Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s1 Laveria od Metin2-Poland [Dedyk] [Hard]

Spaxor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na Michała neta ida Ddos'y że nie może wbić od 18 to co ma zrobic ? trzeba czekać do jutra powinno byc wszystko okey

Taki problem zadzwonic do dostawcy i poprosic o zmiane IP?

43976131910427822020.png

Opublikowano

Taki problem zadzwonic do dostawcy i poprosic o zmiane IP?

A wiesz co to jest DDoS? Zalewa całe łącze ( możliwe że usługodawca padł ). To nie jest takie proste jak się wydaje.

isaricbaner.png

Opublikowano

A wiesz co to jest DDoS? Zalewa całe łącze ( możliwe że usługodawca padł ). To nie jest takie proste jak się wydaje.

TAAAAAAAAAAAAA Już to widze... Jeszcze nie słyszałem o ddosie który przeciążyłby całego usługodawce...

@topic

Serwer pewnie nie wystartuje, administracja to kilka osób, więc ktoś mógłby informować co się dzieje, bo narazie to wygląda na to, że mają w dupie wszystko. Serwer totalna klapa.

Opublikowano

Pewne osoby pisały do mnie abym przekazał Michałowi że łatwego startu nie będzie miał..

Ale nie brałem tego na serio.

Musicie odłożyć butelki na mocz oraz energetyki na jutro rano zapewne.. ;)

Ja osobiście zapewniam że serwer wart tego aby na niego zaczekać, nie można się tutaj wściekać na Michała, bo to nie jego wina :(

Pisząc "Serwer totalna klapa" pokazujecie tylko jakimi jesteście bezmózgowcami bo po co najeżdżać na osobe która nie przyczyniła się do tego że serwer nie wystartował na czas?

Najwidoczniej konkurencja nie może pogodzić się z tym że ktoś chce założyć serwer w ten sam dzień co oni, bądź dzień wcześniej.

Ale no cóż, żyjemy w polsce :)

Stay Trippin.

Opublikowano

Dziala to cos? mam clienta z bety i pisze blad w polaczeniu

Umiesz czytac? chyba wyraznie ludzie pisza ze server off, a glowny admin ma problemy z netem..

43976131910427822020.png

Opublikowano

Umiesz czytac? chyba wyraznie ludzie pisza ze server off, a glowny admin ma problemy z netem..

Z netem, oraz siadła mu grafika.

Dzisiaj powinien jeszcze być.

Stay Trippin.

Opublikowano

Pewne osoby pisały do mnie abym przekazał Michałowi że łatwego startu nie będzie miał..

Ale nie brałem tego na serio.

Musicie odłożyć butelki na mocz oraz energetyki na jutro rano zapewne.. ;)

Ja osobiście zapewniam że serwer wart tego aby na niego zaczekać, nie można się tutaj wściekać na Michała, bo to nie jego wina :(

Pisząc "Serwer totalna klapa" pokazujecie tylko jakimi jesteście bezmózgowcami bo po co najeżdżać na osobe która nie przyczyniła się do tego że serwer nie wystartował na czas?

Najwidoczniej konkurencja nie może pogodzić się z tym że ktoś chce założyć serwer w ten sam dzień co oni, bądź dzień wcześniej.

Ale no cóż, żyjemy w polsce :)

Z netem, oraz siadła mu grafika.

Dzisiaj powinien jeszcze być.

Co ty probojesz powiedziec? O MOJ BOZE SPALILI MU INTERNETEM KARTE GRAFICZNOM, CAŁE KOMPUTERY SIE PALOM A ON LEDWO ZDARZA GASNICE WYMIENIAC!

Jak sie kupuje najtanszego dedyka z ovh bez filtrowania tcp, to co ty probojesz osiagnac w swiecie serwerow metina? Jakos wiele świetnych serwerów nie mialo zadnych problemów ze startem, BO K***A WYKUPILI FILTR!

Serwerownia ktorą nie stac na filtr tcp to smieszna serwerownia, nie polecam.

To swiat wielkiej kasy, np. fubu sie pochwalił ostatnio ze na balmorce zarobil na czysto 100.000zl ;]

Nie polecam z prostego powodu - nieogarnieta administracja, 0 info o serwie. Tyle w temacie, wywalic to gówno do kosza.

Opublikowano

Co ty probojesz powiedziec? O MOJ BOZE SPALILI MU INTERNETEM KARTE GRAFICZNOM, CAŁE KOMPUTERY SIE PALOM A ON LEDWO ZDARZA GASNICE WYMIENIAC!

Jak sie kupuje najtanszego dedyka z ovh bez filtrowania tcp, to co ty probojesz osiagnac w swiecie serwerow metina? Jakos wiele świetnych serwerów nie mialo zadnych problemów ze startem, BO K***A WYKUPILI FILTR!

To swiat wielkiej kasy, np. fubu sie pochwalił ostatnio ze na balmorce zarobil na czysto 100.000zl ;]

Nie polecam z prostego powodu - nieogarnieta administracja, 0 info o serwie. Tyle w temacie, wywalic to gówno do kosza.

Ciekawe od kiedy 100k PLN to wielka kasa,lol.

Opublikowano

Czy ja napisałem że grafika mu jebła przez ataki?

Jesteś niedorozwinięty umysłowo czy udajesz?

"Świat wielkiej kasy"

Zobaczysz IS to Ci pysk opadnie, patrząc na to jak Michał angażuje się w ten serwer stwierdzam że nic tutaj nie jest pod kase.

Znam go długi czas i tak stwierdzam.

Oceniajcie książke po okładce to daleko nie zajdziecie.

Jak nic nie wiesz śmieciu to zalecam abyś dalej nic nie pisał bo się pogrążasz.

Stay Trippin.

Opublikowano

Ciekawe od kiedy 100k PLN to wielka kasa,lol.

Dla mnie 100k pln to jest wielka kasa, jak masz na zbyciu pisz na pw, podan dane do przelewu.

Czy ja napisałem że grafika mu jebła przez ataki?

Jesteś niedorozwinięty umysłowo czy udajesz?

"Świat wielkiej kasy"

Zobaczysz IS to Ci pysk opadnie, patrząc na to jak Michał angażuje się w ten serwer stwierdzam że nic tutaj nie jest pod kase.

Znam go długi czas i tak stwierdzam.

Oceniajcie książke po okładce to daleko nie zajdziecie.

Jak nic nie wiesz śmieciu to zalecam abyś dalej nic nie pisał bo się pogrążasz.

Ojej, ból dupy? Tak mi smutno że serwerek nie wypalił <chlip>, skoro grafika nie jebla przez ataki to po c**j o tym wogole piszesz, co nas to gówno obchodzi....

Może i się angażować, ale jeśli gówno potrafi, a na to wygląda to po co mamy czekac? Niedługo startuje pierdyliard innych wakacyjnych hardów.

Jak mielibysmy doceniac czyjes zaangażowanie, to równie dobrze powinny być zawody w szachach dla debili, przecież oni też się starają.

Niestety, płyniecie na dno jeszcze przed odbiciem od brzegu, smutne.

Opublikowano

Dla mnie 100k pln to jest wielka kasa, jak masz na zbyciu pisz na pw, podan dane do przelewu.

Ojej, ból dupy? Tak mi smutno że serwerek nie wypalił <chlip>, skoro grafika nie jebla przez ataki to po c**j o tym wogole piszesz, co nas to gówno obchodzi....

Może i się angażować, ale jeśli gówno potrafi, a na to wygląda to po co mamy czekac? Niedługo startuje pierdyliard innych wakacyjnych hardów.

Jak mielibysmy doceniac czyjes zaangażowanie, to równie dobrze powinny być zawody w szachach dla debili, przecież oni też się starają.

Niestety, płyniecie na dno jeszcze przed odbiciem od brzegu, smutne.

Nikt Cie nie zmusza do grania.

Serwer nie wystartował na czas przez problem głownego administratora a ty juz lecisz tekstami typu "gówno" "nie zagram".

Z takim nastawieniem to ty nigdzie nie zagrasz.

Koniec dyskusji, elo.

Stay Trippin.

Opublikowano

UPDATE 28.06.2014 00.00

Dodane zabezpieczenie przeciwko kamer modowi oraz innym obejściom - kick po wejściu na kmr etc.

rtxsgj.jpg

Włączony globalny chat

Jinno/Shinsoo/Chunjo przed nickiem na chat
jnhcuz.jpg
Pokazany % szansy na ulepszenie
lw0gvc.jpg
Kropki, które polepszają widok ilości yang na handlu
Poprawiony drop marmurów oraz ulepszaczy
Usuwanie Itemów u npc Niepokaźny Pieszy
Max lvl Gildii zwiększony do 35
Max szybkość ataku ustanowiona na 200
Max szybkość poruszania się ustanowiona na 200

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Zabezpieczenia pozwolicie, że sobie przetestuje, a co do tych zmian:

Kropki, które polepszają widok ilości yang na handlu
Poprawiony drop marmurów oraz ulepszaczy
Usuwanie Itemów u npc Niepokaźny Pieszy
Max lvl Gildii zwiększony do 35
Max szybkość ataku ustanowiona na 200
Max szybkość poruszania się ustanowiona na 200

Bardzo fajne, szczególnie zwiększenie prędkości ruchu i ataku, kaganiec na 160 miejscami irytował, ale wg mnie zróbcie szybkosc ataku na 250, wtedy berek będzie naprawde dawał przewage, a nie tylko sprawiał, że więcej dmg w ciebie wchodzi.

Opublikowano

Serwer startuje oficjalnie dnia dzisiejszego tj. 28.06.2014 o godzinie 16:00.

Sądzę iż ta godzina będzie idealna dla każdego, dla tych którzy z niecierpliwością czekają ale też dla tych, którzy lubią wyjść z domu.

Pozdrawiam i zapraszam do tematu z update, bo ciągle się on zwiększa.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Serwer startuje oficjalnie dnia dzisiejszego tj. 28.06.2014 o godzinie 16:00.

Sądzę iż ta godzina będzie idealna dla każdego, dla tych którzy z niecierpliwością czekają ale też dla tych, którzy lubią wyjść z domu.

Pozdrawiam i zapraszam do tematu z update, bo ciągle się on zwiększa.

Mam nadzieję że wszystko wypali szkoda tylko że nie została dodana wieża orków ;(

thevis_5381c71cdd6a3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...