Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silves.pl [Dedyk] [Easy]

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 377
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Był włączony w nocy, no mimo to lepiej że coś naprawiają.

Ma ktoś GG do kogoś z administracji, ważne?

słuchaj razem z tobą czekałem w nocy ... wbiłem o 5 rano i serwer offf do tej pory... w nocy stał 1h też tylko .. To wszystko to totalna kpina.. na forum serwa GM zasłania się brakiem kontaktu z administracją itd itd  >.<

Nie obrażając nikogo opuszczam ten bezsensowny serwer. Totalny niewypał .

Po 2 na Argentus.pl bd w tym tygodniu update 270 lvl nowe eq itd wiec tam sie pobawie. elos

Opublikowano

serwer OFF od wczoraj godz 19;00

Serwer był online ok. ~3 +/-, potem mnie wywaliło i był błąd z logowaniem to sobie darowałem, tutaj jest ta sama administracja co z Linaresa, co nie?

Opublikowano

Teraz chyba działa serwer, pobieram :P Może po prostu napotkali jakieś problemy, a wy jęczycie jak jakieś dzieciaki bez życia prywatnego..

Opublikowano

No cóż, jedyne co nam zostało, to cierpliwie czekać i nie jęczeć, bo to nic nie da.

Możliwe że chociaż bugi naprawią, bo są niektóre lekko upierdliwe, nie ma nikt kontaktu do administracji? GG? Nicki z MPC oprócz jamajki?

@jamaika111

Opublikowano

Niestety po kilku godzinnym graniu na tym serwerze, stwierdziłem, iż nie opłaca się tam grać. Czasami, gdy chcę się tp na Jinno albo inne miasto, to po prostu wywala mnie na ekran główny. W prezentacji pisze, że drop jest 7000% dziwne, bo ja rozwaliłem bardzo dużo mobów i praktycznie nic nie wypadało. Moim zdaniem, straciłem 2 godziny mojego życia..

Opublikowano

Prezentacja ładna i wszystko czytelne, kilka obrazków nie widać no ale mniejsza. Wbije z nudów i braku serwerów.. -.-

____

Czytając komenatrze @ UP rozmyśliłem się... :unsure:

Opublikowano

Nie, ktoś komendą wywala serwer a GM nieogarnia i nie potrafi zablokować komendy. Pet za 100yang, oczywiście zbugowany exp się ma np 1423434/4200  (i peta mam 14LVL) a powinienem mieć około +40 napewno więc zbugowany pet. Na niektóre mapy się nie da wejść. Mapa 125 wogóle teraz nie chce lecieć i wiele innych bugow no ale przeciez jest naprawione..

Opublikowano

Cześć.

Szukałem właśnie takiego serwera, leczy czytają wypowiedzi to większości jest napisane, że pełno bugów, nic nie działa i wgl. czyli, że standard.

Jest szansa, że ogarną serwer i będzie można zagrać ? :)

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...