Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Thoria.eu

Thoria

Dodać konia bojowego na start?  

500 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodać konia bojowego na start?

• Tak
      412
    • Nie
      88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd bronie 30 lvl ? Proponuje zrobić start w piątek ! ;)

bossy m1/m2 :) Start: 12.07

logo.png

• Odpowiedzi 527
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bossy m1/m2 :) Start: 12.07

Do tego czasu może ruszyć kilka innych ciekawych projektów odbierając wam graczy. Zastanówcie się dobrze nad datą startu.

Opublikowano

Do tego czasu może ruszyć kilka innych ciekawych projektów odbierając wam graczy. Zastanówcie się dobrze nad datą startu.

Dokładnie tak jak Pan up pisze. Lepiej zmienić datę startu na inny termin, chyba że liczycie że inne projekty nie wystartują:p
Opublikowano

Dokładnie tak jak Pan up pisze. Lepiej zmienić datę startu na inny termin, chyba że liczycie że inne projekty nie wystartują :P

Ostatnio startują praktycznie same zabugowane "arcydzieła" i ubogie gotowce więc nie wydaje mi się by na przełomie tych kilku dni miało nagle ruszyć coś specjalnie ciekawego. Lepiej żeby zrobili porządną betę by wyłapać wszystkie "niespodzianki" niż żeby startowali na szybko i potem musieli robić przerwy, czy inne resety.

Gracze sami przyjdą z innych serwerów, gdy po becie światło dzienne ujrzy solidnie przetestowany wzdłuż i wszerz serwer, bo będą już zmęczeni tymi przerwami i masą bugów gdzie indziej ;). Sam mam wielkie nadzieje co do tego serwera, bo też jestem jednym z takich zmęczonych graczy który szuka czegoś do gry na dłużej.

qsHVsoT.png

Opublikowano

nie puszczamy byle gówna, tylko projekt z dużą reklamą i nie chcemy godzine po starcie wyłączać serwer bo coś tam coś tam. termin jest ustalony i mam nadzieję ostateczny.

logo.png

Opublikowano

ravia s2 startuje na dniach potwierdzone info tylko ze tam to hard w h*j pod full is ale i tak zabierze ludzi ... isamu i jp armia pwdn

my się patrzymy na siebie a nie na innych, a co do ravii s2 to tak jak z yeti - każdy mówi nikt nie widział.

logo.png

Opublikowano

fajnie to wyglada ;) ale ciekawe jak wyjdzie w rzeczywistosci ;)
bedzie bojowiec na start ? czy nie ? (z ankiety winika ze bedzie)
czy kazdy pet bedzie mial takie same drogi rozwoju (kazdy bedzie mogl miec takie same bonusy czy te do zdobycia w grze beda ubozsze?)
jak bedzie z dodaniem i zmiana bonow ? (nie doczytalem chyba albo nie ma)
co ile bedzie mozna czytac ku ?
czy te zbr do expa WANG beda do zdobycia w grze ? czy tylko is?
ten ostatni set broni i zbr jest okropny;/
jak wyglada sprawa ku ? z metka leci kilka sztuk ? czy tylko jedna?

Opublikowano

fajnie to wyglada ;) ale ciekawe jak wyjdzie w rzeczywistosci ;)

bedzie bojowiec na start ? czy nie ? (z ankiety winika ze bedzie)

czy kazdy pet bedzie mial takie same drogi rozwoju (kazdy bedzie mogl miec takie same bonusy czy te do zdobycia w grze beda ubozsze?)

jak bedzie z dodaniem i zmiana bonow ? (nie doczytalem chyba albo nie ma)

co ile bedzie mozna czytac ku ?

czy te zbr do expa WANG beda do zdobycia w grze ? czy tylko is?

ten ostatni set broni i zbr jest okropny;/

jak wyglada sprawa ku ? z metka leci kilka sztuk ? czy tylko jedna?

eh.. ciężki temat z tym bojowcem - poczekamy jeszcze.

raczej tak - nie przewidywaliśmy innej opcji

dodania i zmianki z szkatułek serwerowych(po kilka szt)

książki 4h / 8h

raczej tylko IS

set broni został zmieniony a w tych zbrojach zostały usunięte flagi na plecach i prezentują się o niebo lepiej uwierz mi :)

dropią kuferki a w nich 0-3 książki losowo.

logo.png

Opublikowano

Super Serwer Czekamy na Start , jeśli się nie mylę to 5.07.2014 ? :) Zbieramy Ekipe i lecim w topke :)

Można prosić ip tsa ? :)

Opublikowano

kiedy będzie beta? Wole na becie porozmawiać na spokojnie z administracją niż tutaj ;)

Beta będzie jak zabezpiecze clienta. Może wieczorem się za to wezme :)

Dajcie jakiegoś wieżowca 12h na starcie. Każdy dobry gracz zdąży zrobić se bojowca  :)

bardziej byłbym za tym rozwiązaniem niż bojowiec na start :)

Super Serwer Czekamy na Start , jeśli się nie mylę to 5.07.2014 ? :) Zbieramy Ekipe i lecim w topke :)

Można prosić ip tsa ? :)

12.07 :) - pw

logo.png

Opublikowano

wstrzymajcie sie z odpowiedzia na temat bojowca do bety tam to przedyskutujemy

no tak zrobimy :)

logo.png

Opublikowano

Wiadomo kiedy będzie klient, ponieważ jutro mam wyjazd i nie bede miał jak pobrać :/ a z chęcią zawitam na becie i starcie 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

No nareszcie jakis serwer ktory nie jest lamany tzn hard/medium itp. Bardzo ladna prezentacjia, mam nadzieje ze drop jest tak dopasowany zeby gospodarka caly czas sie krecila ;) czekam na start .

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

No nareszcie jakis serwer ktory nie jest lamany tzn hard/medium itp. Bardzo ladna prezentacjia, mam nadzieje ze drop jest tak dopasowany zeby gospodarka caly czas sie krecila ;) czekam na start .

Prezentacja będzie zmieniana :) a drop staramy się robić tak aby nie było wielkich ilości cen na serwerze i handel żeby był cały czas.

logo.png

Opublikowano

Mam pytanie czy na serwerze znajduje się wieża orków ? 

Oraz jest szansa aby dziś lub jutro rano pojawił się klient ? 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Mam pytanie czy na serwerze znajduje się wieża orków ? 

Oraz jest szansa aby dziś lub jutro rano pojawił się klient ? 

Wieża jest dodana :)

Bardzo możliwe, wieczorem zacznę zabezpieczać clienta.

logo.png

Opublikowano

Apropo is.

Z doswiadczenia wiem, ze rzeczy z is powinny byc tanie, wtedy duzo ludzi je kupi, wazne tylko, aby byly na czas okreslony, a nie tak jak to bylo na MPCforum. 1 miesiac - zajebisty zarobek, 2 miesiac wyszli na - po oplaceniu maszyny.

Jak is bedzie wmiare tano to dorzuce swoją symboliczną stówke na start.

Opublikowano

Apropo is.

Z doswiadczenia wiem, ze rzeczy z is powinny byc tanie, wtedy duzo ludzi je kupi, wazne tylko, aby byly na czas okreslony, a nie tak jak to bylo na MPCforum. 1 miesiac - zajebisty zarobek, 2 miesiac wyszli na - po oplaceniu maszyny.

Jak is bedzie wmiare tano to dorzuce swoją symboliczną stówke na start.

Spokojnie, w tej kwestii zapewniam że itemshop nie będzie drogi - przedmioty z niego będą oczywiście na czas.

logo.png

Opublikowano

Spokojnie, w tej kwestii zapewniam że itemshop nie będzie drogi - przedmioty z niego będą oczywiście na czas.

Nadal proponuje dodac drop Smoczych monet od mobow od XX levela lub metinow od XX levale,nie jakies sumy warte 30zl z 1 moba,lecz sumy warte np 0.001gr  , uprzyjemni to gre a wam nie zaszkodzi ,bo jak ktos ma wydac w isa to i tak wyda,a ten kto nie chce wydac to i tak nie wyda . 

Opublikowano

Nadal proponuje dodac drop Smoczych monet od mobow od XX levela lub metinow od XX levale,nie jakies sumy warte 30zl z 1 moba,lecz sumy warte np 0.001gr  , uprzyjemni to gre a wam nie zaszkodzi ,bo jak ktos ma wydac w isa to i tak wyda,a ten kto nie chce wydac to i tak nie wyda . 

Człowieku zrozum serwer musi się jakość utrzymać. Jeśli umiesz grać to zdobędziesz wszystko w grze nie wydając nic w IS.

Nie ma żadnych bugów z yang?

9bylOWE.png

Opublikowano

Człowieku zrozum serwer musi się jakość utrzymać. Jeśli umiesz grać to zdobędziesz wszystko w grze nie wydając nic w IS.

Nie ma żadnych bugów z yang?

nie, nie ma :D

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...