Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Thoria.eu

Thoria

Dodać konia bojowego na start?  

500 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodać konia bojowego na start?

• Tak
      412
    • Nie
      88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oczywiście będą takie osoby nagradzane.

Dobra dzięki za odpowiedź ;D 

Na przyszłość mów bardziej na luzie , a nie jak byś był na stypie.

• Odpowiedzi 527
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra dzięki za odpowiedź ;D 

Na przyszłość mów bardziej na luzie , a nie jak byś był na stypie.

odpisuję szybko ponieważ mam sporo pracy(nie lubię zbytnio tych minek wstawiać) :)

logo.png

Opublikowano

odpisuję szybko ponieważ mam sporo pracy(nie lubię zbytnio tych minek wstawiać) :)

Okej powodzenia w pracy ;D 

Topic: Będzie otwarta rekrutacja na Moderatorów forum, Game Mastera lub innych?

Opublikowano

Okej powodzenia w pracy ;D 

Topic: Będzie otwarta rekrutacja na Moderatorów forum, Game Mastera lub innych?

Raczej mamy pełny team.

logo.png

Opublikowano

Serwer fajnie się zapowiada, chętnie bym zagrała ale nie wiem jak z czasem wolnym będzie. Ogólnie prezka robi dobre wrażenie ! ;)

orww.png

Invoria    S2      <3

Opublikowano

Serwer fajnie się zapowiada, chętnie bym zagrała ale nie wiem jak z czasem wolnym będzie. Ogólnie prezka robi dobre wrażenie ! ;)

Prezentacja będzie zmieniana całkowicie pod względem graficznym :)

logo.png

Opublikowano

Można się dzisiaj spodziewać clienta. Czy sobota/ndz? Oczywiscie na bete

Client już jest ale tylko na closed bete. A na open będzie w okolicach poniedziałku.

Kolejny nudny hard bez perspektyw.Po za magazynem gildii nie widze tu nic co przyciagneloby moja uwage.

Napisz mi co w Twoim słowniku znaczy 'hard bez perspektyw' bo chyba źle dobierasz słowa.

logo.png

Opublikowano

widzicie 3/4 chce konia na start a te 20 glosow to jest od samego poczatku ktos przyjebal multikontem ostro . xD bylo 5 do 20 na poczatku

Możliwe :) Nie był to nikt z administracji mogę zapewnić, jeżeli tak się utrzyma do poniedziałku to dostaniecie tego bojowca na start :)

Tak właśnie było -.-

Tak jak wyżej odpisałem koledze.

logo.png

Opublikowano

Kolejny nudny hard bez perspektyw.Po za magazynem gildii nie widze tu nic co przyciagneloby moja uwage.

jezeli ten serwer nie przyciaga uwagi,to nie wiem co moze przyciagnac uwage.

Opublikowano

Client już jest ale tylko na closed bete. A na open będzie w okolicach poniedziałku.

Napisz mi co w Twoim słowniku znaczy 'hard bez perspektyw' bo chyba źle dobierasz słowa.

Serwer,ktoremu nie wroze swietlanej przyszlosci a stwierdzam to chociazby po ilosci osob w prezentacji.Jak na razie zainteresowanie jest mizerne.

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie słuchaj tych idiotów... Koń na start to zły pomysł, daj 1 lvl na start a bojowca i militara dorzuć do is, będe miał na czym zarabiać. Narazie serwer wygląda ok, tylko czekać na start. Mam nadzieje tylko, że nie popiszecie się tak samo jak administratorzy niejakiego metin-poland, którzy dzisiaj wypuścili swoje dzieło, start 5 godzin temu, do teraz nie dziala, 0 info co i jak.

Opublikowano

Serwer,ktoremu nie wroze swietlanej przyszlosci a stwierdzam to chociazby po ilosci osob w prezentacji.Jak na razie zainteresowanie jest mizerne.

Pewnie dlatego że to nie jest prezentacja a jedynie zapowiedź (mało kto wchodzi do tego działu, większość siedzi w publikacjach). Nie patrz na to ile jest teraz osób bo ten temat stoi już dobre kilka dni, a ile będzie kilka godzin przed startem. Wtedy możesz bawić się we wróżbitę Macieja.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Pewnie dlatego że to nie jest prezentacja a jedynie zapowiedź (mało kto wchodzi do tego działu, większość siedzi w publikacjach). Nie patrz na to ile jest teraz osób bo ten temat stoi już dobre kilka dni, a ile będzie kilka godzin przed startem. Wtedy możesz bawić się we wróżbitę Macieja.

jak zielak robił prezentacje to w ten sam dzień ( bez podawanie startu) 1k+ ludzi patrzyło. Najważniejsza reklama na yt u youtuberów grających na privach, a najlepiej na hardach. wtedy ludzie będą przeglądać ten temat.
Opublikowano

Okej to twoje zdanie. Nie oczekiwaliśmy zainteresowania zapowiedzią - ciekawe co powiesz jak będzie oficjalna prezentacja ponieważ do tej pory 4 youtuberów Nas zareklamowało, reszta będzie od oficjalnej prezentacji i ze startu.

Nie słuchaj tych idiotów... Koń na start to zły pomysł, daj 1 lvl na start a bojowca i militara dorzuć do is, będe miał na czym zarabiać. Narazie serwer wygląda ok, tylko czekać na start. Mam nadzieje tylko, że nie popiszecie się tak samo jak administratorzy niejakiego metin-poland, którzy dzisiaj wypuścili swoje dzieło, start 5 godzin temu, do teraz nie dziala, 0 info co i jak.

Właśnie dziś doszliśmy do wniosku że start ostatecznie przekładamy na 12.07 ponieważ chcemy zrobić otwartą bete serwera :)

jak zielak robił prezentacje to w ten sam dzień ( bez podawanie startu) 1k+ ludzi patrzyło. Najważniejsza reklama na yt u youtuberów grających na privach, a najlepiej na hardach. wtedy ludzie będą przeglądać ten temat.

Dziś się dogadaliśmy z dodatkowymi youtuberami lecz nie każdy chce nagrywać z prezentacji serwera tylko bezpośrednio z gry ;) O reklamę nie musisz się bać.

Dokładnie jestem tego samego zdania.. ludzie mają siedzieć i czytać prezentacje kilka razy na dzień? albo nie wychodzić z tematu jak do startu jeszcze trochę czasu jest? :)

logo.png

Opublikowano

O bojowca na start płaczą tylko gimby które wyjdą z serwera po 10 minutach bo nie dostaną skilli na P od npc.

Już lepiej władować go w IS, żeby serwer miał na czym zarabiać.

Opublikowano

Moim zdaniem start powinien odbyć się trochę wcześniej ponieważ do tego czasu może ruszyć jakiś inny ciekawy serwer który odbierze wam część graczy (a czym więcej graczy tym lepiej) .

Otwarta beta nie powinna trwać zbyt długo ponieważ wielu może się zniesmaczyć serwerem na którym będą musieli ponownie expić, mieszać bony a nawet może i ulepszać eq lub ze względu że będzie to tylko beta porostu frekwencja na niej będzie mała i miniecie się z celem bety na którą wejdzie parę osób nie mających pojęcia o celach tej fazy serwera.

Jeżeli macie już gotowy serwer możecie teraz go otworzyć na betę, nie ma na chwilę obecną żadnego ciekawego serwera.

Osoby nagrywające skleją lp z bety - reklama.

W czasie trwania bety dokończycie ostatnie rzeczy + wpadnie kilka nowych propozycji.

O bojowca na start płaczą tylko gimby które wyjdą z serwera po 10 minutach bo nie dostaną skilli na P od npc.

Już lepiej władować go w IS, żeby serwer miał na czym zarabiać.

Jeżeli bojowca nie będzie na start to rzeczywiście po krótkim czasie z serwera odejdą "gimby".

Bojowiec jest podstawą dla dobrego zarobku i expa co zachęci wiele osób.

System zdobywania bojowca powinien być łatwy i przyjemny:

-czytanie medali bez czekania

-brak misji na lvl konia

-bojowiec/militar w IS

-10lvl konia na start

-bojowiec na start

~propozycje...

Opublikowano

Moim zdaniem start powinien odbyć się trochę wcześniej ponieważ do tego czasu może ruszyć jakiś inny ciekawy serwer który odbierze wam część graczy (a czym więcej graczy tym lepiej) .

Otwarta beta nie powinna trwać zbyt długo ponieważ wielu może się zniesmaczyć serwerem na którym będą musieli ponownie expić, mieszać bony a nawet może i ulepszać eq lub ze względu że będzie to tylko beta porostu frekwencja na niej będzie mała i miniecie się z celem bety na którą wejdzie parę osób nie mających pojęcia o celach tej fazy serwera.

Jeżeli macie już gotowy serwer możecie teraz go otworzyć na betę, nie ma na chwilę obecną żadnego ciekawego serwera.

Osoby nagrywające skleją lp z bety - reklama.

W czasie trwania bety dokończycie ostatnie rzeczy + wpadnie kilka nowych propozycji.

Chcemy aby wyszła nowa prezentacja robiona przez świetnego grafika i wtedy zacząć większą reklamę oraz otworzyć bete.

logo.png

Opublikowano

Porażka jak chcecie tego boja na 1lvlu dać...

Kto normalny chce boja na start na medium/hardzie.

Chyba jakiś dzieciak (bez urazy) co go nie stać żeby np 10zł wpakować w is i mama go goni sprzed kompa :)

Jużbym był bardziej skłonny uwierzyć że ktoś ankiete daje na tak dzięki multikontom :c

Opublikowano

Porażka jak chcecie tego boja na 1lvlu dać...

Kto normalny chce boja na start na medium/hardzie.

Chyba jakiś dzieciak (bez urazy) co go nie stać żeby np 10zł wpakować w is i mama go goni sprzed kompa :)

Jużbym był bardziej skłonny uwierzyć że ktoś ankiete daje na tak dzięki multikontom :c

kon2png_ewhqqwr.png  :*

Brak bojowca na początek gry to zbędne jej utrudnianie które nic ciekawego nie wniesie do rozgrywki.

Jest to serwer medium/hard co pozwala na odrobinę ułatwienia gry choćby w celu utrzymania graczy którzy często rozmyślają się na początku między innymi z powodu braku bojowca i odchodzą.

Już po samej ankiecie widać że ~75% graczy ucieszy sam fakt posiadania tego od początku co będzie plusem dla serwera.

I nie wiem jaki jest cel ładować 10zł w is aby zakupić konia...dołożyć kilka złotych i zapewne będzie możliwy zakup wierzchowca który ma dodatkowe bony.

Opublikowano

Skąd bronie 30 lvl ? Proponuje zrobić start w piątek ! ;)

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...