Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z facetami

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ty się ośmieszasz. Stary, kogo normalnego obchodzi kto jak siebie określa? Takie pierdoły to są..

To nie są pierdoły tylko poważne sprawy, moda napędzana przez zachód wprowadza nas w paranoje i klęske

Jeśli ktoś wygląda jak kobieta to jaki normalny człowiek określi go jako facet ?

Deus vult

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie są pierdoły tylko poważne sprawy, moda napędzana przez zachód wprowadza nas w paranoje i klęske

Jeśli ktoś wygląda jak kobieta to jaki normalny człowiek określi go jako facet ?

Każdy. Przecież nie powiesz do człowieka, który ma dłuższe włosy i rurki,  że jest kobietą.. No nie przesadzaj, po prostu goni za modą.. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Każdy. Przecież nie powiesz do człowieka, który ma dłuższe włosy i rurki,  że jest kobietą.. No nie przesadzaj, po prostu goni za modą.. 

Oczywiście moda ale nie heteroseksualna, bo ona z tą orientacją nie ma nic wspólnego. Wystarczy zobaczyć kto napędza tą modę banda gejów i p****ów. 

Deus vult

Opublikowano

Oczywiście moda ale nie heteroseksualna, bo ona z tą orientacją nie ma nic wspólnego. Wystarczy zobaczyć kto napędza tą modę banda gejów i p****ów. 

jak moda moze byc heteroseksualna lub homoseksualna? To tylko ubrania, rozumialbym gdyby faceci zaczeli nosić sukienki, ale to tylko nieco ciaśniejsze spodnie. Jak już napisałem, nie twój k***a problem jak wygląda facet tlyko to powinien być problem kobiet. Człowieku ogarnij się! Wszystkie twoje dyskusje dochodzą do momentu kiedy wręcz jesteś zalosny przez swoje wypowiedzi, ale ty nadal zostajesz  przy swoim..  

XrgAYyk.png

Opublikowano

Chodzę w rurkach itp, lecz jestem osoba nie tolerancyjna xD

A określanie kogoś p****/gej po wyglądzie nie ma znaczenia bo większość homosiów wygląda normalnie aby się nie wyróżniać.  

Chodzę w maxach, rurkach i stawiam włosy na żel oraz jestem hetero elo tyle w temacie. Teraz jak jest lato to normlanie w hawajkach śmigam itp ale nie lubie dresów czuję się jakbym chodził w worku po ziemniakach. Tyle w temacie.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ja mam problemy ? no to chyba się zdziwisz bo jest mnóstwo osób którzy tego nie znoszą. 

Współczuje.

Ja nie znam nikogo kto ma jakieś pretensje do osób które ubierają się w rurki itd. ;) Może po prostu obracam się w mądrzejszym towarzystwie. 

Opublikowano

KOLEDZY POMÓŻCIE ?!

KIM JA JESTEM JAK NOSZĘ RURKI, JEANSY ORAZ DRESY ? BO JA NIE WIEM KIM JESTEM DLA WAS

PEDAŁEM ? GEJEM ? DRESEM ? 

KIM JESTEM ?!

Spedalonym dresem aspirującym do miana geja? Nie no żartuje.Ale powiedz mi.Po co nosisz rurki? Przecież są niewygodne.Załóżmy, że wyszły by całkowicie z mody.Nadal byś je nosił?

Opublikowano

Spedalonym dresem aspirującym do miana geja? Nie no żartuje.Ale powiedz mi.Po co nosisz rurki? Przecież są niewygodne.Załóżmy, że wyszły by całkowicie z mody.Nadal byś je nosił?

też nie rozumiem po co nosić rurki skoro można jeansy, ale to nie powód zeby zachowywac się jak wojciech.

XrgAYyk.png

Opublikowano

jak moda moze byc heteroseksualna lub homoseksualna? To tylko ubrania, rozumialbym gdyby faceci zaczeli nosić sukienki, ale to tylko nieco ciaśniejsze spodnie. Jak już napisałem, nie twój k***a problem jak wygląda facet tlyko to powinien być problem kobiet. Człowieku ogarnij się! Wszystkie twoje dyskusje dochodzą do momentu kiedy wręcz jesteś zalosny przez swoje wypowiedzi, ale ty nadal zostajesz  przy swoim..

Planktonie czy ja zalozylem ten temat ? Po twoich wypowiedziach typu to nie twoj problem mozna z calym szacunkiem stwierdzic ze nie jestes inteligentna osoba bo nie wiesz co to jest forum, dyskusja i poglady na dany temat.

Tak wyglada prawdziwy facet a nie jakas pizda w rurkach.http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2a/Beryl_zdjecie_489_5968.jpg

Deus vult

Opublikowano

Planktonie czy ja zalozylem ten temat ? Po twoich wypowiedziach typu to nie twoj problem mozna z calym szacunkiem stwierdzic ze nie jestes inteligentna osoba bo nie wiesz co to jest forum, dyskusja i poglady na dany temat.

Tak wyglada prawdziwy facet a nie jakas pizda w rurkach.http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2a/Beryl_zdjecie_489_5968.jpg

nie zalozyles tego tematu, ale w nim się udzielasz jakby ten problem dotyczył ciebie. Ten problem dotyczy kobiet. Ciebie nie powinno obchodzić kto w jakich spodniach chodzi, nawet jeśli uważa się za faceta. Bo to nie ty decydujesz jak facet ma wyglądać. Stereotypowy wygląd faceta z ubiegiem czasu sie zmienia, nic nie poradzisz. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

nie zalozyles tego tematu, ale w nim się udzielasz jakby ten problem dotyczył ciebie. Ten problem dotyczy kobiet. Ciebie nie powinno obchodzić kto w jakich spodniach chodzi, nawet jeśli uważa się za faceta. Bo to nie ty decydujesz jak facet ma wyglądać. Stereotypowy wygląd faceta z ubiegiem czasu sie zmienia, nic nie poradzisz.

1. nie wiem czy ja z dziecmi dyskutuje, pisalem gowno mnie obchodzi moda tylko sposob zachwania, co z tego ze bokser ubierze rurki w rozmiarze xxxxxxxxl skoro nie jest ciota.

2. Pisalem ze gowno mnie obchodzi moda i sposob ubierania, ale nie podoba mi sie to ze homosie to projektuja i to lansuja a dzieci z wypranymi mozgami ubieraja jakies zboczone ubrania co nie maja nic wspolnego z heteroseksualizmem i uwazaja to za mode.

Powieds zolnierzowi zeby ubral rurki to albo sam sobie strzeli albo ciebie rozstrzela.

Ja jestem facetem ale mnie nigdy moda nie obchodzila i nie lansowala to sie tyczy wiekszosc facetow.

Deus vult

Opublikowano

Nie noszę temu że są modne tylko że np. bardzo mi się podobają i pasują do podkoszulka na ramiączkach, zaś dresy fajne pasują do bluz, a Jeansy do koszuli :)

u6pv.jpg

Opublikowano

Nie noszę temu że są modne tylko że np. bardzo mi się podobają i pasują do podkoszulka na ramiączkach, zaś dresy fajne pasują do bluz, a Jeansy do koszuli :)

No dobra, ale chyba za wygodne to one jednak nie są?

Opublikowano

Dbam o siebie, włosy (fryzura na zmianę na Beckhama/Reus'a), swój wygląd ogólny, czarne rurki są spoko (oczywiście nie mówię o takich cholernie ciasnych, szanujmy się).

Też jestem pedałem? :c

jezeli jestes przystojniejszy od ktoregokolwiek dresa jestes pedalem

kappa

Opublikowano

Akurat ja mam takie " rurki " które krocze mają szersze góra taka jak w jeansach normalnych a od kolan zaczynają się zwężać :)

u6pv.jpg

Opublikowano

Gdyby rurki wyszły z mody to w galeriach byłoby więcej dzieci niż w szkołach tylko, że zamiast ksiazek biegaliby z mamusiami i paragonami.

Swoją drogą patrząc na to co się dzisiaj dzieje to czuje, że następne byłyby spódniczki :D

Opublikowano

Ogólnie to dla mnie a za mnie niech sobie chodzą jak chcą. Nie przepadam za rurkami ale prawda jest taka że tylko w Polsce wykształciło się "p**** bo rurki" a w tej chwili w prawie każdym kraju idąc ulicą widzisz co 2typa w rurkach lub jakimś rurkopodobnym shicie.

Opublikowano

No niestety teraz taka moda ostatnio IDE ulicą w warszawie widzę fajna dupa idzie z koleżanką podchodzę a tutaj laska i kur.. coś podobnego do dziewczyny w długich włosach czapce fullcap leginsach i bluzce z butami dla dziewczyn a ja stanąłem jak wryty i się k***a pytam kim ty k***a jesteś xD Nie wiem co się dzieje ale świat schodzi na psy 

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Widzicie ludzie co się dzieje ? U Mnie w Katowicach pod galeria katowicką siedzą te fejmy itp

Oni nawet nie wyglądają jak faceci !

Jak myślicie- wojsko by pomogło ? 

A zgłosiłeś ten fakt najpierw na policje? I co na to policja zrobiła? Co oni zrobili?

Jak by nie pomogło, to oczywiście wojsko, ale byś musiał trochę zapłacić w walucie, z której wojsko pochodzi.

Tyle w temacie.

bez gif

Opublikowano

A przepraszam bardzo.Kto powiedział, że to są buty męskie? Jakiś zachodni projektant? Conversy absolutnie nie są butami do koszykówki.Zresztą wpisz sobie w google, buty do koszykówki.

Converse - firma założona w 1909 roku, producent butów takich jak Chuck Taylor All Star, Jack Purcell i model One Star. Converse były pierwszymi butami do koszykówki, które pojawiły się na boisku w 1917 roku. Converse uzyskał status ikony mody dzięki modelowi Chuck Taylor All Star w 1923 roku.

Pozdrawiam.

Vans – amerykański producent butów i akcesoriów sportowych, przeznaczonych do skateboardingu, surfingu, BMX oraz snowboardingu

Vansy i Conversy, czy jak to się tam odmienia, od zawsze były butami męskimi (sportowymi), pozdrowionka. Co nie zmienia faktu, że sam Ich nie noszę.

01285488766390985517.png

Czego ludzie nie zrobią dla "+" i po co? Szczęście one Wam dają?

Tylko głupi się nie myli! 

Opublikowano

Założę się że większość z was gardzi rurkami, my little pony etc etc... A sami popierniczacie czy oglądacie MLP. xD

A wracając do sedna...

Nie imperializmowi zachodniemu, bo to przez to Polacy dziczeją... A jak mają już dziczeć, to odebrać przywilej dwu miesięcznych wakacji, by szli pracować na siebie w tym czasie.

Opublikowano

Nie są? Czy ja wiem? Na co dzien nosze zwykle jeansy, zdarzy mi się dresy, ale jak idę gdzieś w ważniejsze miejsca, gdzieś gdzie muszę wyglądać schludnie, to zakładam rurki. I przyznam, nie wiem, czy akurat ja jakieś takie mam (nosze o trochę większy rozmiar niż powinienem) i nawet czuję się lepiej niż w jeansach. A i nie zaprzeczę, wygląda to schludnie.

Jeszcze raz podkreślam - Vansy i Conversy, czy jak to się tam odmienia ,to są buty męskie - sportowe

Rurki też mogą być wygodne. Potwierdzone informacje.

Po c**j cały ten temat? ;) Każdy się ubiera jak chce.

spodnie-meskie-rurki-cza_4211.jpg

<= zobacz ile w tych spodniach koleś ma "luzu", na pewno go nie uciskają - mam takie same i się nosi idealnie. i to jest rodzaj rurek męskich - to, że Ty ich tak nie nazywasz i nie tolerujesz tej nazwy - nie zmienia to faktu, ze sa to rurki meskie. I różnią się od damskich tym, że nie są ciasne, a wygodne równie jak jeansy, o ile nie wygodniejsze, a przynajmniej dla mnie. Jednemu pasują rurki, a jednemu dresy, każdy ubiera się jak chce - nie zmienia to faktu, że trzeba Go szanować, no chyba, że jesteś się"chamem" i co raz to więcej ludzi używa określenia "Polakiem", bo w Polsce, to nikt się prawię nie szanuje nawzajem.

01285488766390985517.png

Czego ludzie nie zrobią dla "+" i po co? Szczęście one Wam dają?

Tylko głupi się nie myli! 

Opublikowano

Nie są? Czy ja wiem? Na co dzien nosze zwykle jeansy, zdarzy mi się dresy, ale jak idę gdzieś w ważniejsze miejsca, gdzieś gdzie muszę wyglądać schludnie, to zakładam rurki. I przyznam, nie wiem, czy akurat ja jakieś takie mam (nosze o trochę większy rozmiar niż powinienem) i nawet czuję się lepiej niż w jeansach. A i nie zaprzeczę, wygląda to schludnie.

Jeszcze raz podkreślam - Vansy i Conversy, czy jak to się tam odmienia ,to są buty męskie - sportowe

Rurki też mogą być wygodne. Potwierdzone informacje.

Po c**j cały ten temat? ;) Każdy się ubiera jak chce.

914531407219234861946.jpg

<= zobacz ile w tych spodniach koleś ma "luzu", na pewno go nie uciskają - mam takie same i się nosi idealnie. i to jest rodzaj rurek męskich - to, że Ty ich tak nie nazywasz i nie tolerujesz tej nazwy - nie zmienia to faktu, ze sa to rurki meskie. I różnią się od damskich tym, że nie są ciasne, a wygodne równie jak jeansy, o ile nie wygodniejsze, a przynajmniej dla mnie. Jednemu pasują rurki, a jednemu dresy, każdy ubiera się jak chce - nie zmienia to faktu, że trzeba Go szanować, no chyba, że jesteś się"chamem" i co raz to więcej ludzi używa określenia "Polakiem", bo w Polsce, to nikt się prawię nie szanuje nawzajem.

Jeśli są to męskie buty to dlaczego kobiety w nich chodzą ? 

Deus vult

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...