Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Thoria.eu

Thoria

Dodać konia bojowego na start?  

500 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodać konia bojowego na start?

• Tak
      412
    • Nie
      88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 527
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajnie sie zapowiada tylko potrzeba duzej reklamy. Kto bedzie u was nagrywal?

sporo tego w sumie.. zobaczysz sam w oficjalnej prezentacji ile będzie filmików z serwera.

logo.png

Opublikowano

sporo tego w sumie.. zobaczysz sam w oficjalnej prezentacji ile będzie filmików z serwera.

Mam nadzieję, że na starcie ludzi ponad 2k będzie ;D

Dowiem się kiedy będzie ten client? Miałbyć w nocy, a przeczekałem całą noc i nic nie spałem :DD

Opublikowano

Mam nadzieję, że na starcie ludzi ponad 2k będzie ;D

Dowiem się kiedy będzie ten client? Miałbyć w nocy, a przeczekałem całą noc i nic nie spałem :DD

Więcej info co do clienta zostało podanych na forum a także z jakiego powodu nie pojawił się dziś.

logo.png

Opublikowano

Więcej info co do clienta zostało podanych na forum a także z jakiego powodu nie pojawił się dziś.

Chodziło mi bardziej o to,że dom aukcyjny wzorowany tamtym :P #warnujcie_prosze_bardzo

Opublikowano

@Edit

Chodziło mi bardziej o to,że dom aukcyjny wzorowany tamtym :P #warnujcie_prosze_bardzo

szkoda że oby dwa okienka są jego ale mniejsza ;) pozdrawiam.

logo.png

Opublikowano

Na forum mialy pojawic sie informacje dot. bety , lecz ich nie widze

4uc581.jpg

Opublikowano

Startujcie ten serwer już! W cholere pompa będzie, oj będzie! Aż mnie cisnie że się jeszcze nie mogę zalogować. Mam nadzieję że nie będzie to reklama rodem McDonalda. Cholera :O.

@mam pytanie do adminów, będziecie śledzić ustawianie wojen? Na wielu serwerach jest to dozwolone co jest niezwykła głupotą! Mam nadzieję że się tym zajmiecie?

Opublikowano

Serwer wprost idealny procz jednej rzeczy a mianowicie ostatni set broni... uwierzcie mi na slowo te bronie wygladaja ohydnie , 2 reka bardzo przypomina glewie, a miecz i miecz na bm'a wyglada tak samo. Proponuje aby zmienic ostatni set broni na jakis ciekawszy. Powodzenia . ;)

Opublikowano

Administracja pisała już parę razy że ten set jest już zmieniony i zobaczycie go w oficjalnej prezentacji.

Opublikowano

Serwer wprost idealny procz jednej rzeczy a mianowicie ostatni set broni... uwierzcie mi na slowo te bronie wygladaja ohydnie , 2 reka bardzo przypomina glewie, a miecz i miecz na bm'a wyglada tak samo. Proponuje aby zmienic ostatni set broni na jakis ciekawszy. Powodzenia . ;)

Jest już zmieniony, zobaczysz w piątek/sobote w oficjalnej prezentacji :P

O własnie mistrzu, zrobicie zwoje SM do sprzedania na norm. sklepach? Wiem że o wabi ludzi. I w sumie ciekawa sprawa to jest.

będzie to możliwe :)

Także uważam, że ostatni set broni jest okropny i polecam go zmienić.

jak wyżej.

logo.png

Opublikowano

oO

Raczej zawitam prezka fajna jeszcze poczekam na oficjalną prezke takie pytanie kiedy start ? bo nie doczytałem

12.07

logo.png

Opublikowano

Tak to prawda co up napisal. Btw. 12 ludzie jadą na wakacje, ale na pewno z nich nie wracaja co jest kolejnym minusem.

Opublikowano

Tak. 12.07 3/4 polski wyjeżdża. Pozdrawiam haha :3

Myśle , że z 60/61 :DDDDDD 

Topic: Zrob tego klienta noo  ;'((

Opublikowano

proponuje odświeżyć prezentacje o wszystkie zmiany jakie zaszły

proponuje dodać takie dungeony jak:

-Wieża orków

-Wieża Mistyków

-Pajęczy wąwóz

fajne dungeony były na ŚP. Draenorze2 ale im więcej dungeonów tym lepsza zabawa! ich nigdy nie za wiele

oraz mapę: kopalnie

od jakiego lvli nowe expowiska? proponuje dodać od niskich... bo na wszystkich servach trzeba wbic 100lv zeby pooglądać nowe expowiska..

proponuje też rozwinąć system punktów osiągnięć i dodanie rozbudowanego sklepu z itemkami za PO fajnie by bylo jakby PO otrzymywało by się za każde zabicie 1000 potworów np 10PO, oraz za 10 metinów 5PO, 5 bossów 5PO

proponuje również dodać może jakieś unikatowe skille do petów oraz KU dla nich.

proponuje też żeby zrobić system równowagi królestw czyli tam gdzie najmniej graczy bedzie bonus doś np. Jinno 500 graczy to bonus doś 0% Schinsoo 250 to bonus doś 50% a Chunjo 100 graczy 100% bonus doś. w tedy każdy będzie wybierał królestwo z głowa i nie będzie Jinno full...

kolejną rzeczą którą proponuje zrobić to zmienić koszmarne zbroje te na najwiekszy lvl oraz bronie choć to chyba w planie jest.

można by też odświeżyć mapy miast. oraz dodać kolorowe kufry i klucze zawsze to jakaś trudnosć uzbierać klucz i kufer tego samego koloru

można by powiekszyć ilość pól w eq bo ich ciągle mało :P

jak mi jeszcze coś przyjdzie do głowy to dam znać :D w sumie mam wiele pomysłów oraz widziałem na przestrzeni kilku lat wiele ciakawych rozwiązań.

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...