Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z facetami

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A przepraszam bardzo.Kto powiedział, że to są buty męskie? Jakiś zachodni projektant? Conversy absolutnie nie są butami do koszykówki.Zresztą wpisz sobie w google, buty do koszykówki.

Nie umiesz czytać? Napisałem, że Conversy BYŁY butami do koszykówki i tak było.... Conversy to pierwsze buty do koszykówki, które pojawiły się 1917 roku na boiskach. Uważasz, że ludzie od razu nosili Js? I tak Cnversy i Vansy to buty męskie i nie powiedział mi tego mój znajomy projektant gender odzieży, obie marki są dość stare i buty te był przeznaczone tylko dla mężczyzn. To, że kobiety zaczęły je nosić jak spodnie niczego nie zmieniaj. I nie kłóć się ze mną bo jak ja coś mówię, albo to wiem na 100% jak w tym przypadku albo się upewniam, że to prawda. Następnym razem jak będziesz pisał komentarz upewnij się, że nie piszesz bzdur.

Opublikowano

Jeśli są to męskie buty to dlaczego kobiety w nich chodzą ? 

Są też projekty damskie i to jak najbardziej, ale z reguł są to buty męskie. No może nie męskie, a przeznaczone do sportu, bardziej męskiego. Typu koszykówka, skateboardingu, surfingu, BMX oraz snowboardingu Jednak jest to obudowie przeznaczone dla mężczyzn, jak i dla kobiet.

01285488766390985517.png

Czego ludzie nie zrobią dla "+" i po co? Szczęście one Wam dają?

Tylko głupi się nie myli! 

Opublikowano

Jeśli są to męskie buty to dlaczego kobiety w nich chodzą ? 

Air Maxy, trampki, korki do gry w piłkę, kapcie ... But jak but i każdy nosi co mu się podoba. 

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Converse - firma założona w 1909 roku, producent butów takich jak Chuck Taylor All Star, Jack Purcell i model One Star. Converse były pierwszymi butami do koszykówki, które pojawiły się na boisku w 1917 roku. Converse uzyskał status ikony mody dzięki modelowi Chuck Taylor All Star w 1923 roku.

Pozdrawiam.

Vans – amerykański producent butów i akcesoriów sportowych, przeznaczonych do skateboardingu, surfingu, BMX oraz snowboardingu

Vansy i Conversy, czy jak to się tam odmienia, od zawsze były butami męskimi (sportowymi), pozdrowionka. Co nie zmienia faktu, że sam Ich nie noszę.

Tylko jakoś dzisiaj koszykarze ich nie używają.A co do vansów, to co one dają w jeździe na desce.Lepszą przyczepność?

@kasiek

Jak nosisz rurki o rozmiar za dużo, to nie mamy o czym rozmawiać.Kup sobie swój rozmiar i powiedz czy są wygodne.Wątpie.

Nie umiesz czytać? Napisałem, że Conversy BYŁY butami do koszykówki i tak było.... Conversy to pierwsze buty do koszykówki, które pojawiły się 1917 roku na boiskach. Uważasz, że ludzie od razu nosili Js? I tak Cnversy i Vansy to buty męskie i nie powiedział mi tego mój znajomy projektant gender odzieży, obie marki są dość stare i buty te był przeznaczone tylko dla mężczyzn. To, że kobiety zaczęły je nosić jak spodnie niczego nie zmieniaj. I nie kłóć się ze mną bo jak ja coś mówię, albo to wiem na 100% jak w tym przypadku albo się upewniam, że to prawda. Następnym razem jak będziesz pisał komentarz upewnij się, że nie piszesz bzdur.

Napisałem, że dla mnie te buty nie wyglądają zbyt męsko.A to co sobie mówią projektanci, to ich sprawa.

Opublikowano

Tylko jakoś dzisiaj koszykarze ich nie używają.A co do vansów, to co one dają w jeździe na desce.Lepszą przyczepność?

@kasiek

Jak nosisz rurki o rozmiar za dużo, to nie mamy o czym rozmawiać.Kup sobie swój rozmiar i powiedz czy są wygodne.Wątpie.

Napisałem, że dla mnie te buty nie wyglądają zbyt męsko.A to co sobie mówią projektanci, to ich sprawa.

Mam ci przypomnieć co napisałeś? Nie napisałeś, że te buty nie wyglądają zbyt męsko, tylko dałeś mi do zrozumienia, że ''zachodni projektanci'' uważają je za męskie a tak nie jest:

''A przepraszam bardzo.Kto powiedział, że to są buty męskie? Jakiś zachodni projektant? Conversy absolutnie nie są butami do koszykówki.Zresztą wpisz sobie w google, buty do koszykówki.''

Opublikowano

Mam ci przypomnieć co napisałeś? Nie napisałeś, że te buty nie wyglądają zbyt męsko, tylko dałeś mi do zrozumienia, że ''zachodni projektanci'' uważają je za męskie a tak nie jest:

''A przepraszam bardzo.Kto powiedział, że to są buty męskie? Jakiś zachodni projektant? Conversy absolutnie nie są butami do koszykówki.Zresztą wpisz sobie w google, buty do koszykówki.''

No właśnie napisałem, że to zachodni projektanci uważają je za męskie.Dla mnie to są buty raczej damskie.Tak samo jak zachodni projektanci uważają, że obcisłe rurki, jakaś bluzka z dekoltem i szalik, to jest ubiór męski, więc...

Opublikowano

No właśnie napisałem, że to zachodni projektanci uważają je za męskie.Dla mnie to są buty raczej damskie.Tak samo jak zachodni projektanci uważają, że obcisłe rurki, jakaś bluzka z dekoltem i szalik, to jest ubiór męski, więc...

vansy są dobre na deske, bo tak jak wspomniales są przyczepne. To jest na desce ważne

XrgAYyk.png

Opublikowano

@kasiek

Po co swój rozmiar? Źle wyglądają wtedy, gorzej, a tak to wygląda i lepiej i wygodniej zawsze, ale i tak, jak nosiłem na swój rozmiar, to nie było źle - nic nie czułem, żadnego ucisku, bądź coś innego. Po prostu wolę rozmair większe, bo lepiej się czuje zawsze ;) i lepiej to wygląda. To też zależy jakie rurki kupisz - są obcisłe i takich nigdy bym nie założył, ale są i takie, które w niczym nie przeszkadzają, tego typu są te, co dałem w zdjęciu w ostatnim poście bodajże. Mam te rurki, mój rozmiar, czuje się jak w normalnych jeansach, a moze i lepiej. ;)

akurat Vansy są dobre na deskę, mają dobrą przyczepność, sam sprawdzałem. to samo na snowboardzie i BMX ;)

01285488766390985517.png

Opublikowano

Dalej dyskusja o ubraniach, podyskutujmy o ich zachowaniach. Znam dużu znajomych co mają długie włosy, inni chodzą w rurkach inni w trampkach ale normalnie pogada. Ale niektórzy to są po prostu cioty z zachowania itd. 

Deus vult

Opublikowano

Dalej dyskusja o ubraniach, podyskutujmy o ich zachowaniach. Znam dużu znajomych co mają długie włosy, inni chodzą w rurkach inni w trampkach ale normalnie pogada. Ale niektórzy to są po prostu cioty z zachowania itd. 

O własnie o to mi chodzi! :D Ale czy, to, że są cioty z zachowania, to przez rurki i te długie włosy? Znam takich, co chcą w dresach i są ciotami z zachowania, to już zależy od człowieka ;)

01285488766390985517.png

Opublikowano

O własnie o to mi chodzi! :D Ale czy, to, że są cioty z zachowania, to przez rurki i te długie włosy? Znam takich, co chcą w dresach i są ciotami z zachowania, to już zależy od człowieka ;)

Chodzi mi bardziej o typ 1d z facetów to za bardzo nic nie mają. 

Deus vult

Opublikowano

Gdzie mi wyjeżdżacie z wojskiem. Myślicie, że na wojnie same mięśniaki i antypedalskie koksy? Z wyglądu też może pizdowaci, ale walczyli i to się liczy. Liczą się działania, a nie wygląd. Tak w ogóle zajeżdża to trochę faszyzmem. ;)

Opublikowano

A skąd mam wiedzieć co się ze mną (z facetem) dzieje?  :huh:

bez gif

Opublikowano

Nie wierzę, że znowu odkopano ten temat.

Każdy powinien nosić to, co mu się podoba. I nie każdy, kto nosi rurki zachowuje się jak zniewieściały facet. Znam wiele takich przykładów.

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Nie wierzę, że znowu odkopano ten temat.

To tydzień temu został ten temat odkopany.

bez gif

Opublikowano

Słuchajcie... rurki jak rurki. Niech noszą co chcą lecz:

- no k***a jak ktoś nosi rurki takie że aż mu jaja widać , uda k***a w c**j a o dupe nie wspomnę ...

- dodatkowo założy sobie "swag" czapkę ble

- i k***a jeszcze jak mi gościu wylatuje ile to on zna par butów to ja tyle nigdy nie widziałem.

Dla mnie , dla normalnego chłopaka, buty to halówki, korki, itd.. ale conversy platformówki k***a jakieś creepsy ja nie wiem co to nawet a jakiś homoś niedorobiony mówi do mnie że jestem p**** bo się nie znam na butach xDDDD

Rury są dla gejów tak było i będzie. Macie rację że w polsce teraz jest hejt na tych ludzi dlaczego? hm... może dlatego iż u nas jeszcze jest coś takiego jak no.. hmm BYCIE MĘŻCZYZNĄ? Czy widzieliście k***a ludzi którzy chodzą w rurach np w angli? wali? no ludzie , różowe rurki "swag" czapka i wisior ? To jest mężczyzna? Jeśli od dzieciństwa nie nauczy się bycia normalnym facetem to będzie k***a jak buczek . kolczyki w nosie wisior swag itd.

Nie gadajcie mi tu że rurki bo to "wasz styl" gówno prawda. Rurki się zakłada po to by się dziewczyną spodobać. U mnie w szkole nazywa się to desperacją . Gdy nagle w ciągu 2 miech ktoś k***a zakłada jakieś airmaxy platformowe co mu dają wzrost 6cm więcej czy nwm jak to jest , rurki obcisłe Haa , jest to desperacja z tego względu że dziewczyna np do której się przystawia nie chce go , i tak było. Nawet gdy założył te ubrania to ona mu jeszcze powiedziała że ona to chce mieć chłopaka nie pizdę. Więc są jeszcze normalne dziewczyny.

@Edit macie przykład co robicie z chłopakami, jeszcze wam coś podam. http://ask.fm/KICIAJESTESMOIMBOGIEM

http://ask.fm/szczurekqqq ;(

ja p******e zjedźcie trochę niżej jego aska tego szczura hahahaha aż się smutno robi :D

Opublikowano

- no k***a jak ktoś nosi rurki takie że aż mu jaja widać , uda k***a w c**j a o dupe nie wspomnę ...

- i k***a jeszcze jak mi gościu wylatuje ile to on zna par butów to ja tyle nigdy nie widziałem.

Dla mnie , dla normalnego chłopaka, buty to halówki, korki, itd.. ale conversy platformówki k***a jakieś creepsy ja nie wiem co to nawet a jakiś homoś niedorobiony mówi do mnie że jestem p**** bo się nie znam na butach xDDDD

Rury są dla gejów tak było i będzie. Macie rację że w polsce teraz jest hejt na tych ludzi dlaczego? hm... może dlatego iż u nas jeszcze jest coś takiego jak no.. hmm BYCIE MĘŻCZYZNĄ? Czy widzieliście k***a ludzi którzy chodzą w rurach np w angli? wali? no ludzie , różowe rurki "swag" czapka i wisior ? To jest mężczyzna? Jeśli od dzieciństwa nie nauczy się bycia normalnym facetem to będzie k***a jak buczek . kolczyki w nosie wisior swag itd.

Nie gadajcie mi tu że rurki bo to "wasz styl" gówno prawda. Rurki się zakłada po to by się dziewczyną spodobać. U mnie w szkole nazywa się to desperacją . Gdy nagle w ciągu 2 miech ktoś k***a zakłada jakieś airmaxy platformowe co mu dają wzrost 6cm więcej czy nwm jak to jest , rurki obcisłe Haa , jest to desperacja z tego względu że dziewczyna np do której się przystawia nie chce go , i tak było. Nawet gdy założył te ubrania to ona mu jeszcze powiedziała że ona to chce mieć chłopaka nie pizdę. Więc są jeszcze normalne dziewczyny.

Śmiać mi się chcę gdy czytam te brednie... Według ciebie mam chodzić w korkach żeby być mężczyzną? Nie noszę conversów, ale mimo wszystko są to głównie buty męskie. O czym była dyskusja parę postów wyżej. Wygląd nie odzwierciedla tego kim jesteśmy. 

Opublikowano

Śmiać mi się chcę gdy czytam te brednie... Według ciebie mam chodzić w korkach żeby być mężczyzną? Nie noszę conversów, ale mimo wszystko są to głównie buty męskie. O czym była dyskusja parę postów wyżej. Wygląd nie odzwierciedla tego kim jesteśmy. 

Jak wygląd nie odzwierciedla kim jesteśmy ? :D hahaha

Deus vult

Opublikowano

>AHHAHAHAHAHHAHA

normalnie mam żal mi takich ludzi jak ty , gdzie ty się urodziłeś LOL, Korki halówki to są buty KTÓRE JA ZNAM , jako znajomość butów nigdzie nie pisałem że jest to oznaka mężczyzny LOL :-D Czytanie ze zrozumieniem. Chodziło mi o to że ja znam tyle tylko rodzajów butów a taki homoś k***a zna z 30 bo chodzi w szpilach czy coś :P nie widziałem nikogo z normalnych facetów co NOSI buty które mu dają np z 6 cm wzrostu albo bluzki z dekoltem co jeszcze może dla ciebie staniki są męskie? xD A co odzwierciedla ? Wygląd jest 1 rzeczą na co ktoś zwraca uwagę i w 99% jeśli zobaczyć takiego pedała w rurach dekolcie i wisiorze to będzie babą nie spotkałem się jeszcze z niczym innym. Ale jeśli ty myślisz że ktoś tak wygląda a w środku k***a jest bruce lee albo scott adkins no pewnie karate mistrz w rurach i wisiorze z dekoltem a no przecież on jest wysoki bo mu buty 10cm dają :D do wzrostu np

Opublikowano

@Edit macie przykład co robicie z chłopakami, jeszcze wam coś podam. http://ask.fm/KICIAJESTESMOIMBOGIEM

http://ask.fm/szczurekqqq ;(

ja p******e zjedźcie trochę niżej jego aska tego szczura hahahaha aż się smutno robi :D

Specjalnie dla Ciebie zrobiłem zdjęcie także doceń to :D

eklIfqT.jpg

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Doceniam :-D

ale po co mi wiedzieć jakie to są buty. Buty są do chodzenia, nie do szpanowania ;) Oczywiście że każdy by chciał mieć fajne buty ale bez przesady ;( dla tych homosiów to było dobre buty na obcasie z conversa i co to też by było męskie? :-D

Opublikowano

Dobra ludzie. Mówicie, że rurki ściskają jaja etc.

Większość rurek ma opuszczony krok i to właśnie w takich chodzi większość facetów. W kroczu mają duży luz. 

ew8rc5.jpg

Tutaj krok ma naprawdę nisko. I wątpię, żeby go uciskało w jaja, ma zwężone tylko nogawki

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Doceniam :-D

ale po co mi wiedzieć jakie to są buty. Buty są do chodzenia, nie do szpanowania ;) Oczywiście że każdy by chciał mieć fajne buty ale bez przesady ;( dla tych homosiów to było dobre buty na obcasie z conversa i co to też by było męskie? :-D

Ludzie mają różne zainteresowania.. są tacy co się interesują sportem inni grami, a jeszcze inni modą. Wszystko jest dla ludzi więc wiesz. Jakiś czas temu sam interesowałem się modą (  Nadal interesuje, ale w mniejszym stopniu ) ponieważ jest to drogi interes.. buty po 600zł ciuchy po 300. Na to trzeba mieć hajs. 

Sam od dawna noszę rurki, fullcapy, ale moi znajomi nadal się ze mną kumplują bo przecież dlaczego mieliby przestać skoro da się ze mną dogadać, zawsze rozbawiam towarzystwo itp.. Bez sensu jest takie ocenienie człowieka po tym jak się ubiera bo to tylko głupi ubiór który z Tobą nie pogada, nie spędzi czasu tak jak jego właściciel...

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...