Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silves.pl [Dedyk] [Easy]

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 377
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

koło 400

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

1.gra znacznie więcej niż ludzie pisza

2.to jest 4fun wiec normalny jest exp wiec nie placzcie

3.stjudi'ego cos w dupe ugryzlo i zniechęca ludzi do gry

4.nawet jeśli są bugi to co z tego skoro serwer jest bardzo łatwy wiec wszelkiego rodzaju ułatwienia dużo nie wnoszą

5.co z tego ze na plikach innego serwera? Ważne ze na plikach dobrego serwera. Gdyby ktoś ukradł pliki i zrobił kopie Virtualmt2 to wszyscy byscie ruszyli na ten serwer

6.jak ci się serwer nie podoba to wypierdalaj z prezentacji a nie piszesz 10 postow o bugach, plikach i adminach

Opublikowano

akurat na serwerze gra ponad 500 osob, lecz jak dla mnie to za duzo bugow, bossy w m1 - mozg rozjebany, bo 30lvle je nawet ubija..

tylko niektore ulepszacze sie stackuja, malze sie nie stackuja, plecak praktycznie zaj3bany, dropia wachlarze na 240lvl+0..

bez sensowna gra na takich bugach.. :)

+ polowa serwa to dzieciaki, ktore groza smiercia itd, karza wbijac na Ts3, a po podaniu namiarow aby podbil juz odrazu wychodza z serwera z glutem w gaciach.. w przeciagu 15 minut zalapiesz sie na minimum 10 osob ktore ci bd ksuly, gdy mapa jest ogromna i wszedzie duze spoty.. :)

Opublikowano

akurat na serwerze gra ponad 500 osob, lecz jak dla mnie to za duzo bugow, bossy w m1 - mozg rozjebany, bo 30lvle je nawet ubija..

tylko niektore ulepszacze sie stackuja, malze sie nie stackuja, plecak praktycznie zaj3bany, dropia wachlarze na 240lvl+0..

bez sensowna gra na takich bugach.. :)

+ polowa serwa to dzieciaki, ktore groza smiercia itd, karza wbijac na Ts3, a po podaniu namiarow aby podbil juz odrazu wychodza z serwera z glutem w gaciach.. w przeciagu 15 minut zalapiesz sie na minimum 10 osob ktore ci bd ksuly, gdy mapa jest ogromna i wszedzie duze spoty.. :)

Oprócz bugów to co piszesz nie ma sensu ^^

@anty  Naprawcie stakowanie się itemów :)

17607462699095201746.png

Opublikowano

Server polecam, jedyne co to drop jest słaby, max lvl wbija się szybko ;)

19147930057982174823.jpg

+ Byłem z 30minut na bossach. 

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Server polecam, jedyne co to drop jest słaby, max lvl wbija się szybko ;)

134311404139340574593.jpg

+ Byłem z 30minut na bossach. 

Jak długo expiłeś od 125 do 150? Z pd czy bez?

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Czy tylko ja sie nie moge zalogowac? Ciaglr mam zostaniesz polączony z serwerem......

Opublikowano

A okej dzieki wielkie dopiero co w temat wszedłem. ;)

Powiecie mi jeszcze czy strasznie jakaś klasa przesadzona w pvp jest (wiem ze nie wszyscy maja eq i abs ale takie ogólne wrażenie)? A jak to jaka klasa

I wgl ten drop jest podobno tak łatwy jak pisze Gm czy jednak czekanie latami na resp bossów?

Opublikowano

na 156lv z full eq mam 166k hp i skile po 40k od helerow przy full abs to nie tak dobrze -,- bo ja w nich po 20 z krytem a oni po 40.....

\

Opublikowano

to trzeba ustawic ludzie niby pisza ze tu sie nie bedzie duzo bic ale jak bronie na   +200 maja wbudowane +40do obrazen cos tego typu to looooo

Opublikowano

Heller ma za duży dmg. 

Gram ninją 255 zjechałem mam 125 i że mam hacki xD

Pewnie miał smoczy wachlarz 240lv (dropi ze szakty)  na 240lv bedziesz tyle też bił ;3 

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...