Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s1 Laveria od Metin2-Poland [Dedyk] [Hard]

Spaxor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer,bardzo fajnie się gra administracja wyłapuje graczy na cheatach ( byłem świadkiem jak koleś miał wh, nie zdążyłem napisać na forum a ten już ma bana.

Martwi mnie tylko kilka osób w teamie o ktorych wiem, że trochę źle robili przed startem dla serwera. 

Opublikowano

Ja serwer serdecznie polecam.

Bardzo miła i pomocna administracja(Michał).

Jest z Teamem bardzo dobry kontakt, starają się jak mogą by zadowolić graczy.

Czekam tylko na uzupełnienie IS :D

Opublikowano

to uzupełnisz go chyba sam bo serwer okazał się niewypałem ....

Niby czemu? Gra się bardzo fajnie, wszystko jest elegancko dopasowane i jest to jeden z nielicznych Hardów, ktorym gra się przyjemnie. O wszystko jest w miare łatwo, jedynie mogli by poprwaić drop ulepek.

Opublikowano

Niby czemu? Gra się bardzo fajnie, wszystko jest elegancko dopasowane i jest to jeden z nielicznych Hardów, ktorym gra się przyjemnie. O wszystko jest w miare łatwo, jedynie mogli by poprwaić drop ulepek.

no dobrze ale jak z liczbą graczy? bo wciąż nie jestem pewien, jeżeli gra np. tylko 100 osób to trochu lipa?

Opublikowano

no dobrze ale jak z liczbą graczy? bo wciąż nie jestem pewien, jeżeli gra np. tylko 100 osób to trochu lipa?

Poki co gra mało, nie jestem w stanie Ci dokładnie powiedzieć ile, ale liczba się ciągle zwiększa. W dodatku wszystko będzie smigać idealnie to zaczynają reklame

Opublikowano

Poki co gra mało, nie jestem w stanie Ci dokładnie powiedzieć ile, ale liczba się ciągle zwiększa. W dodatku wszystko będzie smigać idealnie to zaczynają reklame

Na kazdym serwerze gdzie jest malo osob administracja codzien zaczyna reklame, osob jest max 100 i nie przybedzie.

Widac po postach i statusie harnasia, ze albo ma tu jakies stanowisko - nie mam czasu na sprawdzanie jakiś nołnejmów.

Albo w administracji sa jego koledzy wiec oczywiste, ze lize im dupe bo kupujac pakiet Harnaś dostajesz w gratisie lizanie dupy w prezce.

Opublikowano

Na kazdym serwerze gdzie jest malo osob administracja codzien zaczyna reklame, osob jest max 100 i nie przybedzie.

Ale po co mają reklamować serwer, który ma kilka rzeczy do poprawy? Lepiej niech grają Ci co grają, administracja dopasuje dzieki im zdaniom serwer i zacznie reklame.

Nikt na tym nie ucierpi, a będzie się lepiej grało.

Opublikowano

Najsmieszniejsze jest to ze serwer jest zachwalany tylko i wyłącznie przez team lub kumpli admina. Zarówno ShowMustGoOn (złodziejek harnaś) oraz Evil14 są kumplami admina lub w teamie. Serwera nie polecam, nudno się gra, nic ciekawego, mało ludzi, nie ma z kim handlować. Ogolnie żenada.

A apropo reklamy

Naprawde myślicie, że oni kiedykolwiek zaczną to reklamować? Niby gdzie, koro wszyscy najlepszi youtuberzy nagrywający metina już z jakiegoś serwera nagrywają/będą nagrywać. Na stronie kamera jest już pierdyliard innych bannerów, i to w sumie gówno daje. Wróże temu serwerowi upadek po miesiącu.

Opublikowano

Najsmieszniejsze jest to ze serwer jest zachwalany tylko i wyłącznie przez team lub kumpli admina. Zarówno ShowMustGoOn (złodziejek harnaś) oraz Evil14 są kumplami admina lub w teamie. Serwera nie polecam, nudno się gra, nic ciekawego, mało ludzi, nie ma z kim handlować. Ogolnie żenada.

A apropo reklamy

Naprawde myślicie, że oni kiedykolwiek zaczną to reklamować? Niby gdzie, koro wszyscy najlepszi youtuberzy nagrywający metina już z jakiegoś serwera nagrywają/będą nagrywać. Na stronie kamera jest już pierdyliard innych bannerów, i to w sumie gówno daje. Wróże temu serwerowi upadek po miesiącu.

Dokładnie.. Święte słowa.. :) Serwer jeden wielki syfek daje jeszcze dwa tygodnie i dowidzenia ;)

Opublikowano

K***a, wgrywam łatke i cały czas mam 3 kropki i nie moge sie połączyć.

Mam skasować ten pack i clienta z folderu servera, i dopiero wgrac łatke czy jak..?

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć coś o serwerze?

Ile ludzi w godzinach szczytu? Ogólnie ile ludzi? Administracja pomaga?

­graphic.png

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć coś o serwerze?

Ile ludzi w godzinach szczytu? Ogólnie ile ludzi? Administracja pomaga?

Ludzi w godzinach szczytu 20-30, ogolnie moze 50 gra. Administracja costam robi, ale za wiele roboty nie mają. Tak to jest jak jest tylko prezentacja na mpcforum ;]

Opublikowano

Ludzi w godzinach szczytu 20-30, ogolnie moze 50 gra. Administracja costam robi, ale za wiele roboty nie mają. Tak to jest jak jest tylko prezentacja na mpcforum ;]

20-30? Chyba Ciebie pojebało, wypierdalaj już bo nie żeby coś, ale mam tą wiadomość co pisałeś do Harnasia. Pisałeś mu że będziesz robił antyreklame serwerowi bo coś tam z nim na pieńku masz. Harnaś nie był w teamie, więc nie wiem co ty się wgl dopierdalasz. Idź lepiej opracowywać te 'skanowanie' serwera..

Dnia 30.06.2014 o godzinie 14:00 zostaną wprowadzone następujące zmiany:

- Z bossów od Wodza Orków wzwyż będą dropić małże w ilości 2szt
 - Pojawiać się będzie informacja o lvl up gracza od 70 wzwyż
- Pojawiać będzie się informacja o zabiciu bossa od Wodza Orków wzwyż
- Dodane zostaną przedmioty do rybaka
- Poprawione misje [50% szansy na drop itema do misji]
- Dodane ok. 5/6 nowych misji
- Dodany handel starymi pelerynkami, którymi nie dało się handlować
- Dodany komunikat o graczu, który rozpoczyna grę
- Dodane usuwanie przedmiotów u npc 'Niepokaźny Pieszy'
- Naprawa Kamienia Duchowego
- Poprawa Groty Wygnańców
- Zwiększony % na drop zmianek od 65

Dodane zostaną również do dropu księgi poli, dowodzenie itp

Dodany Pierścień Języka do Helen

517981403547547309333.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...