS'a

Opublikowano

pograłbym, ale czuje że serwer nie ruszy :D , nic dziwnego , skoro admin robi "anty" eventy.. kto 1załozy konto dostanie SM na peta.. załosne ..+zamiast zając sie bugami/botami.. urządza event ZUO.. od mapy 125 w góre, ciężej jest ubić moby niż boss`a, :D , kolejna sprawa to wyrównane DMG postaci ?.. żałosne .. heller (125lv) bije 50k z full absami . zato ja .. ninja 200lv bije mu tyle samo .. a eq zrobione jest... ps. serwer easy? nie sondze.

Nie chce tu nikogo krytykować,czy tam obrażać.. ale to co admin robi na serwerze to jest poprostu żenujące..

Po pierwsze, team zapewnił, że każdy dostanie peta.

Po drugie, od bugów jest technik.

Po trzecie, coś chyba trochę podkoloryzowałeś historię z hellerem i twoim ninją.

Po czwarte, a cóż on takiego robi? Pisałem raz z Ryuu na PW o meczu Holandia-Meksyk - spoko koleś, więc śmiem twierdzić, że administrator również.

Poza tym, serwer nie padnie. Bynajmniej, nie tak szybko, jak by chcieli ci, którzy źle życzą Silves.

26277095327341632366.png

Nick: Wojownik (tak, to jest nick)

Opublikowano

Spytam:
Jaka postać dominuje w pvp?  (wiem, że pytanie typowego gimbusa, lecz każdy serwer ma inny balans)
PS. proszę nie pisać, że "każda", bo zawsze ktoś ma przewagę, serwera z równowagą klas jeszcze nie znalazłem.

expeliarmus_zps84c9ccee.png

Zbieram Like :)

Opublikowano

Spytam:

Jaka postać dominuje w pvp?  (wiem, że pytanie typowego gimbusa, lecz każdy serwer ma inny balans)

PS. proszę nie pisać, że "każda", bo zawsze ktoś ma przewagę, serwera z równowagą klas jeszcze nie znalazłem.

Ja gram ninjom. Nawet sobie dobrze radzi :) Z expem też nie ma problemu.

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

masakra mialo trwac to chwile i tak nic nie zrobia zobaczycie :)))

Pewnie zabrali się za coś czego nie umieją i im się posypało. Zawsze tak jest. Pewnie jutro jako wytłumaczenie napiszą , że ddosy, atak kosmitów. gm chory na ebole itd. Każdy już to przerabiał. 

2mzof5.jpg
Opublikowano

Powinni zwiększyć drop ulepek byłęm dziś dropić kamień po matowcach  125 lvl ninja eq EXP spotkałem tam bosa 105 lvl walnął mi 708k z hita.... pozdrawiam 

Opublikowano

Pewnie zabrali się za coś czego nie umieją i im się posypało. Zawsze tak jest. Pewnie jutro jako wytłumaczenie napiszą , że ddosy, atak kosmitów. gm chory na ebole itd. Każdy już to przerabiał. 

A moze naprawiaja te "chinskie znaczki" dodaja pety, sprawdzaja WSZYSTKO po to zebyście sie nie pluli potem ze cos nie dziala ? To też trzeba wziąć pod uwage a nie wyciagac pochopne wnioski, powinniscie sie w ogole cieszyć że "probuja" cos poprawic/dodac a nie narzekać na nich.

Opublikowano

Mam pytanie, co się dzieje z serwerem bo nie było mnie od 15, co z tym hp mobów bo jest niewidoczne?

Opublikowano

Może się ktoś z administracji wypowiedzieć ile to będzie trwać i czy do 2 godziny się wyrobią?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...