Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silves.pl [Dedyk] [Easy]

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 377
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja bym sie wstydził i kasy nie wział za reklamowanie takiego czegos :D

Nigdy nie widziałem takiej olewki przez Adminow , maja TS'a nie wejdą nic nie powiedzą.

Maja fanpage , 0 info.

Maja forum , forum off.

Maja strone, strona off.

Opublikowano

stronka ON zobaczymy ;)

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

mi jakoś weszło ;p

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

Nie polecam serwera zbugowany w c**j, nie widać ikonek i niektórych broni tak samo exp jest wolny ze ja pierdoleadminstracja ma wyjebane na graczy bo w ogołe nie odpisuje.

Pozytywna ocena w chuy.

Mi sie tyle stronki wczytuje

http://scr.hu/114g/pjbsw

Opublikowano

huh konto zarejestrowane włączam klienta i wyskakuje błąd w LOG metin2.create_no_Appropriate_device;p pozdro jak beda same błędy z tym clientem kurde 2 raz właczony to ja podziekuje ;p poswiece sie i pobiore jeszcze raz ;p

Opublikowano

huh konto zarejestrowane włączam klienta i wyskakuje błąd w LOG metin2.create_no_Appropriate_device;p pozdro jak beda same błędy z tym clientem kurde 2 raz właczony to ja podziekuje ;p poswiece sie i pobiore jeszcze raz ;p

Bledy w chuy, a tak na serio tylko Ty masz taki blad , wygoogluj na pewno jest rozwiazanie.

Opublikowano

widzę ze strona dziala a jak serwer ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Zgodnosc ustaw -.-

Ludzie mowia ze exp wolny? UAHAHAHAHAHHAAH 1.5h 155lvl w hoyy wolno leci -.-

Jedyne co denerwuje to drop tych smieci i wiekszosci ulepek ktore i tak nie sa potrzebne..

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

ja jak pobieralem z hostingu #1 to normalnie pobiera mi sie z predkoscia 300kb/s :D a lecialo 90max100kb/s, a z mega normalna predkosc 300kb/s lecz przy 49% chyba wyskoczyl blad... dlatego zrezygnowalem, czekam na nowe hostingi :)

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

jak konta się nie da założyć skoro teraz założyłem ? :v ..

strona : silves.pl

Ja nie moge strona sie nie wczytuje do konca.

No więc... zarejestrowałem sie ale server nie działą

I 0 info kiedy on.

ja jak pobieralem z hostingu #1 to normalnie pobiera mi sie z predkoscia 300kb/s :D a lecialo 90max100kb/s, a z mega normalna predkosc 300kb/s lecz przy 49% chyba wyskoczyl blad... dlatego zrezygnowalem, czekam na nowe hostingi :)

Serio? 7 Hostingow czy tam ile a Ty " Czekasz na nowe " ? Nigdy ludziom nie dogodzisz..

Opublikowano

Przecież serwer działa normalnie wbiłem teraz i stronka też teraz mi chodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...