Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silves.pl [Dedyk] [Easy]

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 377
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dużo bugów, na mapie od 125 prawie w ogóle exp nie leci i nie wiadomo skąd ulepszacze wziąć..

Exp nie leci bo 30 lvli w 5 minut nie wbijasz? xD

Czlowieku popatrz na ranking , Ty chyba nie widziales kiedy exp nie leci , jak dostajesz 0.02 za spota.

Opublikowano

@KaMeR1337, wybacz, ale muszę zapytać. Będziesz banował za moda? Jeśli ten serwer nie jest Twój i tylko pomagasz w reklamie (nie chciało mi się czytać prezki, wiec mogłem takiej informacji nie zauważyć :P) to cofam pytanko.

Jak na 4fun to nie jest źle, ale interface to paskudny wybraliście. Powodzenia.

Opublikowano

@KaMeR1337, wybacz, ale muszę zapytać. Będziesz banował za moda?

serwer nie jest mój, i mod dozwolony raczej

nie moge edytować 1 posta -.-

Nie masz uprawnień aby używać tego rozszerzenia obrazków na forum. Poprawny format to: http://www.domain.com/picture.gif, nie poprawny format to: http://www.domain.com/picture.one.gif

Opublikowano

Juz na samym starcie odrzuca mnie na widok stronki aka linares aka camerion aka derox aka devux aka nightcore.Silves to rowniez sklejka w/w serwerow.

Zapytam z ciekawosci,odbugowaliscie pz moobow na mapach 100+ ?

Srij9JT.png

Opublikowano

Wszedłem, chwilę zagrałem i wyszedłem . Interface tragedia, przywołanie konia na dzień dobry to sztuka w końcu to easy/4Fun i trzeba się pomęczyć :D ilość syfu jaki leży w m1 to jedno wielkie wysypisko śmieci co tylko lagi powoduje, szybkość poruszania się postaci na poziomie wozu z węglem, nawet po założeniu butów wiatru psy czy dziki to dla Ciebie struś pędziwiatr czy diabeł tasmański, ubogi wygląd m1, ludzie na czacie co i rusz piszą o bugach, a admini zapraszają na OX :D no nic ja dziękuję, a wam życzę powodzenia .

Opublikowano

Kiedy bedzie strona/ rejestracja ? :v

przeniesli strone na 

silvesmt2.pl

Nie polecam serwera zbugowany w c**j, nie widać ikonek i niektórych broni tak samo exp jest wolny ze ja pierdoleadminstracja ma wyjebane na graczy bo w ogołe nie odpisuje.

ikonki wszystkie widać, exp z PD jest niezły jak Ci się nikt nie wepcha i nie będzie ksuł.

Opublikowano

przeniesli strone na 

silvesmt2.pl

przeniesli strone na 

silvesmt2.pl

ikonki wszystkie widać, exp z PD jest niezły jak Ci się nikt nie wepcha i nie będzie ksuł.

ty jesteś jakiś nie ogarniety? czy tylko nabijasz posty? wyżej jakbyś nie zauwazył napisałem "link strony" napisałem również , że już gram.. to na kij mi odpowiadasz?

@do GM`ów. OGarnijcie te DDoS`y bo nic nie idzie zrobić.. zmiencie ten czas wyrzuconych itemófffffffff bo zawalaja  mapy.. usuńcie hp z helmu,broni,tarczy i kolców, bo psuje ta gre.. i najważniejsze ruszcie dupy, bo botów to 58934743892653jest a wy robicie pierd**ne OX po którym przy 1rundzie wywala cały serwer <hahahaahaha>

Opublikowano

co się dzieje z serwerem ?

na OX za dużo osób było a wszyscy dostali nagrody oprocz tych 10osob..xD Więc raczej dlatego padł, nielicząc że od samego startu mają DDOS'y.

Opublikowano

Mam pytania.

1. Mógłby ktoś poprawić ssy broni?

2. Czy dagg. jest tutaj dobry w PVP?

3. Zmieńcie 3 ostatnie zbroje, chociaż na hwangi, pls...

4. Skąd fryzurki.

5. Czy dropią tutaj certy tak jak na Marinerze?

6. Od 24 do 5 rano ile leveli wbije na ciągłym expie?

Opublikowano

Mam pytania.

1. Mógłby ktoś poprawić ssy broni?

2. Czy dagg. jest tutaj dobry w PVP?

3. Zmieńcie 3 ostatnie zbroje, chociaż na hwangi, pls...

4. Skąd fryzurki.

5. Czy dropią tutaj certy tak jak na Marinerze?

6. Od 24 do 5 rano ile leveli wbije na ciągłym expie?

2.Narazie każdy jest dobry, bo nikt nie ma eq pvp i nie ma jak sprawdzic xD

4.IS, ale ponoc tanie ceny

5.Certy?????? Jesli chodzi o szkaty to dropią z all mobow

6.5godz spoty wolne okolo 170 będzie(EXP Z PD na mapie 125)

Opublikowano

2.Narazie każdy jest dobry, bo nikt nie ma eq pvp i nie ma jak sprawdzic xD

4.IS, ale ponoc tanie ceny

5.Certy?????? Jesli chodzi o szkaty to dropią z all mobow

6.5godz spoty wolne okolo 170 będzie(EXP Z PD na mapie 125)

A skąd pierścień doświadczenia i jak ulepki?

Opublikowano

serwer nie jest mój, i mod dozwolony raczej

nie moge edytować 1 posta -.-

Kamer , zrób swój serwer a nie reklamujesz jakieś gówno na którym ciągle pada ch i admini nie znają komend, gdybyś otworzył swój serwer , autorskie pliki to byś miał 1500 + graczy , plz !

Opublikowano

Serwera nie polecam.!

2 gówno linares....

Jak zwykle najdroższy ulepszacz to krwawa perła..

Bugi te same co na linares....

Nawet wiele wiecej co ja na tym serwerze znalazłem bugów to sie w głowie nie mieści 255 mam w ( nie przesadzając) 3h max!

A skąd? Gdy sie założy pd kture wyleci z szkat to mapy zmieniacie co 2 min...

Serwer DNO BB! 

Opublikowano

Zagrałem i żaluje , Admin sam pisał ze nie jest pazerny na pieniadze ale serwer to fail , nie wypał jakich mało.

Start o 17 , o 23 koles wbija max lvl.

Ulepszacze dropia jak krew z nosa , nowe bosy beznadziejne , 9 ogonow silniejsze niz bosy 120+.

Pelno syfu nie potrzebnego ktory dropi z wszystkiego. Wszystkie mapy zasmiecone eq 60-80 lvl.

Admin woli robic zuo i oxy w pierwszy dzien startu zamiast eliminowac ludzi na wh ktorych jest 50% serwera.

Nie polecam , sry , Kamer wstydz sie , gotowiec jakich mało . <3

Trzeba czekac dalej na kolejny easy mam nadzieje ze w tym lub nastepnm tyg. cos wystartuje.

Opublikowano

Zagrałem i żaluje , Admin sam pisał ze nie jest pazerny na pieniadze ale serwer to fail , nie wypał jakich mało.

Start o 17 , o 23 koles wbija max lvl.

Ulepszacze dropia jak krew z nosa , nowe bosy beznadziejne , 9 ogonow silniejsze niz bosy 120+.

Pelno syfu nie potrzebnego ktory dropi z wszystkiego. Wszystkie mapy zasmiecone eq 60-80 lvl.

Admin woli robic zuo i oxy w pierwszy dzien startu zamiast eliminowac ludzi na wh ktorych jest 50% serwera.

Nie polecam , sry , Kamer wstydz sie , gotowiec jakich mało . <3

Trzeba czekac dalej na kolejny easy mam nadzieje ze w tym lub nastepnm tyg. cos wystartuje.

Kamer tylko reklamuje , a nie jest w administracji , też mnie dziwi , że reklamuje takie gówno, serwer był fajny przez pierwsze 1h , pvp nie ma sensu ten serwer też , KAMER ZRÓB SWÓJ SERWER ZIOM !

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko ciągle wywala CH, jest tona śmieci w M1, + mały exp na 135... 

Serwera nie polecam.!

2 gówno linares....

Jak zwykle najdroższy ulepszacz to krwawa perła..

Bugi te same co na linares....

Nawet wiele wiecej co ja na tym serwerze znalazłem bugów to sie w głowie nie mieści 255 mam w ( nie przesadzając) 3h max!

A skąd? Gdy sie założy pd kture wyleci z szkat to mapy zmieniacie co 2 min...

Serwer DNO BB! 

ktury, wyjdź z podstawówki a później udzielaj sie na forum. 

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...