Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z facetami

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od ponad miesiaca nie dyskutuje na ten temat i jakos ani razu nie dostrzeglem czegos takiego... To rzadki zjawisko ;p

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie są to pedały ale lubią się odznaczać

Chcą wprawadzic nową "mode" być może :)

Ogólnie to mogą wyglądać jak chcą ale jak będą się całować lub obmacywać to od razu kosa w plecy :D

Tu prosze macie największych zjebów z Katowic http://ask.fm/PieroAndJony#_=_

I powiedzcie Mi prosze ze to jest normalne

Faktycznie zjeby..

Wszystko przez tego waszego pedałka Bibera i 1 durex,ion :)

24267682304344824194.gif

Opublikowano

No to mówię k***a że jak ubierasz rurki to jesteś pizdą a nie wielkim facetem. 

smiechlem... :)

ocenia ludzi po pozorach to kiedys jeszcze bd plakal przez swoja głupotę ;)

nie jeden "pedalek" lepiej by bornil swojej kobiety niz Ci wszyscy pseudo cwaniaki "kozak w niecie pizda w swiecie"

Dziewczyny wola tych "pedalkow" bo moze nie chodzi im o wyglad a o to jak traktuja dziewczyny ? nie zgrywaja cwaniakow ? ;)

Opublikowano

smiechlem... :)

ocenia ludzi po pozorach to kiedys jeszcze bd plakal przez swoja głupotę ;)

nie jeden "pedalek" lepiej by bornil swojej kobiety niz Ci wszyscy pseudo cwaniaki "kozak w niecie pizda w swiecie"

Dziewczyny wola tych "pedalkow" bo moze nie chodzi im o wyglad a o to jak traktuja dziewczyny ? nie zgrywaja cwaniakow ? ;)

Jeśli ja mam więcej w bicepsie niż on w udzie, to nie mamy o czym rozmawiać. Obronić kobietę ? Proszę CIę. Ona musiałaby go bronić. Nie jestem dresem (chodź czasami lubię chodzić bardzo wygodne nie tak jak rurki które gniotą w jaja i są krępujące (sprawdzwone) ) .

No tak dziewczyny wolą tych pedałków ale nie kobiety-  bardzo dobrze to stwierdziłeś chyba lajka dostaniesz. 

Nie wiem czy do mnie to było że jestem pizdą w świecie ? 

Deus vult

Opublikowano

mam pytanie do autora tematu, co w Twoim mniemaniu oznacza słowo "pe*dał"?

kto wprowadził ta cenzurę tutaj  xD

Opublikowano

mam pytanie do autora tematu, co w Twoim mniemaniu oznacza słowo "pe*dał"?

kto wprowadził ta cenzurę tutaj  xD

Nie jestem autorem ale według mnie p**** to jest coś pomiędzy FACETEM  a KOBIETĄ 

Deus vult

Opublikowano

Nie jestem autorem ale według mnie p**** to jest coś pomiędzy FACETEM  a KOBIETĄ 

A pewnie taki ziomek w rurkach by ci wp$%#$&%@.

Po co taki temat, jak ktoś lubi kisić sobie jaja niech nosi rurki. Większym idiotyzmem od noszenia rurek i ubierania się jak "p****" jest ocenianie ludzi po wyglądzie.

Opublikowano

Po co taki temat, jak ktoś lubi kisić sobie jaja niech nosi rurki. Większym idiotyzmem od noszenia rurek i ubierania się jak "p****" jest ocenianie ludzi po wyglądzie.

Sorry to chyba jestem frajerem bo zanim kobiete poznam oceniam po wygladzie, do tlustego pasztetu nie podejde.

@topic 

Co Cie to obchodzi? Niech sobie chodza jak chca, dopoki nie odwalaja szopki cyrkowej na srodku ulicy to niech sobie robia co chca.

Po studiach wiekszosci to przechodzi - widziales kiedys jakiegokolwiek przecietnego faceta po 28 w rurkach? Bo ja nie, nawet w Warszawie. Mysle, ze nazwalbym to buntem nastolatkow tak jak kiedys hipisi biegali w kolorowych ciuszkach wstrzykujac sobie marichuaen to teraz dzieciaki biegają w rurkach z e-papierosami pijac browar przez slomke.

Opublikowano

Wyjebać to mi może bokser który ubierze rurki w rozmiarze xxxxxxxl  coś w stylu męskiego rozmiaru.  A nie frajer w rurkach, proszę CIę. Znałem takich wystarczy że podszedłeś to się obsrał i tyle. 

Deus vult

Opublikowano

Widzicie ludzie co się dzieje ? U Mnie w Katowicach pod galeria katowicką siedzą te fejmy itp

Oni nawet nie wyglądają jak faceci !

Jak myślicie- wojsko by pomogło ? 

Byłem tam niedawno i faktycznie, ta durnowata moda na pedalski ubiór jest u nas bardzo powszechna. Dlatego też rzadko wybieram się do galerii handlowych, nie da się na to patrzeć...

Opublikowano

• ale wy macie problemy, gimby sie tak ubieraja bo taka moda teraz jest i tyle. Za moich czasow byla moda na spodnie z gownem i smycze clinica.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

• ale wy macie problemy, gimby sie tak ubieraja bo taka moda teraz jest i tyle. Za moich czasow byla moda na spodnie z gownem i smycze clinica.

ALe tu nie chodzi o sam ubiór tylko o zachowanie. 

Deus vult

Opublikowano

nie chce nic mówić, ale wszyscy ci co płaczą o 'pedała' sami wyglądają tak;

%2Ftmp%2F8637.jpg

tłuste włosy, wąsik, pejsy, za duża koszula, śmierdzące pachy i nogi, długie skiery po kolana, halówki

na tym forum nie ma nikogo oprócz takich.

nerdy nerdy nerdy, w sumie taki nerd nie ma nic do płaczu to tylko takie albo dresy, albo patologia, albo czysta zazdrość

znam dużo kolegów co chodzą w rurkach i normalnie mogę z nimi wypić, pobawić się i są okej, nie rozumiem nazywania ludzi po ubiorze, choć sam nie założyłbym jajogniotów

umyjcie zęby, zmieńcie koszulkę, włosy umyjcie, nowe skarpety, ogólcie się i jazda gdzieś, jest sobota nerdy jebane

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Przypominam o zachowaniu pewnego poziomu kultury w wypowiedziach.
To nie jest pierwsze lepsze forum o grach :P

@topic
Każde pokolenie ma swoją dziwną modę. U mnie tak jak u kolegi z kilku postów wyżej były szerokie spodnie i luźne koszulki. Wcześniej do wszystkiego nosiło się czapki z daszkiem (do garnituru też). Z tamtych też się śmiali, to i z obecnego stylu też będą.

Tak jak większość trendów i ten jest przejściowy i mocno uzależniony od wieku. Za kilkanaście lat prawie każdy z nich znajdzie pracę, założy rodziny, będzie ubierać się tak jak większość osób w naszym kraju i śmiać z nowej, kto wie jakiej mody która zapanuje wśród nastolatków :)

f.png

Opublikowano

nie chce nic mówić, ale wszyscy ci co płaczą o 'pedała' sami wyglądają tak;

9687014039584551196030.jpg

tłuste włosy, wąsik, pejsy, za duża koszula, śmierdzące pachy i nogi, długie skiery po kolana, halówki

na tym forum nie ma nikogo oprócz takich.

nerdy nerdy nerdy, w sumie taki nerd nie ma nic do płaczu to tylko takie albo dresy, albo patologia, albo czysta zazdrość

znam dużo kolegów co chodzą w rurkach i normalnie mogę z nimi wypić, pobawić się i są okej, nie rozumiem nazywania ludzi po ubiorze, choć sam nie założyłbym jajogniotów

umyjcie zęby, zmieńcie koszulkę, włosy umyjcie, nowe skarpety, ogólcie się i jazda gdzieś, jest sobota nerdy jebane

To twoje zdjęcie ? 

Deus vult

Opublikowano

to zdjęcie znalezione z internetu, ale kiedyś był temat w pogaduszkach 'pokaż swoją twarz' i niestety ale 3/4 wyglądało podobnie, więc przykro mi

Invoriabanenr.png

Opublikowano

to zdjęcie znalezione z internetu, ale kiedyś był temat w pogaduszkach 'pokaż swoją twarz' i niestety ale 3/4 wyglądało podobnie, więc przykro mi

Wysuwasz zbyt pochopne wnioski, 3/4 osob na forum niue moze byc takimi nerdami bo duza ilosc osob w tematach o modzie czy pokazywaniu fotek to wlasnie osoby w rurkach itp wiec watpie, ze az tak duzo :P

Nie jesteś w stanie okreslic ubioru i wygladu czlowieka po postach na forum, mozesz co najwyzej spekulowac/miec nadzieje, ze tak wygladaja.

I znowu sobie zaprzeczasz - nie ma nikogo procz nerdów nerdów nerdów? To co z tymi wieloma osobami, ktore jednak nosza te rurki itp. ?

PS.Te pedalskie ciuszki sa o wiele tansze od "normalnych" ciuchów wiec o jakiej zazdrosci mowimy? Nie rozumiem jak komus mozna zazdroscic tanszych ciuchow. :P

To nie jest pierwsze lepsze forum o grach  :P

@Fifolski

Kpisz? W pogaduszkach pełno prowokacji, wszedzie trolle, spam i wyzwiska, w najpopularniejszych dzialach tez burdel.

Bardziej skłaniałbym się ku stwierdzeniu, ze jest to pierwsze gorsze forum o grach. :P

Co chwile nowe konta zakladaja tematy o polityce zeby zrobic gown-burze bo duzy % forum nie wie nic w tym temacie ale beda spamic " Korwin nasz KRUL, Donald złodziej!".

To samo z rurkami - co jeden temat zamkniety o modzie czy wygladzie to drugi raz otwierany i puszczany płazem mimo kolejnej rozpetujacej sie gowno-burzy mimo, ze nikt nic na poziomie nie napisze ani nic.

Opublikowano

Co chwile nowe konta zakladaja tematy o polityce zeby zrobic gown-burze bo duzy % forum nie wie nic w tym temacie ale beda spamic " Korwin nasz KRUL, Donald złodziej!".

To samo z rurkami - co jeden temat zamkniety o modzie czy wygladzie to drugi raz otwierany i puszczany płazem mimo kolejnej rozpetujacej sie gowno-burzy mimo, ze nic nie wniesie ani nie zmieni.

Zakładane są po to, żeby podyskutować, a że piszą w nich jakieś trolle i idioci, to już zupełnie inna sprawa.Powinni zajmować się nimi moderatorzy.

A najlepiej zlikwidować nabijanie postów w Pogaduszkach.

Opublikowano

Wysuwasz zbyt pochopne wnioski, 3/4 osob na forum niue moze byc takimi nerdami bo duza ilosc osob w tematach o modzie czy pokazywaniu fotek to wlasnie osoby w rurkach itp wiec watpie, ze az tak duzo :P

Nie jesteś w stanie okreslic ubioru i wygladu czlowieka po postach na forum, mozesz co najwyzej spekulowac/miec nadzieje, ze tak wygladaja.

I znowu sobie zaprzeczasz - nie ma nikogo procz nerdów nerdów nerdów? To co z tymi wieloma osobami, ktore jednak nosza te rurki itp. ?

PS.Te pedalskie ciuszki sa o wiele tansze od "normalnych" ciuchów wiec o jakiej zazdrosci mowimy? Nie rozumiem jak komus mozna zazdroscic tanszych ciuchow. :P

@Fifolski

Kpisz? W pogaduszkach pełno prowokacji, wszedzie trolle, spam i wyzwiska, w najpopularniejszych dzialach tez burdel.

Bardziej skłaniałbym się ku stwierdzeniu, ze jest to pierwsze gorsze forum o grach. :P

To samo z rurkami - co jeden temat zamkniety o modzie czy wygladzie to drugi raz otwierany i puszczany płazem mimo kolejnej rozpetujacej sie gowno-burzy mimo, ze nikt nic na poziomie nie napisze ani nic.

a mogę stwierdzić, ja tu mówie o osobach które są nieco rozpoznawalne, bądź bardzo znane ze swojej roli na forum, widziałem prawie każdego z wyższych rang i mogę jednogłośnie stwierdzić - nerdy, tłuste włosy albo takie chudzinki typowe gamery

Invoriabanenr.png

Opublikowano

W tych rurkach faktycznie coś jest, raz w szkole miałem takiego gimbusa, co chodził cały czas z dziewczynami, nie miał kolegów, chodził w rurkach ogólnie i wyglądał jak biberek czy inne ścierwo ;)

Opublikowano

SFEG musi być.

U nas w Gdańsku w GB masz to samo ;D 30 stopni ciepła a Ci w bejsbolówkach i jajościskających spodniach.

Dupa jest od srania , a nie od pedałowania tyle w temacie.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

"fejmów" - po pierwszym poście zesrałem się twierdząc że masz ból dupy o lajki na asku,

"pedały" - to ma brzmieć jak propozycja?

sram na twoje uzasadnienia, jeśli tym to można nazwać, nie zapominajmy że to z was / cebulaczków aka dresów pół polski do dzisiaj się śmieje, jeśli chcesz MĘŻCZYZN to wypi###alaj do ""wojska"" znajdziesz kogoś dla siebie, hehe pa

te ""jajognioty"" mają więcej miejsca niż normalne spodnie, a jeśli nie chcesz nic sobie "GNIEŚĆ" jak to k***a brzmi, btw. wykastruj siebie to może ci pomoże

dobra eloXD

Opublikowano

To nie jest pierwsze lepsze forum o grach :P

@topic

Każde pokolenie ma swoją dziwną modę. U mnie tak jak u kolegi z kilku postów wyżej były szerokie spodnie i luźne koszulki. Wcześniej do wszystkiego nosiło się czapki z daszkiem (do garnituru też). Z tamtych też się śmiali, to i z obecnego stylu też będą.

Tak jak większość trendów i ten jest przejściowy i mocno uzależniony od wieku. Za kilkanaście lat prawie każdy z nich znajdzie pracę, założy rodziny, będzie ubierać się tak jak większość osób w naszym kraju i śmiać z nowej, kto wie jakiej mody która zapanuje wśród nastolatków :)

Bez urazy @Fifolski ale poziom tego forum jest straszny, może kiedyś jak byłem modem to tego nie bylo albo po prostu nie dostrzegałem. Wystarczy wejść w pogaduszki, w każdym temacie znajdziesz post który można byłoby wrzucić do idiotyzmów a czasem i całe tematy. 

@temat 

Jak przeszkadza ci ich wygląd i z chęcią byś im spusił wpierdol to pokazujesz tylko jak bardzo zakompleksiony jesteś i podświadomie uważasz ich za lepszych od siebie ;d

zresztą skoro cie obchodzi wygląd facetów to masz problem bo mnie wygląd dziewczyn 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...