Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Thoria.eu

Thoria

Dodać konia bojowego na start?  

500 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodać konia bojowego na start?

• Tak
      412
    • Nie
      88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 527
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Daj po prostu albo bojowca na start jak to ma być medium, albo za medale, które często dropią i 100% na pomyślne ?

z medalami nie będzie problemu i jest 70% szans ..

bojowy powinine byc na start jak to med . polowa zrezygnuje z gry jak bd miala zapierdaaalac z buta

na początku są misje z których można zdobyć dzika na parę godzin i inne wierzchowce więc spokojnie.

logo.png

Opublikowano

na serwer nie wbiję, jak na hard za dużo nowości z dupy i painta wziętych :)

Hard ma być właśnie bez nowości, mogą być drobne urozmaicenia pomagające i uprzyjemniające rozgrywkę ale nic nadzwyczajnego ;)

Opublikowano

na serwer nie wbiję, jak na hard za dużo nowości z dupy i painta wziętych :)

Hard ma być właśnie bez nowości, mogą być drobne urozmaicenia pomagające i uprzyjemniające rozgrywkę ale nic nadzwyczajnego ;)

a k***a te nowosci to nie sa drobne? Kolejny k***a idiota... W PAINCIE TO CIE NARYSOWALI DLATEGO TAKI PIERDOLNIETY JESTES BO ŁEB KWADRATOWY MASZ BO KOŁO NIE DZIAŁAŁO..

Polecam serwer, na pewno nie upadnie administracja spoko!!! POWO.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

a k***a te nowosci to nie sa drobne? Kolejny k***a idiota... W PAINCIE TO CIE NARYSOWALI DLATEGO TAKI PIERDOLNIETY JESTES BO ŁEB KWADRATOWY MASZ BO KOŁO NIE DZIAŁAŁO..

Polecam serwer, na pewno nie upadnie administracja spoko!!! POWO.

widziałem twoje wypowiedzi w innych tematach dziecko, idź się spinaj do mamusi pod kiecke, może cie dopuści ;)

co do serwera podtrzymuje moje zdanie, serwer przerysowany i za dużo rzeczy z dupy ^^

Opublikowano

widziałem twoje wypowiedzi w innych tematach dziecko, idź się spinaj do mamusi pod kiecke, może cie dopuści ;)

co do serwera podtrzymuje moje zdanie, serwer przerysowany i za dużo rzeczy z dupy ^^

Hee, dziecko :ninja:

Do czego ma mnie dopuścić? Do painta zebym rodzine ci narysował? xD

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

z medalami nie będzie problemu i jest 70% szans ..

na początku są misje z których można zdobyć dzika na parę godzin i inne wierzchowce więc spokojnie.

Co ile będzie można czytać medale? Będzie to na zasadzie klikania,oddawania czy oddawania i robienia misji? 

Opublikowano

Co ile będzie można czytać medale? Będzie to na zasadzie klikania,oddawania czy oddawania i robienia misji? 

tylko klikania. 2h jeżeli wejdzie a 1h jeżeli nie.

logo.png

Opublikowano

Na serwer napewno wejdę ale mam pytanie czy klient pojawi się do poniedziałku ? 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Świetny pomysł z talentami tylko szkoda że jest ich tak mało.Fajnie by było jeśli w talentach by były bony typowo pvp jak i typowo do expa bo jeśli jest talent silny na diabły i silni na np orki to wiadomo że 99% ludzi będzie brało diabły.A i mam pytanko.Będzie koń bojowy w is na start?Fajnie będzie jeśli dacie go do isu kilka dni po starcie żeby zaczynało się w fajnej atmosferze ;)

Opublikowano

Na serwer napewno wejdę ale mam pytanie czy klient pojawi się do poniedziałku ? 

Prawdopodobnie od poniedziałku będzie otwarta beta serwera ;)

Świetny pomysł z talentami tylko szkoda że jest ich tak mało.Fajnie by było jeśli w talentach by były bony typowo pvp jak i typowo do expa bo jeśli jest talent silny na diabły i silni na np orki to wiadomo że 99% ludzi będzie brało diabły.A i mam pytanko.Będzie koń bojowy w is na start?Fajnie będzie jeśli dacie go do isu kilka dni po starcie żeby zaczynało się w fajnej atmosferze ;)

Tak jest :P są do pvp oraz do expa ;)

Next filmik od Sh4ke.

https://www.youtube.com/watch?v=PO3m49Fg_3I

logo.png

Opublikowano

ZROBCIE TAK ZEBY MEDALE KONNE SIE CZYTALO TAK JAK KU A MISJE NA 11 LVL KONIA ZOSTAWCIE TAK JAK JEST, ROBIENIE BOJA DAJE UROK;] I ZEBY MOZNA BYLO JE CZYTAC CO CHWILE

Opublikowano

ZROBCIE TAK ZEBY MEDALE KONNE SIE CZYTALO TAK JAK KU A MISJE NA 11 LVL KONIA ZOSTAWCIE TAK JAK JEST, ROBIENIE BOJA DAJE UROK;] I ZEBY MOZNA BYLO JE CZYTAC CO CHWILE

tak jest i tak zostanie.Medale się czyta co 2h przy pomyślnym a 1h jak spali - prawdopodobnie :)

logo.png

Opublikowano

Nie dawajcie boja od 1 lvl bo dzieci płaczą. Nie pasuje to nie grać. Mój boże może im odrazu eq z navi i gma?? No No. Dobrze jest jak jest. Ma być medium/hard a nie serwer dla ciot co boja zrobić nie potrafią.

Opublikowano

Dobra więc parę informacji:

- www.forum.nazwaserwera.eu - Nasze Forum

- TS3 na pw jak ktoś chce

- będzie dużo zmian co do serwera:

- mniej ku do przeczytania na skille G

- zmiana dropu niektórych rzeczy

- zmiana ostatniego setu broni

- dodanie niskolvlowych dungeonów

Przewidywany start: 12.07.2014r

A więcej informacji o serwerze dowiecie się z oficjalnej prezentacji lecz możecie tutaj dawać swoje propozycje jak i zadawać pytania.

Zapraszam do rejestracji na forum a także do zakładania kanałów na ts3.

Pozdrawiam.

logo.png

Opublikowano

Polecam serwerek :)

Porządnie zrobiony co prawda nie zagram ale wygląda przyzwoicie.

Polecam Panów Administratorów.

Opublikowano

To to ma być medium ? 

Podziękuje.

gdzie napisałem że to jest medium? NIGDZIE. Jest w tym trochę harda i tak zostanie. A co do konia to są z początkowych misji pieczęcie dzików więc ja nie widzę problemów bo 2-3 dni i masz konia.

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...