Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silves.pl [Dedyk] [Easy]

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 377
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Był on na 2minut i był pet (lodowy feniks) w sklepie u "Tereski" Ale nie wiem jakie bony bo trzeb ago expic i nic nie pisze ;D. Nie widaomo kiedy on ;3 

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Nie wiadomo, pewnie jeszcze robią spolszczenie zeby nie było po chińsku nic ;3 

Dodajcie większy drop Krwi małpy oraz Dzwonków ;>

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Zwiekszaja drop krwi i dzownkow?

To ja sie specjalnie meczylem wczoraj 6h zeby wbic ten 255 i dzis drugie tyle zeby dropic ulepki a ci teraz zwieksza drop i zjebia wszystko eh

Opublikowano

Mógłby mi ktoś napisać gdzie co dropi na tym serwerze?

Wszystkie ulepki dropią z bossów, bądź z szkatułek, które dostajemy podczas expu.

26277095327341632366.png

Nick: Wojownik (tak, to jest nick)

Opublikowano

pograłbym, ale czuje że serwer nie ruszy :D , nic dziwnego , skoro admin robi "anty" eventy.. kto 1załozy konto dostanie SM na peta.. załosne ..+zamiast zając sie bugami/botami.. urządza event ZUO.. od mapy 125 w góre, ciężej jest ubić moby niż boss`a, :D , kolejna sprawa to wyrównane DMG postaci ?.. żałosne .. heller (125lv) bije 50k z full absami . zato ja .. ninja 200lv bije mu tyle samo .. a eq zrobione jest... ps. serwer easy? nie sondze.
Nie chce tu nikogo krytykować,czy tam obrażać.. ale to co admin robi na serwerze to jest poprostu żenujące..

Opublikowano

pograłbym, ale czuje że serwer nie ruszy :D , nic dziwnego , skoro admin robi "anty" eventy.. kto 1załozy konto dostanie SM na peta.. załosne ..+zamiast zając sie bugami/botami.. urządza event ZUO.. od mapy 125 w góre, ciężej jest ubić moby niż boss`a, :D , kolejna sprawa to wyrównane DMG postaci ?.. żałosne .. heller (125lv) bije 50k z full absami . zato ja .. ninja 200lv bije mu tyle samo .. a eq zrobione jest... ps. serwer easy? nie sondze.

Nie chce tu nikogo krytykować,czy tam obrażać.. ale to co admin robi na serwerze to jest poprostu żenujące..

A skąd wiesz, że bugami się akurat teraz nie zajmują ? ^.-

ts: xx tam dostaniecie info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...