Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s1 Laveria od Metin2-Poland [Dedyk] [Hard]

Spaxor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadzieję że wszystko wypali szkoda tylko że nie została dodana wieża orków ;(

Są 2 inne lepsze dungeony ;)

Stay Trippin.

Opublikowano

Ma ktos te darmowe passy na speedyshare? :D Bo jak chce zrobic, to mi na email wiadomosc nie przychodzi. A nie mam jak clienta sciagnac, a z tego pierwszego nie da rady, bo w polowie mi sie wiesza zawsze na tej stronie :D

Opublikowano

Kolejny dodatek:

Na start 130 speeda, usunięte buty wiatru.

Czyli macie 2 wolne sloty 4808714039559121050784.png

Wszystko działa.

Oficjalny start o 16:00 ;)

Ma ktos te darmowe passy na speedyshare?  :D Bo jak chce zrobic, to mi na email wiadomosc nie przychodzi. A nie mam jak clienta sciagnac, a z tego pierwszego nie da rady, bo w polowie mi sie wiesza zawsze na tej stronie  :D

Staram się załatwić na innym hostingu.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Kolejny dodatek:

Na start 130 speeda, usunięte buty wiatru.

Czyli macie 2 wolne sloty 4808714039559121050784.png

Wszystko działa.

Oficjalny start o 16:00 ;)

Staram się załatwić na innym hostingu.

Wrzuc na mega.co.nz lub kup vpsa

Opublikowano

Ile osób będzie na tym starcie dziś o 16? Bo póki co temat przegląda 46 użytkowników, czyli bardzo mało:/

Opublikowano

Ile osób będzie na tym starcie dziś o 16? Bo póki co temat przegląda 46 użytkowników, czyli bardzo mało:/

Po starcie youtuberzy zaczą dodawać lets play'e z serwera :D

Reklama to nie problem ;)

Stay Trippin.

Opublikowano

Reklama to nie problem na starcie pewnie bedzie z 400osob bo zbyt duzo osob jeszcze nie wie o serwerze ale po starcie kilka dni jak beda LP na yt to bedzie gralo z 700/800 osob.

Opublikowano

1 Pytanie czy mozna zmienic czas czytania medali konnych na 1 godzine ? bo jak nie wejdzie czekac 1.5h a jak wejdzie 3h to troche juz przesada jak na Prywatny Serwer Metin2. 

Są Uniwersalne Medale które dropią z metków w lochu małp, można je czytać co 1s :P

Stay Trippin.

Opublikowano

Nie no profeska full, 2 start, znowu 0 latki 0 info 0 patchera serwer off. Full profeska ta serwerownia nie ma co...

Co sie tym razem spalilo? Procesor czy moze znowu plyta glowna? A moze karta graficzna? Mam wysylac sms'y o tresci pomoc czy jeszcze sie wstrzymac?

Opublikowano

Mi juz wystarczy godzina 16 10 zero info wy nas macie w chuuju to my was tez spadam stad i zycze by server upadl jak najszybciej za to ze jestescie frajerami;]

Opublikowano

Po tematach ktore typek przeglada chyba mozna stwierdzic, ze maja yang buga na servie xD Co nie zmienia faktu, ze moglby wejsc w temat i napisac,ze start sie opozni czy cos..

ZR_o79.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...