Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s1 Laveria od Metin2-Poland [Dedyk] [Hard]

Spaxor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile Online w godzinach wieczornych? :)

Wieczornych 150+

W dzień gra ok. 150 +/-

Pliki które należy pobrać i wkleić do folderu pack:

https://mega.co.nz/#!MclAFJbL!UeoGcNovQohonaW32qQLiIuWxH0JOlNzAQuhskESFHs

http://speedy.sh/ttEg3/pack.rar

Skan:

http://scr.hu/27nm/0elo5

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Jak tak mało ludu gra to p******e nie gram. A sądziłem, że powrócę do Metina. Jej, czy nikt naprawdę nie potrafi wyłożyć trochę kasy na reklamę utrzymać serwer i zostawić, niech zarabia sam an siebie? Robić co tydzięń eventy + okolicznościowe? Jak widac mamy tak super techników że nawet tego nie potrafią zrobić, mm...

Wracam do BF'a. elo

­graphic.png

Opublikowano

dla mnie to dziwne ze serwer ma 2 dni albo 3 a nie dlugo beda max lv ..

Nie będzie tak 'szybko max' w grocie zaczyna się prawdziwy hard.

Jak tak mało ludu gra to p******e nie gram. A sądziłem, że powrócę do Metina. Jej, czy nikt naprawdę nie potrafi wyłożyć trochę kasy na reklamę utrzymać serwer i zostawić, niech zarabia sam an siebie? Robić co tydzięń eventy + okolicznościowe? Jak widac mamy tak super techników że nawet tego nie potrafią zrobić, mm...

Wracam do BF'a. elo

Ja wykładam cały czas na reklamę, będzie ona dosyć większa jak tylko ogarnę to co muszę. Takie pierdolenie że mało graczy jest śmieszne. Przecież sam jak zagrasz to już jest jeden więcej i tak to się nakręca.

Na dniach będzie nowa prezentacja, dużo się zmieniło i sporo rzeczy zostało wprowadzone.

Opublikowano

Serwer nie pada, cały czas są dodawane aktualizacje, administracja cały czas banuje boty.

Cały czas gra ta liczba osób czyli 150+ a jeszcze reklama nie ruszyła na yt, więc jest dobrze.

Mnie ta liczba osób nie zraża bo wiem że będzie dużo więcej jak ruszy reklama na youtubie.

Stay Trippin.

Opublikowano

Serwer nie pada, cały czas są dodawane aktualizacje, administracja cały czas banuje boty.

Cały czas gra ta liczba osób czyli 150+ a jeszcze reklama nie ruszyła na yt, więc jest dobrze.

Mnie ta liczba osób nie zraża bo wiem że będzie dużo więcej jak ruszy reklama na youtubie.

Nie pieprz głupot, bo gra o wiele wiecej ludzi. :P

Boty są ciągle banowane (Pozdrawiam Chaszcza) bez względu na lvl.

Administracja ma spory potencjał i wkłada w serwer wiele zaangażowania. Niedługo również ruszą z reklamą dzięki której wpadną kolejne osoby.

Szczerze mówiac, najlepszy hard na którym do tej pory grałem względem expa dropu itp, przy tym nawet balmora wysiada.

Wszystko jest elegancko dopasowane, nie jest tak ciężko jakby się mogło wydawać i co najważniejsze - jest potrzebny każdy aspekt gry by coś osiągnąć.

Polecam i zapraszam, w jinno gram pod nickiem : sh0wer

Opublikowano

Ja serwer polecam również. Z dnia na dzień przybywa graczy. Ruszy reklama będzie jeszcze więcej. Serwer dopracowany, nie ma dużych błędów a nawet jak są to ciągłe aktualizacje je likwidują. Administracja zna się na rzeczy. Gorąco polecam! 

Jinno AsNaebaem (Mam pełno medali jak coś to pisać xD)

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Ja z miłą chęcią zawitam na serwerek takiego poszukiwałem. Co do liczby graczy mam nadzieję że będzie wzrastać ;d Powodzenia z reklamą.

23716873969628209395.jpg

Bardzo przyjemnie się gra mili ludzie i metin obok metina :)

Opublikowano

fajny serwer , tylko żeby trochę więcej osób grało !! ludzie reklamujemy !!

jakiś ox czy coś ? :D

Opublikowano

dzisiaj jest idol ;p Najlepsze jest to że narazie prawie nic nie ma is bo admini zamiast robić is zajeli sie serwerem i naprawieniem  misji itp ;)

Opublikowano

Hahahhah server totalne gównoxmetin, co 15minut loga administracja robi "resety" w których nic nie wprowadzają gz serdeczne, do metków w lochu respią sie moby z red lasu NIE POLECAM

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Kiedy startujecie z Reklama? Bo tutaj gra moze z 50 osób ;)

Na spokojnie gra 100+ więc proszę ja Ciebie... nie szacuj na 'oko'

Od tego weekendu będę załatwiał reklamy na YouTube i na pewno one będą.

W ile wbije 80lvl i skille min. G?

Około 7dni może mniej, jak dobrze sobie radzisz [skile szybciej]

Na dniach pojawi się nowa prezentacja, wiele trzeba 'uaktualnić'

Hahahhah server totalne gównoxmetin, co 15minut loga administracja robi "resety" w których nic nie wprowadzają gz serdeczne, do metków w lochu respią sie moby z red lasu NIE POLECAM

Bije metiny, ale nie widzę 'mobów z red lasu'
Każda przerwa,update czy restart coś wprowadza. Teraz pojawiają się tylko dłużej zapowiedziane przerwy, update, które coś wprowadzają.

Działają jakieś cheaty?  :D

Oczywiście, pobieraj bo nie ma kogo banować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...