Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s1 Laveria od Metin2-Poland [Dedyk] [Hard]

Spaxor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam jak najbardziej ! Pomysł na serwer bardzo dobry ! Ekipa stara się nabieżąco wszystko ogarniać,gra się coraz przyjemniej ;) Zapraszam do gry! 

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mały update:

- Poprawa Groty Wygnańców

- Poprawa Red Lasu

- Dodanie Pierścienia Języka do Siostry Handlarki

- Zwiększony drop małży z bossów

- Zwiększony drop małży z ryb

- Usunięcie metinów z groty

- Dodanie dropu małży do żółwia

- Poprawa DT

- Poprawa dropu z metków 70

- inne drobniejsze poprawki na silniku gry

- Dodana możliwość sprzedaży itemów za yang  u npc [tzw. złom]

- Dodana misja na pierścionek zaręczynowy

W weekend nowa prezka

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Dodajcie licznik Online na strone , bardzo się przyda ;) A i u jakich youtuberów planujesz wykupić reklame?

Tylko serie, na pewno nie u żadnych pokroju gimper, tylko u takich co nagrywają z metina.

Myślę o Dariuszu, ZabQ i paru innych ale to się okaże w praniu ;)

Co do licznika, grafik nie ma pc przez 2mc więc problem jest z tym wielki ^^

Opublikowano

Tylko serie, na pewno nie u żadnych pokroju gimper, tylko u takich co nagrywają z metina.

Myślisz że przebijesz 500 Online? :)

Opublikowano

co ma grafik do licznika

Opublikowano

co ma grafik do licznika

A co, ma ci ten licznik w logo pier**lnąć?

2evq6a9.jpg

Stay Trippin.

Opublikowano

Beka

Chciałem się zarejestrować, wpisuje swój login, zajęte, zdziwiłem się, ponieważ jest to raczej niemożliwe. Wpisałem inny, to samo. Więc wpisałem to, też zajęte? Chyba rejestracja wam nie działa...

350871404308749803837.jpg

Opublikowano

Beka

Chciałem się zarejestrować, wpisuje swój login, zajęte, zdziwiłem się, ponieważ jest to raczej niemożliwe. Wpisałem inny, to samo. Więc wpisałem to, też zajęte? Chyba rejestracja wam nie działa...

350871404308749803837.jpg

45716568429608430703.jpg

Opublikowano

Konkretny serwer i wiecie co wam powiem? TYLKO DLA PALACZY (ukryta moc) pozdrawiam!

Opublikowano

HAH, kumpel napisal do admina, co chcialby, aby bylo na serwerze zmienione, wiecie co mu admin odpisal? Takie cos:

45590173775308468595.jpg

Juz wiecie jak wasz michalek traktuje graczy, zaloze sie ze jak mu sie ten serwer nie zwroci, to bedzie sprzedawal na lewo eq/postci/zloto jak fubu.

Zalosne...

Opublikowano

HAH, kumpel napisal do admina, co chcialby, aby bylo na serwerze zmienione, wiecie co mu admin odpisal? Takie cos:

479881404387624305301.jpg

Juz wiecie jak wasz michalek traktuje graczy, zaloze sie ze jak mu sie ten serwer nie zwroci, to bedzie sprzedawal na lewo eq/postci/zloto jak fubu.

Zalosne...

Co chciałby? Napisał że jestem popierdolony, tylko nie wstawił całej rozmowy. Bana za darmo się nie dostaje.

Każdego gracza traktuje równo, każdy uzyskuje pomoc nawet banda tych bałwanów.

Teraz coś ode mnie:

hoqcu6m.png

Pozdrawiam heheszki

Aby wejść do gry należy pobrać patcher:

https://mega.co.nz/#!dNlQjYjJ!iWRjHRhnYmX8e2lrN76afrUEvSOQWPDFw-nRSBRZA-U

Skan:

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/wv/cu/fa/4wicau.jpg

Opublikowano

HAH dalej sie wypieraj ze zlodziejek Harnaś to nie twój kumpel. To moja rozmowa z nim, a ty jestes jednym wielkim kłamcą. Najpierw wasz piesek harnaś(ShowMustGoOn) wyzywa wszystkich, oczernia inne serwery zeby zrobic lepszy start waszemu, to jest zalosne postępowanie, sam pisze co to nei jest kradzione, skąd nie zaczerpnięte, a on sam zapierdolił pliki pewnego serwera i spierdolil.

Jestescie żałosną bandą kłamców i tyle w temacie. Reklam jak niebyło tak nie ma, serwer ssie, 50 osob to dla was sukces.

Tylko czekac az to wszystko piznie pod koniec miesiaca. 

Opublikowano

HAH dalej sie wypieraj ze zlodziejek Harnaś to nie twój kumpel. To moja rozmowa z nim, a ty jestes jednym wielkim kłamcą. Najpierw wasz piesek harnaś(ShowMustGoOn) wyzywa wszystkich, oczernia inne serwery zeby zrobic lepszy start waszemu, to jest zalosne postępowanie, sam pisze co to nei jest kradzione, skąd nie zaczerpnięte, a on sam zapierdolił pliki pewnego serwera i spierdolil.

Jestescie żałosną bandą kłamców i tyle w temacie. Reklam jak niebyło tak nie ma, serwer ssie, 50 osob to dla was sukces.

Tylko czekac az to wszystko piznie pod koniec miesiaca. 

Nie, harnaś to nie mój friend. Dał mi ten ss na gg.

Jak masz dostęp do licznika, daj ss bo coś chyba Twój nawala.

Btw, śmieszny jesteś z tym oczernianiem, ja mam wyjebane na inne serwery i robię swoje.

Opublikowano

Każdego gracza traktuje równo, każdy uzyskuje pomoc nawet banda tych bałwanów.

Tak traktujesz równo że  4 osoby z topki wbiły 50lv w v1 ( przepustka dopiero była z szkaty ucznia na 50lv ) a dzień później już przepustki były u Npc  i od 35 wbijali do v2 ..

Wbiłem 79lv idę do groty a tu co ? Wp z Eq pod grotę skile G i po 2 gr. się ogarniało Exp jak na PL 0.01% z moba ( PD IS )  pisałem ci na PW

to co otrzymałem w odpowiedzi ? ze nie potrafie grać & exp ani dmg więcej nie zostanie zwiekszony koniec rozmowy

dzień później jak sprzedałem konto i każdy mnie dogonił z lvl to dziwnym trafem zwiększyłeś exp w grocie

Powiadasz że każdego traktujesz równo ?

Opublikowano

Tak traktujesz równo że  4 osoby z topki wbiły 50lv w v1 ( przepustka dopiero była z szkaty ucznia na 50lv ) a dzień później już przepustki były u Npc  i od 35 wbijali do v2 ..

Wbiłem 79lv idę do groty a tu co ? Wp z Eq pod grotę skile G i po 2 gr. się ogarniało Exp jak na PL 0.01% z moba ( PD IS )  pisałem ci na PW

to co otrzymałem w odpowiedzi ? ze nie potrafie grać & exp ani dmg więcej nie zostanie zwiekszony koniec rozmowy

dzień później jak sprzedałem konto i każdy mnie dogonił z lvl to dziwnym trafem zwiększyłeś exp w grocie

Powiadasz że każdego traktujesz równo ?

WP  z eq pod grotę skile G i dopisz że bez bufa i omdlenia. Masz odpowiedź.

Co w tym złego że zwiększyłem exp? dmg jest taki sam jak na pl, jak myślisz że bez bufa tam spota uciągniesz na pl to powodzenia.

Płacz start, dobrze że na gg chociaż zablokowany bo na dzień to chyba dawałeś z 50 wiad

~ nie pisałem że nie potrafisz grać ;]

Opublikowano

WP  z eq pod grotę skile G i dopisz że bez bufa i omdlenia. Masz odpowiedź.

Co w tym złego że zwiększyłem exp? dmg jest taki sam jak na pl, jak myślisz że bez bufa tam spota uciągniesz na pl to powodzenia.

Płacz start, dobrze że na gg chociaż zablokowany bo na dzień to chyba dawałeś z 50 wiad

~ nie pisałem że nie potrafisz grać ;]

No szkoda cie bardzo  Eq miałem full na strzaly + omdlenie + Blok + Strach G + Czarowane G7  

Exp zwiększyłeś jak każdy mnie dogonił więc gdzie tu sprawiedliwość ? ktoś się meczy żeby wyprzedzić topke o kilka lv a potem musi stać bo coś naprawiasz 

nic nie pisałeś ? szkoda cie bardzo jak mnie wyzywałeś na pw   ss nie robię bo nokiem nie jestem

Spamiłem ci na gg ?

fakt tylko większość z tego to były bugi gdyby nie ja to zapewne nawet byś nie wiedział o bug yangu z hełmami - tak wyłączyłeś bo widziałeś potem że są yang bugi i to poprawiałeś -,-

drop w m1 szkatek po 200x w 15 minut - kazdy ci mówił tylko szkoda ze jak napisałem to odrazu zmniejszyłeś

Czyste pliki terenzo miały mniej bugów ogólnie niż ten twój serwer na starcie co robiłeś 4 miesiące

Ja już skończyłem  to co miałem napisać napisałem nie bd pisał więcej bo zaraz będzie że ''spamie'' i warny polecą

Serwerka nie polecam 75% osób z niego czeka na serwer który startuje 12 więc na tym będzie z 20 osób online

Opublikowano

No szkoda cie bardzo  Eq miałem full na strzaly + omdlenie + Blok + Strach G + Czarowane G7  

Exp zwiększyłeś jak każdy mnie dogonił więc gdzie tu sprawiedliwość ? ktoś się meczy żeby wyprzedzić topke o kilka lv a potem musi stać bo coś naprawiasz 

nic nie pisałeś ? szkoda cie bardzo jak mnie wyzywałeś na pw   ss nie robię bo nokiem nie jestem

Spamiłem ci na gg ?

fakt tylko większość z tego to były bugi gdyby nie ja to zapewne nawet byś nie wiedział o bug yangu z hełmami lub drop w m1 szkatek po 200x w 15 minut hah

szkoda ze jak ci napisałem to odrazu zmniejszyłeś do 5 było tego więcej wymieniać nie zamierzam

Czyste pliki terenzo miały mniej bugów niż ten twój serwer na starcie co robiłeś 4 miesiące

Ja już skończyłem  to co miałem napisać napisałem nie bd pisał więcej bo zaraz będzie że ''spamie'' i warny polecą

Serwerka nie polecam 75% osób z niego czeka na serwer który startuje 12 więc na tym będzie z 20 osób online

Myślisz że o szkatach wiedziałem od Ciebie? na ts3 zgłosiło mi to 5 osób przed tobą, ehhh,,, zmniejszyłem wtedy kiedy był restart a nie wtedy kiedy mi pisza.

Co do helmów, jak możliwe że był yangbug, jak nie było opcji sprzedawania itemów...

Exp zwiększyłem w grocie, w której nie expiłeś i nie widziałem w tym problemu.

Też już kończę i żegnam, a hej cześć siema na gg to nie bugi.

Opublikowano

http://zapodaj.net/dc5b100ea5093.png.html

Jakieś pomysły co zrobić ? Owy .dll już jest w windows ..> system32 nadal błąd, microsoft C++ zainstalowane.

http://zapodaj.net/1282f965ca780.png.html

Liczę, iż administracja serwera pomoże ;)

Naprawione ; )

"Death to all who oppose us"

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

http://www.mpcforum.pl/topic/1252847-tanie-karty-prepaid-do-world-of-warcraft

Opublikowano

server spoko wbije zobacze xD co i jak tylko ten kon co 3h ... a jak nie pomyslnie to co 1.5h to jest paranoja widac ze pod is'a w ciul no ale wbije zobacze co i jak ;d

ok zmieniam zdanie o servie zajebisty :) medale co 1s czyta sie tylko ulepki slabo leca :( a tak to spoko :3

Opublikowano

4265814046473851050784.png

Opis najważniejszych wydarzeń:

8563514046473861050784.png- W tej szkatułce znajdziecie tylko przydatne przedmioty, które przydają się w rozwoju postaci. Drop aktywowany jest na 12h

5362314046473861050784.png - W tej szkatułce znajdziecie m.in przedmioty z IS, ale nie tylko. Drop aktywowany jest na 12h

8839614046473861050784.png- Dropią z niego przedmioty z Item-Shopu. Jest bardzo szybki i ciężko go dorwać.

2114414046473861050784.png - Event górniczy, zrzucanie rud w dużych ilościach. Event trwa aż do zakończenia wydobyć.

Dodatkowo będą pojawiać się Quizy na chacie, bez uprzedzeń! [pytanie=odpowiedź] Kto pierwszy ten lepszy.

Reszta to wszystkim znane, standardowe eventy.

Proszę nie patrzeć na dni tylko na numer dnia w danym miesiącu, zostanie zmienione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...