Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z facetami

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzicie ludzie co się dzieje ? U Mnie w Katowicach pod galeria katowicką siedzą te fejmy itp
Oni nawet nie wyglądają jak faceci !
Jak myślicie- wojsko by pomogło ? 

1377531174-U173186.png

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech sobie wyglądają jak chcą. To ich problem nie twój. :P Nie rozumiem tej waszej agresji...

Opublikowano

Niech sobie wyglądają jak chcą. To ich problem nie twój. :P Nie rozumiem tej waszej agresji...

a ciebie np nie wkurwia to jak 12 latki maja kisiel w gaciach i postuja jakies gowno w internecie przez nich? jebane pedalstwo sie szerzy

Zgadzam się z up co masz do nich nic nie zrobili miej to w dupie...

kolejny p***l?

Opublikowano

Wojsko nic nie pomoże, nawet największy twardziel może być złamany po służbie

Opublikowano

a ciebie np nie wkurwia to jak 12 latki maja kisiel w gaciach i postuja jakies gowno w internecie przez nich? jebane pedalstwo sie szerzy

Nie, nie denerwuję mnie to ;) Niech sobie robią co im się podoba. Ich życie ich sprawa, a ty niepotrzebnie robisz problem z niczego. Każdy człowiek jest inny i powinieneś o tym wiedzieć. Jedni wolą to, a drudzy tamto.

Opublikowano

Nie, nie denerwuję mnie to ;) Niech sobie robią co im się podoba. Ich życie ich sprawa, a ty niepotrzebnie robisz problem z niczego. Każdy człowiek jest inny i powinieneś o tym wiedzieć. Jedni wolą to, a drudzy tamto.

no jak chłopak woli w d*** to ja nie mam pytan xD

Opublikowano

Zazdro bo wyruchał więcej dziewczyn niż ty? Weź se daj siana albo zrób transparent i lataj na rynku bez majt żeby ludzie widzieli, że masz jaja.

Opublikowano

no jak chłopak woli w d*** to ja nie mam pytan xD

Śmieszy mnie twoje zachowanie nie chcę tworzyć kolejnej kłótni, ale co ma do tego ubiór? Według twojego toku rozumowania jeśli ktoś założy rurki jest od razu gejem? Zastanów się nad sobą. I bądź trochę bardziej tolerancyjny...

Opublikowano

Śmieszy mnie twoje zachowanie nie chcę tworzyć kolejnej kłótni, ale co ma do tego ubiór? Według twojego toku rozumowania jeśli ktoś założy rurki jest od razu gejem? Zastanów się nad sobą. I bądź trochę bardziej tolerancyjny...

nie, do gejów nic nie mam - co do pedalstwa to owszem, gówno gównem będzie.

Opublikowano

nie, do gejów nic nie mam - co do pedalstwa to owszem, gówno gównem będzie.

Ale wytłumacz mi jedno... Co ma wygląd wspólnego z tym o czym teraz mówisz?

Opublikowano

Powiedz mi to, że to nie pedalstwo :]

ale jak sie tak ubierasz to pewnie... nie widzisz w tym nic dziwnego :(

Konam :D Nie, nie jest to pedalstwo. Dalej czekam na odpowiedź co ma wygląd wspólnego z tym o czym piszesz? Każdy ubiera się jak chcę i to jest jego osobista sprawa, a to że nazywasz kogoś "pedałem", bo ubiera się inaczej niż inni świadczy tylko o twojej nietolerancji.

Opublikowano

Efekt koedukacji i patrzenia na modę.Pierw to trzeba właśnie znieść koedukację, bo przez nią chłopaki niewieścieją a dziewczyny mężnieją.Z tego co pamiętam do wojska szło się jakoś po liceum, a do tego czasu chłopak może się już "spedalić" i sobie po prostu nie da rady w wojsku.Położy się i zacznie płakać i co dalej z nim zrobić? Już prędzej "wychowanie militarne" w szkołach, że np. chłopcy od małego uczą się na w-f sztuk walk itd, ale szczerze ci ludzie nie są żadnym problemem, a nawet jest kilka zalet:

-Skoro jest mało prawdziwych facetów, to ci prawdziwi faceci mają większy wybór wśród normalnych, ładnych dziewczyn, które nie chcą tych "nowoczesnych"

-Na wojsko zawsze znajdzie się 100 tyś. prawdziwych chłopów.

-Lepiej się już z nich śmiać niż denerwować.

Opublikowano

Efekt koedukacji i patrzenia na modę.Pierw to trzeba właśnie znieść koedukację, bo przez nią chłopaki niewieścieją a dziewczyny mężnieją.Z tego co pamiętam do wojska szło się jakoś po liceum, a do tego czasu chłopak może się już "spedalić" i sobie po prostu nie da rady w wojsku.Położy się i zacznie płakać i co dalej z nim zrobić? Już prędzej "wychowanie militarne" w szkołach, że np. chłopcy od małego uczą się na w-f sztuk walk itd, ale szczerze ci ludzie nie są żadnym problemem, a nawet jest kilka zalet:

-Skoro jest mało prawdziwych facetów, to ci prawdziwi faceci mają większy wybór wśród normalnych, ładnych dziewczyn, które nie chcą tych "nowoczesnych"

-Na wojsko zawsze znajdzie się 100 tyś. prawdziwych chłopów.

-Lepiej się już z nich śmiać niż denerwować.

masz racje, zadna normalna dziewczyna z rozumem chyba (?) nie poleci na jakiegos pedałka ;)

Opublikowano

niech sobie każdy żyje jak chce, co was to obchodzi, ja wiem kim jestem i jak powinienem wyglądać, reszta mnie jebie do póki mi tym nie szkodzą w jakiś sposób.

Opublikowano

nie myl pedała z gejem ty niedojebie pls

Nie wiem ile ty masz lat, ale sądząc po twoim zachowaniu zgaduję, że niewiele. Nie mam zamiaru się z tobą kłócić. Tylko kulturalnie chcę ci wytłumaczyć, że należy być trochę tolerancyjnym to że ktoś ubiera się tak jak lubi to nie oznacza, że od razu musi być "pedałem". 

Opublikowano

emmm te tematy sa dziecinne ^^ widzicie tylko tych pedałków, wejdzcie na forum WK to zobaczycie ze w polsce nie sa same pedalki tym bardziej ze coraz wiecej osob zaczyna chodzic na silownie ;)

gorzej, że młodsze pokolenie to wchłania, i te puste dziewczyny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...