Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z facetami

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez urazy @Fifolski ale poziom tego forum jest straszny, może kiedyś jak byłem modem to tego nie bylo albo po prostu nie dostrzegałem. Wystarczy wejść w pogaduszki, w każdym temacie znajdziesz post który można byłoby wrzucić do idiotyzmów a czasem i całe tematy. 

@temat 

Jak przeszkadza ci ich wygląd i z chęcią byś im spusił wpierdol to pokazujesz tylko jak bardzo zakompleksiony jesteś i podświadomie uważasz ich za lepszych od siebie ;d

zresztą skoro cie obchodzi wygląd facetów to masz problem bo mnie wygląd dziewczyn 

Nas nic nie obchodzi, ale niech nie podają się za facetów bo to straszna obraza dla osobników alfa

Deus vult

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nas nic nie obchodzi, ale niech nie podają się za facetów bo to straszna obraza dla osobników alfa

Wstaw nam tutaj swoje zdjęcie twardzielu Wojciechu, beka niemiłosierna XDD

Jajognioty, powiedzieli CI którzy nigdy nie mieli na sobie rurek :D

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

No ja sie ostatnio przejechałem na takim.

Podchodze w Galeri do dwóch dziewczyn, no i się zdziwiłem... bo to była jedna dziewczyna z chłopakiem :v

Tu nie pomoże wojsko, a jakaś nowa, normalna moda na bycie facetem, bo psychiki nie zmienicie.

Teraz jak wyjdziesz z czapką z daszkiem (zwykła, nie fullcap czy cos) to beda sie patrzeć na ciebie jak na kosmite.

@VSVP

Miałem i są niewygodne, wole dresy czy po prostu jeansy zwykłe.

Opublikowano

Wojsko by nie pomogło, tylko zabiło. Chociaż w sumie można to rozumieć dwojako, może to i lek na całe zło.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Wstaw nam tutaj swoje zdjęcie twardzielu Wojciechu, beka niemiłosierna XDD

Jajognioty, powiedzieli CI którzy nigdy nie mieli na sobie rurek :D

wrzuć swoje :) Może nie pomylę Cię z kobietą.

Mogę Ci podać wymiary

185 cm

90kg

klata 102

udo 56

ramię 38

Deus vult

Opublikowano

wrzuć swoje :) Może nie pomylę Cię z kobietą.

Mogę Ci podać wymiary

185 cm

90kg

klata 102

udo 56

ramię 38

Możesz i mnie nawet pomylić, słuchaj ja mam w dupie co Ty o mnie myślisz i mówisz :D

To wy co chwilę macie ból dupy o to jak ktoś się ubiera. Założę się, że w ogóle o siebie nie dbasz :<

Ohh te wymiary, no no szkoda, że mózg taki mały, ale co poradzisz :D

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Temat bez sensu, ludzie ubierają się jak chcą i tyle.

PS. Jak już macie zamiar wyzywać od "pedała w rureczkach" to odsyłam do awatara.

Opublikowano

Uznacie mnie za kompletnego kretyna , ale co tam , każdy ma prawo do swojego zdania ^* Każdy ma swoje życie , robi z nim to co che , wszystko zależy od "ciebie" co i jak zrobisz ; dla mnie przysłowiowa "moda" do s**t na zarobek , po co to na co to komu NIE WIEM w *J . Kogo to interesuje , oddajesz sie modzie to twój wybór . Ja mam na to wy**bane , jednak gdy idę do sklepu i widzę jakichś chłopaczków poubieranych w pedalskie ciuchy to nie wiem czy się śmiać czy płakać ; lekki makijaż i mamy transwestytkę ^^ . Każdy ma swój sposób na życie , hm czemu pisze na życie , a nie wiem tak jakoś mi się zebrało ; Ja podchodzę do praktycznie wszystkiego z dystansem ( mam na to wy***ane ) . Hmm wojsko dlaczego nie ? moim zdaniem powinna obowiązywać służba wojskowa minimum trzy misiące by ludzie nabrali chociaż odrobinę dyscypliny ; starsze roczniki wiedzą o co chodzi :) Może mam 17 lat , jednak mnie w domu potrafili nauczyć co należy , a co nie . Powiesz skąd możesz widzieć co daje służba wojskowa , ale z cb pizda bla , bla bla ... . Pomyślo , hmmmm może od rodziny tz wujków oraz znajomych których to jeszcze załapało , z ich relacji oraz charakteru przed/po . Dobrze że dziś niedziela , jeśli ktoś by miał " sapy " co to tego co tu rozlałem , co to za brednie , sam nie pokażesz mordy bo się boisz .. masz i sie śmiej ile chcesz , jednak na to ze większość czasu spędzam przed monitorem nie jest ze mną tak źle <3http://iv.pl/images/18565396645416057356.jpg

Opublikowano

Możesz i mnie nawet pomylić, słuchaj ja mam w dupie co Ty o mnie myślisz i mówisz :D

To wy co chwilę macie ból dupy o to jak ktoś się ubiera. Założę się, że w ogóle o siebie nie dbasz :<

Ohh te wymiary, no no szkoda, że mózg taki mały, ale co poradzisz :D

Skąd takie stwierdzenie że o siebie nie dbam ? Nie ubieram kobiecych rurek i od razu brudas ?  Żal mi CIę.

Nie bój się o mój mózg. 

Deus vult

Opublikowano

Widzę tu dyskusja na poziomie jak zawsze w takich tematach. Ile już tego było..

Nie mam zamiaru stwierdzać jakiej orientacji jest facet ubrany w jakieś damskie ciuszki, no ale jak widzę takiego to mnie na śmiech bierze. Facet to ma być facet. Tyle w temacie.

Opublikowano

Jeszcze ciągniecie ten temat? Autor jest zazdrosny o laski które do takich lecą jak muchy? Pozdro!

W dupie mam jak ktoś się ubiera, ważne by był spoko ;D

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Skąd takie stwierdzenie że o siebie nie dbam ? Nie ubieram kobiecych rurek i od razu brudas ?  Żal mi CIę.

Nie bój się o mój mózg. 

Żal mi Cię.  

Serio?

Właśnie się boje bo jest z nim coś nie tak ;x

Dobra ja spadam z tego tematu bo nie chce darmowych %, a Ty sobie tutaj jeszcze trochę popłacz i pożal się na MPC.

Trzymaj się ikono męskości <beka>

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Te "pedały w rurkach" to jest piękny przykład ludzkiej psychologii.

Załóżmy że tutaj są ludzie w przedziale wiekowym 13-18

Dziewczyny/nki lecą na te rurki grzywki w tym przedziale wiekowym bo ci ludzie kroczą smutno za tą modą.

Ci "MĘŻCZYŹNI" w tym ja ale jakoś nie gardzę tym "pedalstwem" są trochę zazdrośni (niektórzy bardzo) o to że dziewczyny rozmawiają z takimi chłopakami a nie z nimi.

Pamiętajcie ludzie dorosną. 

Jak myślicie na kogo dorosłe kobiety (20+ zakładam) polecą bardziej?

Na zwykłego prostego chłopaka który w miare normalnie wygląda czy na jakąs "pizdeczkę" z grzywką?

Wybór jest oczywisty.

Koniec końcu do normalnych chłopaczków (13-18l) bo zazwyczaj o to chodzi (W KOŃCU WY PORUCHACIE).

słowa w cudzysłowach i na caps locku napisane slangiem młodzieży żeby łatwiej było zrozumieć.

Ja do ludzi którzy ubierają sie tak i stylizują sie tak nic nie mam na przyszłość mniejsza konkurencja o dziewczyny ;)

Jak się będziecie napinać o wyzywanie ich nic nie wskóracie.

Pozdrawia przyszły student psychologii 

Mariusz :v

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Żal mi Cię.  

Serio?

Właśnie się boje bo jest z nim coś nie tak ;x

Dobra ja spadam z tego tematu bo nie chce darmowych %, a Ty sobie tutaj jeszcze trochę popłacz i pożal się na MPC.

Trzymaj się ikono męskości <beka>

Słowa typu <beka> cieszyły mnie w gimnazjum, naprawdę z tego wyrosłem. @VSVP  Naprawdę to nie boli, spróbuj.

Ale czy ja się żalę i płaczę, koleżanko ? Ja tylko stwierdzam oczywiste fakty.

Ps.

Nie jestem ikoną męskości( nie ma niczego doskonałego), ale przynajmniej staram się robić coś w tym kierunku.

Deus vult

Opublikowano

Wojsko by nie pomogło, tylko zabiło. Chociaż w sumie można to rozumieć dwojako, może to i lek na całe zło.

Takich mięczaków to by szybko złamało, fakt

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ech, te Wasze spiny na ten temat, śmiać mi się chce.

Każdy ma swój styl i co CI to przeszkadza? W życie Ci się On nie wpi***ala, nie komentuje Cię, to po co Ty go? Jeżeli mu tak lepiej, to niech i nakłada ten żel, te rurki i co chce, ważne, żeby czuł się dobrze, bo o to chodzi w życiu, trzeba się cieszyć, a nie ubierać się tak, żeby dogodzić drugiemu człowiekowi, bo ma problem.

I to określenie - rurki, to p****, śmieszne. 3/4 tego społeczeństwa (oczywiście chodzi mi o chłopców, bo mężczyźni, to mają w dupie to wszystko) myśli, że jak założy dresy, to są "koksy", czy jak to się teraz mówi. Świat schodzi na psy.

01285488766390985517.png

Czego ludzie nie zrobią dla "+" i po co? Szczęście one Wam dają?

Tylko głupi się nie myli! 

Opublikowano

Widzicie ludzie co się dzieje ? U Mnie w Katowicach pod galeria katowicką siedzą te fejmy itp

Oni nawet nie wyglądają jak faceci !

Jak myślicie- wojsko by pomogło ? 

Co Ci oni/one przeszkadzają, bądź samcem alfa, wszystkie laski twoje.

Opublikowano

Ech, te Wasze spiny na ten temat, śmiać mi się chce.

Każdy ma swój styl i co CI to przeszkadza? W życie Ci się On nie wpi***ala, nie komentuje Cię, to po co Ty go? Jeżeli mu tak lepiej, to niech i nakłada ten żel, te rurki i co chce, ważne, żeby czuł się dobrze, bo o to chodzi w życiu, trzeba się cieszyć, a nie ubierać się tak, żeby dogodzić drugiemu człowiekowi, bo ma problem.

I to określenie - rurki, to p****, śmieszne. 3/4 tego społeczeństwa (oczywiście chodzi mi o chłopców, bo mężczyźni, to mają w dupie to wszystko) myśli, że jak założy dresy, to są "koksy", czy jak to się teraz mówi. Świat schodzi na psy.

Rurki są zwężane tuż po jajach więc jak można takiego kolesia brać na poważnie ?  

Dodajac jeszcze że ta moda jest promowana i nakręcana przez LGBTQWE

Deus vult

Opublikowano

Rurki są zwężane tuż po jajach więc jak można takiego kolesia brać na poważnie ?  

Tuż po jaja? Nie wiem, jakie Ty chłopie rurki nosisz - na co dzień zakładam najzwyklejsze jeansy, ale jak idę na jakąś imprezę, bądź gdzieś, gdzie powinienen <w miare> dobrze wyglądać, to zakładam rurki - i o dziwo czuję się normalnie, nic mnie nie uciska, i mam spokój, odróżnij rurki 'męskie', od kobiecych, bo to są dwie różne rzeczy. (No chyba, że Twoje jajka mają 25cm, obwód ok. 40cm, no to się nie dziwie, ale cóź - nie wnikam ;) ) Jak mówiłem, każdy ma swój styl, a Ci co tak spamują na ten temat, to tak naprawdę im zazdroszczą, że te "p****ki" mają taki kontakt z dziewczynami, a Oni wręcz żaden, więc zaczyna się ból dupy. ;) Zamiast patrzeć na wygląd faceta i komentowanie go co chwila gdzieś, to patrzcie może na dziewczyny, ciekawszy widok - przynajmniej dla mnie, nie wiem jak z Wami.

Kończę ze spamowaniem tutaj, miłej nocy! Zamiast tak się spinać proponuję przez ten tydzień się ogarnąć, ogolić, umyć się, użyć dezodorantu, obciąć się nie co, ściągnąć dresy i założyć chociaż jeansy i za tydzien w piątek, bądź w sobotę po pracy iść się zabawić! Szkoda marnować weekendu na takie kłótnie i spiny, co Wam to daje? Wy się tu spinacie, a te "pedalki" imprezują z tymi dziewczynami i się z Was śmieją, że Wy tu siedzicie i Ich tylko komentujecie ;)

Tak naprawdę to mi szkoda tych, którzy tak komentują tych "p****ków" - wchodzę w niedziele i patrze na komentarze na mój temat, jaki to jestem "pedalski" i się śmieje, to z życia trzeba korzystać póki jeszcze można, wyszaleć się, a zwłaszcza jak jest weekend - czyli okazja do tego, to Ci zamiast tego siedzą i komentują jaki to ja jestem "p****" podczas, gdy ja imprezowałem z przyjaciółmi. Trochę żal mi Ich się robi, bo marnują sobie czas tylko, zamiast korzystać, póki mogą.

Pozdrawiam! ;) Jeszcze raz miłej nocy! Ludzie, nie bierzcie życia tak na poważnie! ;) Każdy niech żyje po swojemu - byle było mu dobrze i żeby skorzystać z życia w 100%. ;) Szkoda czasu na takie spiny. Pamiętajcie, za tydzień też jest okazja do imprezowania - nie zmarnujcie jej lepiej! :D

01285488766390985517.png

Opublikowano

Nie twoje jaja nie twój problem.

Opublikowano

Tuż po jaja? Nie wiem, jakie Ty chłopie rurki nosisz - na co dzień zakładam najzwyklejsze jeansy, ale jak idę na jakąś imprezę, bądź gdzieś, gdzie powinienen <w miare> dobrze wyglądać, to zakładam rurki - i o dziwo czuję się normalnie, nic mnie nie uciska, i mam spokój, odróżnij rurki 'męskie', od kobiecych, bo to są dwie różne rzeczy. Jak mówiłem, każdy ma swój styl, a Ci co tak spamują na ten temat, to tak naprawdę im zazdroszczą, że te "p****ki" mają taki kontakt z dziewczynami, a Oni wręcz żaden, więc zaczyna się ból dupy. ;) Zamiast patrzeć na wygląd faceta i komentowanie go co chwila gdzieś, to patrzcie może na dziewczyny, ciekawszy widok - przynajmniej dla mnie, nie wiem jak z Wami.

Kończę ze spamowaniem tutaj, miłej nocy! Zamiast tak się spinać proponuję przez ten tydzień się ogarnąć, ogolić, umyć się, użyj dezodorantu, obciąć, ściągnąć dresy i za tydzien w piątek, bądź w sobotę po pracy iść się zabawić! Szkoda marnować weekendu na takie kłótnie i spiny, co Wam to daje? Wy się tu spinacie, a te "pedalki" imprezują z tymi dziewczynami i się z Was śmieją, że Wy tu siedzicie i Ich tylko komentujecie ;)

Nie ma czegoś takiego jak rurki męskie. To jest kpina i obraza, noście sobie rurki ale nazywajcie sie ciotami ale nie facetami. 

Ściągnąć dresy ? Nie wiem jak jestes zdesperowany ale nie chodzę w dresach publicznie jedynie w domu bo są wygodne, ale jak by Ci dres wyjebał to od razu przestałbyś być ciotą.

Po co mam imprezować z gimbuskami które mają kisiel w mózgu i lecą na tych p****ów ? Wolę poczekać kilka lat i same wybiorą kogo wolą mieć, czy chcą mieć 2 pizde czy faceta który ją obroni i zapewni bezpieczeństwo. Nie masz się czym martwić wielu chłopaków może CIę polubi i stworzycie słodki ciotowaty zwiazek partnerski.

AHa i jeszcze do gniecenia jaj, miałem raz ciasne spodnie coś ala rurki to nie wiem ale jaja obcierały jak c**j i jeszcze gniotły dupsko,  ogólnie niewygodne i niekomfortowe. Jeśli masz problem i Cię nie gniotą to twój problem że masz małego.  

Deus vult

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak rurki męskie. To jest kpina i obraza, noście sobie rurki ale nazywajcie sie ciotami ale nie facetami. 

Ściągnąć dresy ? Nie wiem jak jestes zdesperowany ale nie chodzę w dresach publicznie jedynie w domu bo są wygodne, ale jak by Ci dres wyjebał to od razu przestałbyś być ciotą.

Po co mam imprezować z gimbuskami które mają kisiel w mózgu i lecą na tych p****ów ? Wolę poczekać kilka lat i same wybiorą kogo wolą mieć, czy chcą mieć 2 pizde czy faceta który ją obroni i zapewni bezpieczeństwo. Nie masz się czym martwić wielu chłopaków może CIę polubi i stworzycie słodki ciotowaty zwiazek partnerski.

AHa i jeszcze do gniecenia jaj, miałem raz ciasne spodnie coś ala rurki to nie wiem ale jaja obcierały jak c**j i jeszcze gniotły dupsko,  ogólnie niewygodne i niekomfortowe. Jeśli masz problem i Cię nie gniotą to twój problem że masz małego.  

Ojj, miałem nie spamować, ale tak mnie ciekawi ta rozmowa :D Z jednej strony lubię czytać takie komentarze i się śmiać, a z drugiej mi Was szkoda :D Spinacie się ciągle i tak cały czas, tylko o co? Co Wam to robi?  Jeśli Ci lepiej, to 'chłopięce', w końcu wiesz lepiej! :D Ojj, bardzo się boje - te wszystkie 'dresy' są takie groźne! Idę i słyszę komentarz "p****", to tylko staje, pytam go, czy coś jeszcze chce dodać, czy już skończył się uzalać i kończy się wymiana słów, zamyka się - taki gróźny. Strach się bać. PRZECIEŻ ON MA DRESY, TRZEBA UCIEKAĆ! :D Haha, lubię tak czasem popisać :D Ojj, widzę, że szukasz dziwnej kobiety, która poleci na wygląd, a nie na charakter, nie wiem czy taki związek ma sens. Te 'gimbuski' może na Nich lecą za charakter? Nie wiesz tego. Poza tym, to zależy od gustu chłopcze. Ojj, tego też jestem ciekaw - ćwiczę karate od 12 roku życia, czyli 7 lat i jakoś żaden dres niezbyt wydaje mi się groźny :D Czasami się śmieje, jak widzę takiego 'koksa', czy jak to się mówi? w dresach pod sklepem, ręce pod pachą, żeby dodać sobie 'męskości' i stoi taki kozaczek :D Ojj, strach się bać! W końcu ma dresy! :(  Nie moja wina, że zakładałeś rurki siostry, ja tam nie wnikam ;) Także powodzenia w życiu - spinaj się dalej na ten temat, wyzywaj mnie od "p****ów", a ja będę nadal się bawił, imprezował z przyjaciółmi i będę miał co wspominać, życie jest krótkie, a zwłaszcza młodość, trzeba z tego korzystać, a nie tylko spiny i jeszcze raz spiny :D Jeszcze raz daje rade, zeby ogolic sie, umyc, odejsc od komputera, obciac sie, uzyc dezodorantu, zalozyc jeansy i pojsc poszalec gdzies w weekend, a nie marnowac go na komentowanie "p****ów", czy kogo tam jeszcze! ;) Ja dalej mam te komentarze gdzieś, a Ci czas leci na komentowaniu mnie ciągle i innych takich facetów :D Zamiast oglądać się tak ciągle za tymi facetami, jak się ubierają i zazdrościć im tego, bądź też nie, obejrzyj się za jakąś dziewczyną - ciekawszy widok, no przynajmniej dla mnie ;)

Miłej nocki, pozdrawiam!

A i odsyłam CIę tutaj, bo widzę, że nie wiesz, co to jest p****: http://pl.wikipedia.org/wiki/Peda%C5%82 , nie dziekuj. ;)

Ja mykam sobie jeszcze pograć na gitarze - a Ty dalej się spinaj na mój temat i na to, jaki to ja jestem "p****", może kiedyś z nudów poczytam ;)

PS: Wojtek, Ty idź na wróżbite, bo z czego widzę, to dobry jesteś - na podstawie spodni potrafisz określić orientacje faceta, brawo ;) Nie każdy tak potrafi, to talent! Nie zmarnuj go! ;) Słyszałem, że takich gwiazd potrzebują w cyrku, także powodzenia. :)

01285488766390985517.png

Opublikowano

@Wojciech..

Dobrze cie rozumiem? W "pedalach" denerwuje cie sam fakt, ze uwazaja sie za facetow? Na prawde przejmujesz sie takimi pierdolami? Jakbyzlodzie, czy zabojca nazywali sie dobrymi ludzmi tez denerwowaloby cie to do tego stopnia by nnapisac na forum okolo 100-200 postow o tym jacy chujowi sa ci ludzie? Tak jak mowilem przejmujesz sie pierdolami. Masz za duzo czasu czy sie nudzisz?

XrgAYyk.png

Opublikowano

Ojj, miałem nie spamować, ale tak mnie ciekawi ta rozmowa :D Z jednej strony lubię czytać takie komentarze i się śmiać, a z drugiej mi Was szkoda :D Spinacie się ciągle i tak cały czas, tylko o co? Co Wam to robi?  Jeśli Ci lepiej, to 'chłopięce', w końcu wiesz lepiej! :D Ojj, bardzo się boje - te wszystkie 'dresy' są takie groźne! Idę i słyszę komentarz "p****", to tylko staje, pytam go, czy coś jeszcze chce dodać, czy już skończył się uzalać i kończy się wymiana słów, zamyka się - taki gróźny. Strach się bać. PRZECIEŻ ON MA DRESY, TRZEBA UCIEKAĆ! :D Haha, lubię tak czasem popisać :D Ojj, widzę, że szukasz dziwnej kobiety, która poleci na wygląd, a nie na charakter, nie wiem czy taki związek ma sens. Te 'gimbuski' może na Nich lecą za charakter? Nie wiesz tego. Poza tym, to zależy od gustu chłopcze. Ojj, tego też jestem ciekaw - ćwiczę karate od 12 roku życia, czyli 7 lat i jakoś żaden dres niezbyt wydaje mi się groźny :D Czasami się śmieje, jak widzę takiego 'koksa', czy jak to się mówi? w dresach pod sklepem, ręce pod pachą, żeby dodać sobie 'męskości' i stoi taki kozaczek :D Ojj, strach się bać! W końcu ma dresy! :(  Nie moja wina, że zakładałeś rurki siostry, ja tam nie wnikam ;) Także powodzenia w życiu - spinaj się dalej na ten temat, wyzywaj mnie od "p****ów", a ja będę nadal się bawił, imprezował z przyjaciółmi i będę miał co wspominać, życie jest krótkie, a zwłaszcza młodość, trzeba z tego korzystać, a nie tylko spiny i jeszcze raz spiny :D Jeszcze raz daje rade, zeby ogolic sie, umyc, odejsc od komputera, obciac sie, uzyc dezodorantu, zalozyc jeansy i pojsc poszalec gdzies w weekend, a nie marnowac go na komentowanie "p****ów", czy kogo tam jeszcze! ;) Ja dalej mam te komentarze gdzieś, a Ci czas leci na komentowaniu mnie ciągle i innych takich facetów :D Zamiast oglądać się tak ciągle za tymi facetami, jak się ubierają i zazdrościć im tego, bądź też nie, obejrzyj się za jakąś dziewczyną - ciekawszy widok, no przynajmniej dla mnie ;)

Miłej nocki, pozdrawiam!

A i odsyłam CIę tutaj, bo widzę, że nie wiesz, co to jest p****: http://pl.wikipedia.org/wiki/Peda%C5%82 , nie dziekuj. ;)

Ja mykam sobie jeszcze pograć na gitarze - a Ty dalej się spinaj na mój temat i na to, jaki to ja jestem "p****", może kiedyś z nudów poczytam ;)

PS: Wojtek, Ty idź na wróżbite, bo z czego widzę, to dobry jesteś - na podstawie spodni potrafisz określić orientacje faceta, brawo ;) Nie każdy tak potrafi, to talent! Nie zmarnuj go! ;) Słyszałem, że takich gwiazd potrzebują w cyrku, także powodzenia. :)

Po 1.Chyba nie spotkałeś prawdziwego dresa.To, że ktoś założył dresy nie oznacza, że jest dresem.Tak samo, to, że ktoś założył glany i spodnie w moro nie oznacza, że od razu jest skinheadem.Po 2.Jeżeli myślisz, że związek z kobietą opiera się tylko i wyłącznie na uczuciach, to jesteś w poważnym błędzie.Każda kobieta chce mieć wysokiego, dobrze zbudowanego faceta, który zapewni jej bezpieczeństwo.To a propos wyglądu.Dodatkowo chce, żeby utrzymał ją i dziecko.I te rzeczy wcale nie są mniej ważne od uczuć.Po 3.Czy przez te 7 lat trenowania karate nauczyłeś się obrony np. przed nożem albo bejsbolem, którymi dresy często dysponują? Po 4.Jeżeli zakładasz rurki na imprezę, na której jak przypuszczam się tańczy, to albo są one 3 rozmiary za duże albo masz dziwne poczucie komfortu.Po 5.Uwierz mi, że życie nie polega ani nie kończy się na tym, żeby pójść na imprezę w weekend.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...