Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Thoria.eu

Thoria

Dodać konia bojowego na start?  

500 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodać konia bojowego na start?

• Tak
      412
    • Nie
      88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 527
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No coś to forum nie działa ;)

Jak dla mnie przydałby się jakiś hard który wyróżniałby się czymś od razu tych całych ravii i balmor i ich podróbek. Kiedyś był astium. Teraz niby ta astilia ale kilka rzeczy jest co nie pasują :c Moim zdaniem nie zmianiajcje go na medium. Dajcie max 105 a nie 120. Ma to być hard? Ah hard/medium. 105 :) No i jeszcze taka propozycja o ile już tego nie ma. Osiągnięcia dodać też odnośnie wedkarstwa i zrobić coś przeciwko fishbotom.

działa forum bo ludzie się rejestrują ;) Są takie osiągnięcia.

logo.png

Opublikowano

To jaki jest dokładny link do tego forum panie kolego? :) Bo coś mi ten link co podałeś wcześniej nie działa nie wiem czemu :(

Opublikowano

To jaki jest dokładny link do tego forum panie kolego? :) Bo coś mi ten link co podałeś wcześniej nie działa nie wiem czemu :(

www.forum.nazwaserwera.eu

nazwaserwera = thoria

logo.png

Opublikowano

Będzie to w końcu medium czy hard ?

Hmmm to się okaże przez dyskusje na temat serwera <3

Ja jednak gorąco jestem za medium i 3ymam kciuki Panowie i Panie :),

Tak czy siak polecam!

Opublikowano

i huja info nie bedzie sami nie wiedza

Przecież parę postów wyżej napisał, że może 5.07 będzie start więc ogarnij się. Jeszcze nawet oficjalnej prezentacji nie ma, a Ty byś już startować chciał.

Tak swoją drogą:

Nie wiem czy takie pytanie już padło, ale czy planujecie może jakieś otwarte beta testy? (idą wakacje, a ja nie mam w co grać :C)

qsHVsoT.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie tylko po 1 za dużo o 1 zbroję i niepotrzebny efekt lotu expa do peta, on laguje, a jak expi się w kilka osób + pety to będzie czuć różnicę :/

Opublikowano

Będzie client to pobieram :) i delikatnie mówiąc napierdala...y panowie  ;)  może chociaż  ten hard nie  okaże się kąkretnym niewypałem albo administracja nie spier.. servera :D

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Nic Ciekawego tutaj nie znajde oprocz Prac Gumisia co kazdy serwer moze kupic.

Okno osiagniec petow-GuMiS

Nazwy sklepu-Baran

Magazyn Gildii-Gumis

itp itd.

Dodatkowo widac ze jest to serwer kozystajacy z rzeczy zaczerpietych z Averii/Aslana.

Serwer Jaj nie urywa ani nie jest zly.

Polecam glownie ze wzgledu na Adamsa.

xxx

Opublikowano

Nazwy sklepu-Baran

Magazyn Gildii-Gumis

itp itd.

Dodatkowo widac ze jest to serwer kozystajacy z rzeczy zaczerpietych z Averii/Aslana.

Asek gdyby ludzie mieli grać na serwerach gdzie coś jest robione tylko i wyłącznie "własne" to na żadnym serwerze nie dałoby rady ugrać. Trzeba wziąć pod uwagę, że jeżeli możemy wspomóc się plikami, które ktoś udostępnia to okey(O ile te pliki wgramy i jak są pobugowane to je odbugujemy. Bo nie sztuka zrobić ctrl + c i ctrl +v)

Także ja gorąco na start czekam :).

Opublikowano

Nazwy sklepu-Baran

Magazyn Gildii-Gumis

itp itd.

Okno petów robiłem od nowa więc jest ono moje.

Magazyn gildii jest również mój więc nie wiem kto Ci takich głupot nagadał.(zobacz różnice pomiędzy bankiem nixa a moim)

Co tutaj jest z averii/aslana? bo chyba próbujesz podbudować swoją wartość wciskając mi kit że brałem coś z Twoich serwerów.

@piszę się korzystający a nie *kożystający" :)

logo.png

Opublikowano

Przecież parę postów wyżej napisał, że może 5.07 będzie start więc ogarnij się. Jeszcze nawet oficjalnej prezentacji nie ma, a Ty byś już startować chciał.

Tak swoją drogą:

Nie wiem czy takie pytanie już padło, ale czy planujecie może jakieś otwarte beta testy? (idą wakacje, a ja nie mam w co grać :C)

Beta testy będą zamknięte, z tego co mi wiadomo.

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie tylko po 1 za dużo o 1 zbroję i niepotrzebny efekt lotu expa do peta, on laguje, a jak expi się w kilka osób + pety to będzie czuć różnicę :/

nie powinno mieć to aż takiego dużego wpływu na lagi w grze..

logo.png

Opublikowano

gdyby było WO to bym zagrał ;d 

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

od 75 trzeba expić w grocie czy są inne expowiska? Jeśli tak to po grocie od jakiego poziomu są następne expowiska?

projekt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...