Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silves.pl [Dedyk] [Easy]

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 377
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie sie gra ci ktorzy hejtuja ciagle serwer zapewno siedza tera i dropia . exp jest szybki to co ja lubie ciezej o ulepki na eq bedzie co robic.

Aktualnie jest 100 % drop exp itp bosy sa w m1 widzialem ze 250 chodzil na 100 bosy i mial drop jutro ma byc poradnik gdzie co i dropi a co najwazniejsze serwer stabilny i mozna sobie nocke walnac  

5sc6.jpg

Opublikowano

Zastanawiam się nad tym czy zagrać na tym serwerze. Prezentacja fajne, ale od wczoraj czytam komentarze i to mnie zniechęca. Serw dalej off? Co o nim myślicie?

Opublikowano

Ten serwer to jeden wielki żart i wielki bubel game ! strona serwera uboga jak nasz NFZ, a sama rozgrywka na nim ... nie ma rozgrywki ! bo większość czasu od startu jest albo off albo z małymi odstępami włączony . Jak już uda się wejść i chwilę zagrać to albo wywala kanały albo zniechęca Cię ogólny zarys tego co widzisz : syf leżący w m1 to jedno wielkie wysypisko śmieci ( mieli to poprawić ale oczywiście nie zrobili, bo nie potrafią ) , przywołanie konia to już istna komedia ( wołasz wołasz i konia nie ma, stoisz więc jak strach na wróble, a nóż uda się kobyłę przywołać ) , bony nie wchodzą max o czym w prezentacji oczywiście nie wspomnieli bo to nie oni te pliki robili proste :D , błędne nazwy NPC ( literówki ) , pet " Fenix " zapożyczony prosto PVP Elite :D oczywiście nazwa po niemiecku, bo niby jak przetłumaczyć skoro się nie zna owego języka, szybkość poruszania postaci z butami wiatru to jakiś inny poziom, niby +30, a poruszasz się w tak zawrotnym tempie że psy w m1 to dla Ciebie za wysokie progi, zbugowane mapy, dmg bossów przesadzony i wiele innych ciekawostek . Jedno pytanie do administracji : nad czy wy tak pilnie pracujecie ? bo efektów waszych starań nie ma żadnych ! nie polecam ale to to tylko moje spostrzeżenia tego co zaobserwowałem :)

Opublikowano

Od kolegi z serwerowego forum: 

Aktualnie serwer off, ale jak już się uporacie z tym co teraz robicie, zajmijcie się ulepszaczami bo 3/4 z nich się nie stackuje.. i usuńcie te niepotrzebne ulepki, po co to komu, dla zmyłki?
Tak samo ze szkatami bo dropi ich OD CH#JA a z nich bronie i zbroje nikomu niepotrzebne, przez które jest SYF w eq i na ziemi, bo każdy je wyrzuca.. Zostawcie tam PD, ulepy, perły i to co się komuś może przydać, a żeby ludzie nie mieli ich za dużo to po prostu zmniejszcie szansę na drop szkatułek...
Stalki i bronie 65/75 dodajcie po prostu do handlarzy. smile.gif

Piszecie, ze jest to "najlepszy serwer 4FUN", a do takiego mu jeszcze troche brakuje, ale od tego są gracze żeby testować i podpowiadać administracji nie ?smile.gif
Osobiście nie twierdze ze sam bym zrobił lepszy serwer, bo pomysł na niego macie zajebisty, ale jest tyle błędów i braków, że to głowa mała... miedzy innymi każdemu doskonale znane "bryłki" mam teraz 1.7kkk i co mam z tym zrobic? Na siłe wydawać? 

Jeśli się zgadzacie dajcie lajka niech znają nasze zdanie 

Opublikowano

Ten serwer to jeden wielki żart i wielki bubel game ! strona serwera uboga jak nasz NFZ, a sama rozgrywka na nim ... nie ma rozgrywki ! bo większość czasu od startu jest albo off albo z małymi odstępami włączony . Jak już uda się wejść i chwilę zagrać to albo wywala kanały albo zniechęca Cię ogólny zarys tego co widzisz : syf leżący w m1 to jedno wielkie wysypisko śmieci ( mieli to poprawić ale oczywiście nie zrobili, bo nie potrafią ) , przywołanie konia to już istna komedia ( wołasz wołasz i konia nie ma, stoisz więc jak strach na wróble, a nóż uda się kobyłę przywołać ) , bony nie wchodzą max o czym w prezentacji oczywiście nie wspomnieli bo to nie oni te pliki robili proste :D , błędne nazwy NPC ( literówki ) , pet " Fenix " zapożyczony prosto PVP Elite :D oczywiście nazwa po niemiecku, bo niby jak przetłumaczyć skoro się nie zna owego języka, szybkość poruszania postaci z butami wiatru to jakiś inny poziom, niby +30, a poruszasz się w tak zawrotnym tempie że psy w m1 to dla Ciebie za wysokie progi, zbugowane mapy, dmg bossów przesadzony i wiele innych ciekawostek . Jedno pytanie do administracji : nad czy wy tak pilnie pracujecie ? bo efektów waszych starań nie ma żadnych ! nie polecam ale to to tylko moje spostrzeżenia tego co zaobserwowałeŚ

Święta prawda. Nie wiem po co wyłączają serwer, skoro efektów prac nie widać? Fajnie się grało na początku, potem wpadli na super pomysł dodania petów (dodawali je jakieś 5-6 godzin!). Takie rzeczy robi się jeszcze przed betą, bo później wiadomo, baza wywala błędy. Wyłączyli sumowanie się szkat, bo niby ludzie burdel w m1 robili. A może by tak się wysilić i kilka osób za robienie syfu zbanować na parę godzin dla przykładu? Pamiętam serwer Camerion, chyba nawet na tych samych plikach - tam team szybko nauczył graczy porządku. Do tego chyba tylko GM na tym serwerze nie ma wh.  :D  

2mzof5.jpg
Opublikowano

Ten serwer to jeden wielki żart i wielki bubel game ! strona serwera uboga jak nasz NFZ, a sama rozgrywka na nim ... nie ma rozgrywki ! bo większość czasu od startu jest albo off albo z małymi odstępami włączony . Jak już uda się wejść i chwilę zagrać to albo wywala kanały albo zniechęca Cię ogólny zarys tego co widzisz : syf leżący w m1 to jedno wielkie wysypisko śmieci ( mieli to poprawić ale oczywiście nie zrobili, bo nie potrafią ) , przywołanie konia to już istna komedia ( wołasz wołasz i konia nie ma, stoisz więc jak strach na wróble, a nóż uda się kobyłę przywołać ) , bony nie wchodzą max o czym w prezentacji oczywiście nie wspomnieli bo to nie oni te pliki robili proste :D , błędne nazwy NPC ( literówki ) , pet " Fenix " zapożyczony prosto PVP Elite :D oczywiście nazwa po niemiecku, bo niby jak przetłumaczyć skoro się nie zna owego języka, szybkość poruszania postaci z butami wiatru to jakiś inny poziom, niby +30, a poruszasz się w tak zawrotnym tempie że psy w m1 to dla Ciebie za wysokie progi, zbugowane mapy, dmg bossów przesadzony i wiele innych ciekawostek . Jedno pytanie do administracji : nad czy wy tak pilnie pracujecie ? bo efektów waszych starań nie ma żadnych ! nie polecam ale to to tylko moje spostrzeżenia tego co zaobserwowałem :)

Hmmm.... jak to czytam to mam pompę xD serwer calutką noc był stabilny, masz księgi oswajania konia u handlary? a to że nie potrafisz tego zauważyć to po raz 2 pompa z Cb. Literówki zdarzają się każdemu ;] Serwer jest już spolszczony. Exp jest przyjemny jak i drop ulepków. (w 1 dzień wbilem 230lv BM i mam eq na 130lv FULL) Poprawiają błędy jak na każdym dzisiejszym serwerze, podobna sytuacja co Deila, ona była chyba 2 dni off a śmiga do teraz;] Gracze są można śmiało powalczyć z innymi. Tak przyznaje drop tych "śmieci" w m1 jest okropny ale nie można mieć wszystkiego;] Mimo wszystko serwer polecam ;]

\

Opublikowano

Mi sie serwer podoba,troche mnie teraz wkurwia ze nie stackuja sie szkaty i te offy bo wbilem max lvl po starcie serwa i bonuje eq juz drugi dzien bo ciagłe offy... ale takto serwer  jest bardzo dobry.

Milo sie ulepki dropi,ulepsza,bije bossy bije z innymi itp

Mam nadzieje ze uporacie z się z tym wszystkim i wlaczycie serwer :)

PS. Da mi ktos latke bo mi wgl forum nie działało i nie działa

Opublikowano

Hmmm.... jak to czytam to mam pompę xD serwer calutką noc był stabilny, masz księgi oswajania konia u handlary? a to że nie potrafisz tego zauważyć to po raz 2 pompa z Cb. Literówki zdarzają się każdemu ;] Serwer jest już spolszczony. Exp jest przyjemny jak i drop ulepków. (w 1 dzień wbilem 230lv BM i mam eq na 130lv FULL) Poprawiają błędy jak na każdym dzisiejszym serwerze, podobna sytuacja co Deila, ona była chyba 2 dni off a śmiga do teraz;] Gracze są można śmiało powalczyć z innymi. Tak przyznaje drop tych "śmieci" w m1 jest okropny ale nie można mieć wszystkiego;] Mimo wszystko serwer polecam ;]

Fakt serwer był calutka noc stabilny, szkoda tylko że ostatnio też tylko działał w nocy przez jakąś godzinkę w okolicach chyba 3 nad ranem - wybacz nie każdy siedzi non stop przed komputerem we dnie i w nocy by śledzić kiedy ów serwer jest ON :) Księgi oswajania konia u handlarki być może są ale ja ich nie widziałem, a niby jak mam je sprawdzic jak serwer po raz kolejny OFF ? znowu czekać aż w nocy go uruchomią ? ciekawe kiedy kolega wbił full eq jak serwer non stop wyłączony, a działa tylko dla wybranców (czyt. nocnych marków ) ? ja swoje zdanie wyraziłem jak sie komuś nie podoba trudno ma problem i musi to przeżyć :D a najlepszym sposobem na aby przekonac się jak jest na serwerze jest : ściągnięcie klienta, rozpakowanie, wgranie łatki i wejście do gry - pod warunkiem że ma się to szczęście i trafi na szczęsliwe godziny logowania :D

Opublikowano

Moze ktos dać link do pobrania łatek/patchow ? Problem jest taki ze niedarady załozyc konta na forum poniewaz nie ma  tego kodu ktory trzeba wpisac.

Opublikowano

To zrób eq bo ja helerem w 1min ubijam bosa bambus sr 47 eq do pvp lvl 100+ wiec albo bijesz 1 lvl bossy albo nie umiesz grac w ta gre

Opublikowano

Serwer jest ON dla tych co niewiedza, radze pobrac łatke/patcha ze strony, zostały poprawione wszystkie chinskie oraz pisze kto z jakiego krolestwa jest takze wyglad bardzo podskoczył za co duzy plusik, jedynie musza zmienic zeby itemy znikaly po 3-15 sek i bedzie dobrze.

Opublikowano

Co to za serwer Easy jeżeli bony nie wchodzą max ?
Bony max to podstawa każdego Easy, nawet nie musi miec w chui duzo ulepszeń itp ale żeby bony były :D

37215277764282770396.png

Opublikowano

hmm mysle czy pobrac, ile ludzi gra?

Ludzi okolo 700, ciagle w sumie przybywa bo to 4fun easy.. takze 90% dzieci ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...