Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z facetami

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja se popierdzielam w rurkach jak tru thrasher, katana z naszywkami, długie włosy i spotykam się ze słowami typu: dziewczynka, laseczka. Śmiechuje i mam wyjebane. Wy to wiecie jak być facetem. 50 w bicepsie to prawdziwy facet!

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wy jesteście wszyscy pojebanymi gejuchami po patrzycie na ubiór facetów.

Nie sądzicie że powinniscie ogladać sie za kobietami a nie facetami ?

GEJUCHY SPEDALONE

u6pv.jpg

Opublikowano

Wy jesteście wszyscy pojebanymi gejuchami po patrzycie na ubiór facetów.

Nie sądzicie że powinniscie ogladać sie za kobietami a nie facetami ?

GEJUCHY SPEDALONE

Ale jak nie moge rozróznic czy to baba czy to chłop to chyba to k***a dziwne?

Opublikowano

Ojj, miałem nie spamować, ale tak mnie ciekawi ta rozmowa :D Z jednej strony lubię czytać takie komentarze i się śmiać, a z drugiej mi Was szkoda :D Spinacie się ciągle i tak cały czas, tylko o co? Co Wam to robi?  Jeśli Ci lepiej, to 'chłopięce', w końcu wiesz lepiej! :D Ojj, bardzo się boje - te wszystkie 'dresy' są takie groźne! Idę i słyszę komentarz "p****", to tylko staje, pytam go, czy coś jeszcze chce dodać, czy już skończył się uzalać i kończy się wymiana słów, zamyka się - taki gróźny. Strach się bać. PRZECIEŻ ON MA DRESY, TRZEBA UCIEKAĆ! :D Haha, lubię tak czasem popisać :D Ojj, widzę, że szukasz dziwnej kobiety, która poleci na wygląd, a nie na charakter, nie wiem czy taki związek ma sens. Te 'gimbuski' może na Nich lecą za charakter? Nie wiesz tego. Poza tym, to zależy od gustu chłopcze. Ojj, tego też jestem ciekaw - ćwiczę karate od 12 roku życia, czyli 7 lat i jakoś żaden dres niezbyt wydaje mi się groźny :D Czasami się śmieje, jak widzę takiego 'koksa', czy jak to się mówi? w dresach pod sklepem, ręce pod pachą, żeby dodać sobie 'męskości' i stoi taki kozaczek :D Ojj, strach się bać! W końcu ma dresy! :(  Nie moja wina, że zakładałeś rurki siostry, ja tam nie wnikam ;) Także powodzenia w życiu - spinaj się dalej na ten temat, wyzywaj mnie od "p****ów", a ja będę nadal się bawił, imprezował z przyjaciółmi i będę miał co wspominać, życie jest krótkie, a zwłaszcza młodość, trzeba z tego korzystać, a nie tylko spiny i jeszcze raz spiny :D Jeszcze raz daje rade, zeby ogolic sie, umyc, odejsc od komputera, obciac sie, uzyc dezodorantu, zalozyc jeansy i pojsc poszalec gdzies w weekend, a nie marnowac go na komentowanie "p****ów", czy kogo tam jeszcze! ;) Ja dalej mam te komentarze gdzieś, a Ci czas leci na komentowaniu mnie ciągle i innych takich facetów :D Zamiast oglądać się tak ciągle za tymi facetami, jak się ubierają i zazdrościć im tego, bądź też nie, obejrzyj się za jakąś dziewczyną - ciekawszy widok, no przynajmniej dla mnie ;)

Miłej nocki, pozdrawiam!

A i odsyłam CIę tutaj, bo widzę, że nie wiesz, co to jest p****: http://pl.wikipedia.org/wiki/Peda%C5%82 , nie dziekuj. ;)

Ja mykam sobie jeszcze pograć na gitarze - a Ty dalej się spinaj na mój temat i na to, jaki to ja jestem "p****", może kiedyś z nudów poczytam ;)

PS: Wojtek, Ty idź na wróżbite, bo z czego widzę, to dobry jesteś - na podstawie spodni potrafisz określić orientacje faceta, brawo ;) Nie każdy tak potrafi, to talent! Nie zmarnuj go! ;) Słyszałem, że takich gwiazd potrzebują w cyrku, także powodzenia. :)

1. Przez internet możesz sobie śmiać ze mnie. Nawet to jest zabawne że jakaś ciota będzie mówiła co i jak mam o kim mówić i zmieniać poglądy. 

2. Może źle odniosłem się do dresów że połamią rurkowicza co ma w udzie tyle co ja w bicepsie, ale każdy zdrowy umysłowy facet bezproblemowo poradziłby sobie z patyczakiem.

3.Rurki siostry?  Powtórzę nie ma czegoś takiego jak rurki męskie, w rurkach chodzą tylko kobiety. Co do tych spodni to były stare jeansy wyglądaly jak rurki kobiece, nie komfort straszny.

4.Mówisz mi żeby się ogolić ? ogolileś już pizde ?

5. Imprezy nie są najważniejsze w życiu. Ja jestem ciekam jak poderwiesz gimbuskę i przyjdzie 2 x większy facet od Ciebie do tej samej laski zzarywać to ciekawo czy Czy uciekniesz czy powiesz że to twoja siostra ?

6.Ja nikomu nie zazdroszczę, ja im współczuje.

7.Wróżbita ? Chętnie zawsze można frajerów ponaciagać.

0009cca9a3f54.jpg

Deus vult

Opublikowano

Nigdy nie miałem takiej sytuacji, a w galerii nie raz byłem, chociażby na wagarach.

Ja se popierdzielam w rurkach jak tru thrasher, katana z naszywkami, długie włosy i spotykam się ze słowami typu: dziewczynka, laseczka. Śmiechuje i mam wyjebane. Wy to wiecie jak być facetem. 50 w bicepsie to prawdziwy facet!

Nie obchodzi mnie w co, kto się ubiera, ale skoro dostajesz takie komentarze, to powinieneś się chwilę zastanowić.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Ojj, Wojciech... Przez takich właśnie, jak Ty, to Polska schodzi na psy. W lipcu pojechałem na tydzień (dokładniej 9 dni) do Włoch, to tam KAŻDY traktował siebie równo, wszyscy rozmawiali ze sobą normalnie i mieli do siebie szacunek, nikt nie wywyższał się. Wchodzę do baru - a tam biznesmen rozmawia z biedakiem, jak z równym sobie. Mają normalne tematy i nie patrzą na to, kto jaki jest. Z jakiej rodziny pochodzi, z jakiej warstwy społecznej.  Być może to był akurat przypadek, może przyjaciele? Ale takich przypadków było więcej, tam każdy traktuje się równo, nie wywyższa się, nie uważa sie za lepszego, bądź gorszego. I tak w wielu krajach, gdzie byłem, a Polska? szkoda gadać, takich jak Wojciech jest o wiele więcej, nie mają szacunku do innych, uważają się za lepszych, dyskryminują "pedałków", tylko po co? Co Oni im przeszkadzają? W innych krajach, to idzie "dres" i normalnie przybija cześć "pedałowi", bez żadnego problemu, bo przecież On też jest człowiekiem, a to jak się ubiera, to ma coś do znaczenia? Ważne, że jest "spoko" i, że da się z Nim pogadać. Dlatego uważam, że Polska przez takich, jak Ty, to schodzi na psy. Nawet jak przyjadą do Polski obcokrajowcy - na których Polska zbija dobre pieniądze, Ci muszą im przywalić, bo coś im się w Nich nie podoba, bądź dlatego, że noszą rurki. Wygląd to nie wszystko, chłopie ;) Jeżeli uważasz, że te "pedałki" są nikim, tylko gimbuski na nich lecą i, że nie mają życia - ciesz się, bądź samcem Alfa i idź "wyrywaj", te wszystkie dziewczyny, które na Ciebie "lecą" i po problemie, masz mniejszą konkurencie! :D

Ja dalej mam gdzieś, to jak ktoś o mnie mówi, życie jest krótkie, to szkoda marnować je na opinie innych ;) Komentuj mnie dalej, ja się pośmieje i będzie dobrze :D 

Miłego dnia życzę wszystkim. 

01285488766390985517.png

Czego ludzie nie zrobią dla "+" i po co? Szczęście one Wam dają?

Tylko głupi się nie myli! 

Opublikowano

Ojj, Wojciech... Przez takich właśnie, jak Ty, to Polska schodzi na psy. W lipcu pojechałem na tydzień (dokładniej 9 dni) do Włoch, to tam KAŻDY traktował siebie równo, wszyscy rozmawiali ze sobą normalnie i mieli do siebie szacunek, nikt nie wywyższał się. Wchodzę do baru - a tam biznesmen rozmawia z biedakiem, jak z równym sobie. Mają normalne tematy i nie patrzą na to, kto jaki jest. Z jakiej rodziny pochodzi, z jakiej warstwy społecznej.  Być może to był akurat przypadek, może przyjaciele? Ale takich przypadków było więcej, tam każdy traktuje się równo, nie wywyższa się, nie uważa sie za lepszego, bądź gorszego. I tak w wielu krajach, gdzie byłem, a Polska? szkoda gadać, takich jak Wojciech jest o wiele więcej, nie mają szacunku do innych, uważają się za lepszych, dyskryminują "pedałków", tylko po co? Co Oni im przeszkadzają? W innych krajach, to idzie "dres" i normalnie przybija cześć "pedałowi", bez żadnego problemu, bo przecież On też jest człowiekiem, a to jak się ubiera, to ma coś do znaczenia? Ważne, że jest "spoko" i, że da się z Nim pogadać. Dlatego uważam, że Polska przez takich, jak Ty, to schodzi na psy. Nawet jak przyjadą do Polski obcokrajowcy - na których Polska zbija dobre pieniądze, Ci muszą im przywalić, bo coś im się w Nich nie podoba, bądź dlatego, że noszą rurki. Wygląd to nie wszystko, chłopie ;) Jeżeli uważasz, że te "pedałki" są nikim, tylko gimbuski na nich lecą i, że nie mają życia - ciesz się, bądź samcem Alfa i idź "wyrywaj", te wszystkie dziewczyny, które na Ciebie "lecą" i po problemie, masz mniejszą konkurencie! :D

Ja dalej mam gdzieś, to jak ktoś o mnie mówi, życie jest krótkie, to szkoda marnować je na opinie innych ;) Komentuj mnie dalej, ja się pośmieje i będzie dobrze :D

Miłego dnia życzę wszystkim. 

Młode prawaki muszą mieć z kim walczyć, żydów brak, kumuchów brak :> Młody narodowiec niema z kim walczyć, zostały tylko lewaki i pedały.

@Wojciech.. nie może znieść tych "chłopaczków" w rurkach, bo cały czas ze wzwodem po mieście lata.

Opublikowano

Zniewieściali faceci, ubierający się w rurki to może być problem, ale kobiet do jasnej cholery. Was to nie powinno obchodzić, no chyba, że jestescie gejami..

XrgAYyk.png

Opublikowano

Zniewieściali faceci, ubierający się w rurki to może być problem, ale kobiet do jasnej cholery. Was to nie powinno obchodzić, no chyba, że jestescie gejami..

Dokładnie, zamiast patrzeć tak na facetów i komentować ich ubiór, to powinny zacząć patrzeć na dziewczyny. 

01285488766390985517.png

Czego ludzie nie zrobią dla "+" i po co? Szczęście one Wam dają?

Tylko głupi się nie myli! 

Opublikowano

jak dziewczyny na takich lecą to przekonają się wcześniej czy później że to jednak nie chłopak/mężczyzna a c**a -.-

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Chociaż niekoniecznie tak jest. Ja mam dłuższe włosy, grzywke, ale rurek bym nie ubrał. Każdy ma inny gust czy upodobania. To powod, zeby od razu od p****ów prezywać? Przestańcie się tak wszyscy nie lubieć na tym świecie, bo to kurde nie jest fajne. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Założę się ze autor tematu i inni którzy go popierają, są grubymi 10-18 latkami z pryszczami na mordzie. Typowe cebulaki, powodzenia wyjdźcie na dwór

2e4ezhz.png

Opublikowano

Nigdy nie miałem takiej sytuacji, a w galerii nie raz byłem, chociażby na wagarach.

Nie obchodzi mnie w co, kto się ubiera, ale skoro dostajesz takie komentarze, to powinieneś się chwilę zastanowić.

Dlaczego mam się zastanawiać? Te komentarze są bekowe i tyle. Nie jestem pozerem by zmieniać wygląd po to aby inni ludzie mnie nie wyzywali. A to jest najgorsze, że "faceci" dbają oto by byli sami faceci? Jakieś nielogiczne. Chyba, że większość to banda p****ów.

Opublikowano

a ciebie np nie wkurwia to jak 12 latki maja kisiel w gaciach i postuja jakies gowno w internecie przez nich? jebane pedalstwo sie szerzy

Mnie wkurwia jak już mówimy o 12sto latkach, że robią się takimi samymi idiotami jak ich starsi koledzy czy koleżanki, popijając alkohol czy biorąc dragi... Szkoda słów.

A to jak się ubierają, mnie zwisa bo nie mój problem. A czy wojsko by pomogło? Zależy pod jakimi względami, bo różni ludzie z różnych popkultur mogą być w wojsku... Taki koleś co lansuje się HH da w mordę bez powodu kolesiowi słuchającego metalu i masz zadymę...

Moja rada? Na Syberię...

Opublikowano

niech sobie każdy żyje jak chce, co was to obchodzi, ja wiem kim jestem i jak powinienem wyglądać, reszta mnie jebie do póki mi tym nie szkodzą w jakiś sposób.

Jakis blad w nicku masz, powinno byc dordo120, nie 12
Opublikowano

Ja na przykład miałem taką sytuację, że przychodzę pewnego razu na basen, jak zawsze idę do kasy i patrzę że jest z ojcem taka dziewczynka lat 10/12. Nagle się odwróciła i twarz taka trochę chłopięca, ale nie do końca. Pani kasjerka pyta jej/jego jaki chce zegarek do szafki damski, czy męski. Ten jest oburzony, że zaproponowała mu damski zegarek... 

To jednak stwarza pewne problemy, bo moim zdaniem kobieta powinna być rozpoznawalna od mężczyzny i na odwrót... 

Opublikowano

Ja na przykład miałem taką sytuację, że przychodzę pewnego razu na basen, jak zawsze idę do kasy i patrzę że jest z ojcem taka dziewczynka lat 10/12. Nagle się odwróciła i twarz taka trochę chłopięca, ale nie do końca. Pani kasjerka pyta jej/jego jaki chce zegarek do szafki damski, czy męski. Ten jest oburzony, że zaproponowała mu damski zegarek... 

To jednak stwarza pewne problemy, bo moim zdaniem kobieta powinna być rozpoznawalna od mężczyzny i na odwrót... 

ale to, ze wyglądał jak kobieta nie wynikało z ubioru, ale urody. Bez przesady. Łatwo rozroznic faceta od kobiety nawet jesli facet ma rurki

XrgAYyk.png

Opublikowano

wrzuć swoje :) Może nie pomylę Cię z kobietą.

Mogę Ci podać wymiary

185 cm

90kg

klata 102

udo 56

ramię 38

nogi też się powinno robić bo 56 w udzie to nic.

<>

Opublikowano

nogi też się powinno robić bo 56 w udzie to nic.

Jakas pomylka wynikla bo mam okolo 60-62 . ale nie trenowalem od 3 tyg wiec miesien minimalnie spadl nie mowiac o pompie.

Ja nie mam zadnego problemu, ale niech nie nazywaja sie facetami czy kobietami tylko cos pomiedzg.

Dawniej ogladalem chyna na TVN jakies operacje plastyczne i przyszedl jakks gosciu rurki obcisle jak u kobiety trampki makijas taki model francuski i powiedzial ze jego idolem jest biber i w jednej chwili myslalem ze sie przeslyszalem ale powiedzial ze zrobil to pierwszy raz w wieku 13 lat poznalal kogos przez internet jakies 26 letniego geja i zrobili to. Troche bylo mi nie sobrze.

Wojsko rozwiaze sprawe i to szybko.

ale to, ze wyglądał jak kobieta nie wynikało z ubioru, ale urody. Bez przesady. Łatwo rozroznic faceta od kobiety nawet jesli facet ma rurki

u wież mi miałem podobną sytuacje na stacji autobusowej, przez 15 min z kolegą zastanawialiśmy się co to k***a jest ? Conversy rurki grzywka, zalatywało kobietą i facetem i co teraz ? Jeszcze ten przerażajacy głos pedalski. 

Deus vult

Opublikowano

Jakas pomylka wynikla bo mam okolo 60-62 . ale nie trenowalem od 3 tyg wiec miesien minimalnie spadl nie mowiac o pompie. Ja nie mam zadnego problemu, ale niech nie nazywaja sie facetami czy kobietami tylko cos pomiedzg.

Dawniej ogladalem chyna na TVN jakies operacje plastyczne i przyszedl jakks gosciu rurki obcisle jak u kobiety trampki makijas taki model francuski i powiedzial ze jego idolem jest biber i w jednej chwili myslalem ze sie przeslyszalem ale powiedzial ze zrobil to pierwszy raz w wieku 13 lat poznalal kogos przez internet jakies 26 letniego geja i zrobili to. Troche bylo mi nie sobrze.

Wojsko rozwiaze sprawe i to szybko.

u wież mi miałem podobną sytuacje na stacji autobusowej, przez 15 min z kolegą zastanawialiśmy się co to k***a jest ? Conversy rurki grzywka, zalatywało kobietą i facetem i co teraz ? Jeszcze ten przerażajacy głos pedalski. 

@Wojciech..

Dobrze cie rozumiem? W "pedalach" denerwuje cie sam fakt, ze uwazaja sie za facetow? Na prawde przejmujesz sie takimi pierdolami? Jakby zlodziej, czy zabojca nazywali sie dobrymi ludzmi tez denerwowaloby cie to do tego stopnia by nnapisac na forum okolo 100-200 postow o tym jacy chujowi sa ci ludzie? Tak jak mowilem przejmujesz sie pierdolami. Masz za duzo czasu czy sie nudzisz?

XrgAYyk.png

Opublikowano

Idź lepiej seba pokopać gałe, lepiej ci to z pewnością wychodzi niż wyrażanie swojego zdania.

Ogólnie gnije, ocenianie ludzi poprzez ich ubiór. polaczki w formie od zarania dziejów

https://www.youtube.com/watch?v=oTyrwzVmw0A

Wasze zachowanie można porównać do zachowania janusza z powyższego filmiku.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Czasami wydaję mi się że po prostu zazdrościsz. Nie podoba ci się? Masz do tego pełne prawo, ale po co drążyć temat i pisać co chwilę dokładnie to samo? To nie twoja sprawa jak ktoś się ubiera. Ty wolisz przykładowo dresy, a inni rurki. I jeszcze jedno... Co ma do tego wszystkiego kogoś głos? To co piszesz zaczyna być śmieszne. :P

Opublikowano

Od Ciebie zalatuje cebulactwem i śmierdzącym idiota po podstawówce który wyżala się na forum komputerowym :<

,,U WIEŻ'' Ja pierdol* zabijcie mnie, proszę..

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Dbam o siebie, włosy (fryzura na zmianę na Beckhama/Reus'a), swój wygląd ogólny, czarne rurki są spoko (oczywiście nie mówię o takich cholernie ciasnych, szanujmy się).

Też jestem pedałem? :c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...