Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z facetami

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh... pamiętajcie że wszystko jest dla ludzi, lecz trzeba znać jego umiar, a także mieć trochę rozumu. Nie chodzi mi o takie rurki jakie nam zaprezentowałeś tymi zdj , bo na to widać że to jest jakiś model czy coś albo full photoshop :P chodzi mi naprawdę prawdziwe damskie rurki, które noszą faceci nie jestem specjalistą ale umiem przynajmniej rozpoznać kto co nosi . To już zależy od człowieka ponieważ teraz wam się zdaję że to ok ale jak wam wejdzie w nawyk strojenie się jak baba potem będzie gorzej. Rozumiem moda, i tak dalej. Lecz jeśli ktoś umie wymienić tylko marki ale nie umie ich rozróżnić i tak dalej z jakiego materiału no to... nie widać aby się interesował modelingiem :)

a tutaj takie tam zdjęcia prawdziwych ehh ble.. Homosiów ;( aż żal patrzeć. Co się dzieje :P

61175392950833217186.jpg

42151658900696614473.jpg

57356685846287448647.jpg

Wszystkie te zdj znalazłem na tych askach tych homosiów ;)

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh... pamiętajcie że wszystko jest dla ludzi, lecz trzeba znać jego umiar, a także mieć trochę rozumu. Nie chodzi mi o takie rurki jakie nam zaprezentowałeś tymi zdj , bo na to widać że to jest jakiś model czy coś albo full photoshop :P chodzi mi naprawdę prawdziwe damskie rurki, które noszą faceci nie jestem specjalistą ale umiem przynajmniej rozpoznać kto co nosi . To już zależy od człowieka ponieważ teraz wam się zdaję że to ok ale jak wam wejdzie w nawyk strojenie się jak baba potem będzie gorzej. Rozumiem moda, i tak dalej. Lecz jeśli ktoś umie wymienić tylko marki ale nie umie ich rozróżnić i tak dalej z jakiego materiału no to... nie widać aby się interesował modelingiem :)

a tutaj takie tam zdjęcia prawdziwych ehh ble.. Homosiów ;( aż żal patrzeć. Co się dzieje :P

561181407410637459004.jpg

560691407410638459004.jpg

968331407410638459004.jpg

Wszystkie te zdj znalazłem na tych askach tych homosiów ;)

Pierwsze to rzeczywiście przesada, ale drugi koleś to bardziej jak idiota wygląda niż homoś xD

3 zdj przerobione także wiesz :P

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Rozumiem, ale samo myślenie xD czy ty nawet nie wiem gdy by ci zapłacili za to zrobiłbyś takie przerobienie i puścił w neta za kase np? No ja nie xD

a jak nie wierzysz że ten 2 to homoś to wejdź na jego aska pare odp do tyłu i tam masz moją i tam jest jego ask ;) to zobaczysz czy to nie homoś xD haahahahah

Opublikowano

Nie są? Czy ja wiem? Na co dzien nosze zwykle jeansy, zdarzy mi się dresy, ale jak idę gdzieś w ważniejsze miejsca, gdzieś gdzie muszę wyglądać schludnie, to zakładam rurki. I przyznam, nie wiem, czy akurat ja jakieś takie mam (nosze o trochę większy rozmiar niż powinienem) i nawet czuję się lepiej niż w jeansach. A i nie zaprzeczę, wygląda to schludnie.

Jeszcze raz podkreślam - Vansy i Conversy, czy jak to się tam odmienia ,to są buty męskie - sportowe

Rurki też mogą być wygodne. Potwierdzone informacje.

Po c**j cały ten temat? ;) Każdy się ubiera jak chce.

914531407219234861946.jpg

<= zobacz ile w tych spodniach koleś ma "luzu", na pewno go nie uciskają - mam takie same i się nosi idealnie. i to jest rodzaj rurek męskich - to, że Ty ich tak nie nazywasz i nie tolerujesz tej nazwy - nie zmienia to faktu, ze sa to rurki meskie. I różnią się od damskich tym, że nie są ciasne, a wygodne równie jak jeansy, o ile nie wygodniejsze, a przynajmniej dla mnie. Jednemu pasują rurki, a jednemu dresy, każdy ubiera się jak chce - nie zmienia to faktu, że trzeba Go szanować, no chyba, że jesteś się"chamem" i co raz to więcej ludzi używa określenia "Polakiem", bo w Polsce, to nikt się prawię nie szanuje nawzajem.

Te spodnie są z*******e, sam je mam. :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nazywanie chłopaka pedałem bo nosi rurki, to tak jakbyś nazwał kucharza lekarzem, bo nosi biały fartuch  xD

Opublikowano

Nazywanie chłopaka pedałem bo nosi rurki, to tak jakbyś nazwał kucharza lekarzem, bo nosi biały fartuch  xD

Tylko, że fartuch lekarza różni się diametralnie od fartuchu piekarza.

Opublikowano

Już było kilka takich tematów - każdy był zamykany, bo zaczęły się wyzwiska, offtopic etc.

Co do tematu, ja powiem krótko - żaden normalny, zdrowy na umyśle facet nie włoży rurek. Po pierwsze dlatego, że będzie mu to gniotło jaja, po drugie dlatego, że będzie się w tym po prostu źle czuł.

Nie mam zamiaru wyzywać, poniżać "facetów", którzy chodzą w rurkach, różowych koszulkach i robią sobie pedalskie grzywki, bo po pierwsze to internet, bo drugie rzeczywiście gówno mi do tego, ale... chłopak w rurkach? Toż to szczyt frajerstwa i idiotyzm.

Najlepsze jest to, że wiele dziewczyn w wieku 12-17 lat leci na takich facetów, takie mamy chore społeczeństwo. Co w tym takiego fajnego, drogie panie? Ja rozumiem, że facet w brudnym dresie, koszuli sprzed tygodnia i kubotach to też ostre przegięcie, ale no kurcze... Trzeba umieć wyważyć pewne sprawy. Facet, to facet. Proste spodnie, koszula/koszulka i tyle. Zostawmy już ten wygląd, ale pewnie część tych "facetów" w rurkach, grzywkach nie obroniłoby swojej ukochanej, bo by się bali, że wpierdol dostaną, albo, że im się grzywka popsuje. Nie, facet to nie baba i nie zmieniajmy tego na litość boską.

--

Pozdrawiam.

Opublikowano

Już było kilka takich tematów - każdy był zamykany, bo zaczęły się wyzwiska, offtopic etc.

Co do tematu, ja powiem krótko - żaden normalny, zdrowy na umyśle facet nie włoży rurek. Po pierwsze dlatego, że będzie mu to gniotło jaja, po drugie dlatego, że będzie się w tym po prostu źle czuł.

Nie mam zamiaru wyzywać, poniżać "facetów", którzy chodzą w rurkach, różowych koszulkach i robią sobie pedalskie grzywki, bo po pierwsze to internet, bo drugie rzeczywiście gówno mi do tego, ale... chłopak w rurkach? Toż to szczyt frajerstwa i idiotyzm.

Najlepsze jest to, że wiele dziewczyn w wieku 12-17 lat leci na takich facetów, takie mamy chore społeczeństwo. Co w tym takiego fajnego, drogie panie? Ja rozumiem, że facet w brudnym dresie, koszuli sprzed tygodnia i kubotach to też ostre przegięcie, ale no kurcze... Trzeba umieć wyważyć pewne sprawy. Facet, to facet. Proste spodnie, koszula/koszulka i tyle. Zostawmy już ten wygląd, ale pewnie część tych "facetów" w rurkach, grzywkach nie obroniłoby swojej ukochanej, bo by się bali, że wpierdol dostaną, albo, że im się grzywka popsuje. Nie, facet to nie baba i nie zmieniajmy tego na litość boską.

--

Pozdrawiam.

Ziomek gratuluje wielkości jaj. Jak Ty te kur** melony w gaciach nosisz? Rurki z opuszczanym krokiem i nawet twoje ogromne jaja by się zmieściły. Nie bój żaby koleś ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ziomek gratuluje wielkości jaj. Jak Ty te kur** melony w gaciach nosisz? Rurki z opuszczanym krokiem i nawet twoje ogromne jaja by się zmieściły. Nie bój żaby koleś ;)

Cicho, dla nich wszystkie rurki to obcisłe gówna i koniec.

Opublikowano

C*****e porównanie. Widzę że w tym temacie powstaje siedlisko pedalstwa radze to zamknać ;)

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Opublikowano

Nie chciałem nikogo urazić, a to z jajkami to było ironiczne. Ja w rurkach chodzić nie zamierzam, nie chodzę też w jakiś super luźnych gaciach, bo to też idiotycznie wygląda.

Normalne spodnie, normalne. Żadne rurki, jak chcesz - noś, ale ja nie zamierzam i żaden facet ze zdrowym poglądem raczej też nie.

--

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja tak chodze sobie tutaj u siebie, w Belgii, po sklepach typu HM, CA, New Yorker, Levis, 'S Oliver i wiecie co? Nigdzie nie ma zwyczajnych, poprastu normalnych spodni! Wszedzie te p********e slimy ...

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...