Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silves.pl [Dedyk] [Easy]

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 377
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Większą część dnia serwer off, łaskawie odpalili i jakie efekty całodniowej pracy?: ch padają, postacie się bugują,  pet 1 lvl, szkaty się nie sumują. Pracowity dzień chłopaki nie ma co. 

2mzof5.jpg
Opublikowano

to nie jest eq navi na serwerze istnieje pewien bug :)

mozesz na pw podesłać buga? sprawdze czy to faktycznie bug bo jak nie to zawijam laczki z serwa... bo jeżeli to bug to mogą go naprawić a jeżeli navi to wybacz... 

tak ogólnie znow offf

Opublikowano

mozesz na pw podesłać buga? sprawdze czy to faktycznie bug bo jak nie to zawijam laczki z serwa... bo jeżeli to bug to mogą go naprawić a jeżeli navi to wybacz... 

tak ogólnie znow offf

Drako jak to nie będzie bug daj mi znać.

Opublikowano

Ten serwer to jednak wielkie dno :)
Czekam od wczoraj, żeby chociaż postać zrobić - nie udało się do tej pory...
Na forum też się nie zalogujecie, bo dla moderatorów ważniejszy jest kolor nazwy użytkownika niż niepojawiający się KOD do przepisania podczas rejestracji.
Gz. Wielka łapka w dół.

expeliarmus_zps84c9ccee.png

Zbieram Like :)

Opublikowano

Ten serwer chyba upadł do końca, skoro tyle czasu off :P

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

Coś tam mnie połączyło, pisze ciągle, że jestem zalogowany i tyle. :)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

ku rwa no nie robcie lipy wczoraj wylogowalem sie o 1 w nocy a mam peta 1 lvl chociaz go expilem do 99 nie ma pudla do usuwania itemow wymiar wladcow bierze kase i nie przenosi nie ma expa itp to zawazylem doslownie stojac w m1 przez minute 

5sc6.jpg

Opublikowano

Ludki . Jest bug na 10kkk ataku .. opisałem go Darylowi(GM) i odpisali mi , że nic nie będą naprawiać bo i tak serwer wywala ch -.- potem jakieś Gówniarskie odzywki .. prosiłem o troszkę opanowanie chamstwa to było jeszcze gorzej .. nie polecam serwera + odchodze !

Opublikowano

Myslalem ze administracja cos sie zna na serwerze... a oni jedynie niektore znaczki tylko poprawili -.- nie potrafia nawet zmienic czasu znikania przedmiotow, ogolem fajny serwer jak na 4fun lecz administracja zawiodła, tak naprawde to osoby ktore 1 raz maja stycznosc jako "technicy" ktorzy wykupili dedyka i tyle. Serwer ciagle wyrzuca a Deryl na to "Kto wyrzuca na ch2 ?" no kuzwa... smiech na sali . Jak sie ogarnie serwer (chociaz wiem ze nie chyba ze z inna "DOBRĄ" administracja) to chetnie wroce i pogram, poki co szkoda nerwow. Aaaa zapomnialem dodać ze lv peta znika, z 99 spadł na 1 lv, znikła mi bron po wyrzucenia jak i niektorym graczom zbroje/bronie na 180 lv itp i skoro oni nie potrafia zrobic najprostszych rzeczy, to nie liczcie ze odzyskacie eQ... Niektorzy biją po 7kk+ np ninja 155 lv z jednego hita z strzaly tyle mi wziął pz (mam nagrane w razie czego zeby nikt nie mowił "ta nic takiego nie ma") Szkoda serwera.. no szkoda.

Opublikowano

większość rzeczy z mpc forum  macie :/ 

No ale serwer i tak ładnie się prezentuje :) zmienicie podłoże m1 bo wygląda jak z clienta aline2 :D

Opublikowano

Strona nie działa, forum nie działa więc chyba już po najlepszym serwerze Metina :D Chciałem w imieniu graczy pozdrowić administrację i życzyć dalszych sukcesów, byle z dala od tworzenia i zajmowania się serwerami, bo macie o tym takie pojęcie jak świnia o gwiazdach.

Opublikowano

No i koniec najlepszego serwera easy/4fun w Polsce hahaha :D 

Mam wielką nadzieje, że serwery metin nigdy nie spadną do Waszego miernego poziomu jaki prezentowaliście tym pseudo serwerem. Mam również nadzieję, że wszyscy po kolei z administracji nie tkną się już za podobne "projekty" i nie będą przynosić wstydu polskiej scenie metin2.

Serdecznie pozdrawiam i nie życzę powodzenia. :)

Opublikowano

A jednak bug na bugu,buga popycha. Ten serwer nie przypomina wam serwa hamachi ? :D 3h działa 10 h nie hehe :D i tak cały czas od startu. Pozdro i szukam czegoś bardziej stabilnego oraz z ogarnięta administracją która potrafi zrealizować SWÓJ projekt. 

Opublikowano

Te wywalanie ch to wina petów ;) Sam wywaliłem przypadkiem channel, napisałem im to, ale mieli to w dupie. Jak tak chcą tak będą mieli.

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

większość rzeczy z mpc forum  macie :/ 

No ale serwer i tak ładnie się prezentuje :) zmienicie podłoże m1 bo wygląda jak z clienta aline2 :D

Ale ty jesteś tępy.. a aline skąd to miało? Z epvp.

Jak sytuacja na serwerze? Opanowana?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...