Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Thoria.eu

Thoria

Dodać konia bojowego na start?  

500 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodać konia bojowego na start?

• Tak
      412
    • Nie
      88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ma ten serwer tsa bo w prezce chyba nie ma jesli jest ts to prosze o ip

będzie podany jak zrobię strefę/

od 75 trzeba expić w grocie czy są inne expowiska? Jeśli tak to po grocie od jakiego poziomu są następne expowiska?

grota v1 potem v2 i mapy 95 i 105

logo.png

• Odpowiedzi 527
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

będzie podany jak zrobię strefę/

grota v1 potem v2 i mapy 95 i 105

czyli kiedy bedzie ts strefe zrobic to jest 5 min ;p 

--

Opublikowano

Widziałam na kilku filmikach, że yangi lecą na ziemie więc nie będzie trzeciej ręki? :O
wybaczcie, ale nie widzi mi sie zbierania milionów yangi z ziemi :D

Opublikowano

Cześć :)

Jestem zwykłym, aczkolwiek doświadczonym graczem MT2. Prosiłbym, o wasze prywatne GG, mam mnóstwo pomysłów jak udoskonalić serwer. Serwer wg. mnie ma jednak parę wad, które tworzą troszkę wątpliwości, mimo to serwer ma szanse być bardzo udanym, bo widzę, że się bardzo staracie. Administracja najpopularniejszego harda na literę A tak samo jest bardzo otwarta na sugestie graczy - w tej chwili godzina 15:14 gra tam 1796 graczy. Dwa najważniejsze rzeczy : podejście administracji i GOSPODARKA. Z tego powodu, że wydajecie się właśnie być otwarci na sugestie graczy - proszę o gg. Myślę, że mam do przedstawienia propozycje które spodobałyby się graczom. Czekam na wiadomość z numerem! 

Opublikowano

Widziałam na kilku filmikach, że yangi lecą na ziemie więc nie będzie trzeciej ręki? :O

wybaczcie, ale nie widzi mi sie zbierania milionów yangi z ziemi :D

to już jest poprawione :P

Cześć :)

Jestem zwykłym, aczkolwiek doświadczonym graczem MT2. Prosiłbym, o wasze prywatne GG, mam mnóstwo pomysłów jak udoskonalić serwer. Serwer wg. mnie ma jednak parę wad, które tworzą troszkę wątpliwości, mimo to serwer ma szanse być bardzo udanym, bo widzę, że się bardzo staracie. Administracja najpopularniejszego harda na literę A tak samo jest bardzo otwarta na sugestie graczy - w tej chwili godzina 15:14 gra tam 1796 graczy. Dwa najważniejsze rzeczy : podejście administracji i GOSPODARKA. Z tego powodu, że wydajecie się właśnie być otwarci na sugestie graczy - proszę o gg. Myślę, że mam do przedstawienia propozycje które spodobałyby się graczom. Czekam na wiadomość z numerem! 

Swoje propozycje możesz złożyć tutaj albo na Naszym forum.

logo.png

Opublikowano

Widzę, że szykuje się serwer z ''wyższej'' półki, a takich jest mało. Także polecam, lecz niestety nie zagram z powodu braku czasu. :/ 

Oby jak najmniej bugów! xD

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

to już jest poprawione :P

Swoje propozycje możesz złożyć tutaj albo na Naszym forum.

Po pierwsze zbalansowany drop. Kamole, zmianki,małże,perły. Wszystkie te itemy budują gospodarkę, dlatego bardzo ważne jest, aby liczba tych itemów na rynku nie była zbyt duża. Optymalnie - minimalnie brakowało. Zmianki i dodania wycofałbym z dropu z moobów. Dałbym je tylko ze szkat serwerowych i/lub metinów i bosów. Taka szkatułka serwerowa nosiłaby nazwę hm... Szkatułka serwerowa? Wbrew pozorom oryginalnie. drop z niej : 

Bodzio, zmianki i dodania ( 3 sztuki) , pelerynki ( po 25 szt) mniejsza szansa na rady i egzo, wzmocnienia typu nogi i rece smoka + 10 kryt czy co tam. KD +5 dałbym tylko z bosów i wysoko lvlowych metinów. np. przykładowy drop z wiedźmy ( wiedźma wg. mnie powinna mieć na tyle hp i abs, żeby dało się ją zabić na solo, inna sprawa z tymi wszystkimi smokami - tam dałbym wejście z grupą) : duza szansa biala, mniejsza nieb i najmniejsza red. KD +5, ulepszacze na epickie eq. Co do broni - wg. mnie MAX 2x epickie bronie. tryton i jakieś tam. Jak dla mnie mogłoby być tylko Miecz trytona i koniec... Za dużo broni na hardzie raczej sie nie sprawdzi... Ze zbrojami tak samo - za dużo ich dowaliliście. MAX niebianka.

Nie dawałbym tak dużo dungeonów. Dałbym 3. 1 dungeon WO - 30 - 50 2 dungeon wieża mistyków 51 - 69 3 dungeon typu WW - 75 - 99. A propo 99 - ten lvl ustawiłbym jako MAX. reszta to może jakieś smoki z własnoręcznie ustawionym dropem np. 5 os. w grupie od 86 lv. Dropiłyby z niego perły, ulepszacze na epickie bronie, kd +5 , mała szansa na broń 75. Co do zbroi Wang - co to ma być? Czyżby dostępne is only? ja bym to wypierdzielił w cholerę. Po co to komu? to nie serwer easy. Jeszcze gorzej jesli to zbroja is only... Przypomina się astilia - 35 lv klepie metki w red lesie z hitami 4,5k bez kryta. Dzięki full is miał gdzieś 80% na potwory, 40% kryta i 5k pż. Błagam, nie róbcie takiego czegoś tutaj...  Pasy - po co komu te pasy? wg mnie zbędne i przesadzone.  System reklamowanie shopów - po co to komu? Szansa, że na takim chacie znajdzie się poszukiwany item jest taka sama jak przy zwykłym szukaniu sklepów. Na waszym miejscu, dałbym jakiś dom aukcyjny. To byłoby coś. Wpiujemy nazwę przedmiotu i wyskakują nam wszystkie sklepy które posiadają ten item. Oczywiście bardziej byłoby to w sumie wyszukiwarka sklepów,. która dałąby nam dane o miejscu takiego sklepu. Tobołki nie powinny zniknąc, byłoby pusto w mieście. Pupile - mam nadzieje ze bez ograniczenia czasowego. Dungeony pewnie niskiej jakości - zastosowałbym się do mojego pomysłu wyżej. System gildi - rewelacja!! nie wpadłbym na coś takiego. Pomysł wyśmienity, jednak dałbym na forum specjalny dział do zgłaszania oszustów gildyjnych. Drzewka talentów i inne - też dobry pomysł. 

Nie namęczyłbym się tak do byle jakiego teamu. Wiem, że rozważycie mojego propozycje i trud nie pójdzie na marne. Administrację już pre ocenię 10/10 :) Widać, że się staracie i bierzecie do siebie sugestie graczy. Bo to przecież serwer dla nas ;P

Opublikowano

Po pierwsze zbalansowany drop. Kamole, zmianki,małże,perły. Wszystkie te itemy budują gospodarkę, dlatego bardzo ważne jest, aby liczba tych itemów na rynku nie była zbyt duża. Optymalnie - minimalnie brakowało. Zmianki i dodania wycofałbym z dropu z moobów. Dałbym je tylko ze szkat serwerowych i/lub metinów i bosów. Taka szkatułka serwerowa nosiłaby nazwę hm... Szkatułka serwerowa? Wbrew pozorom oryginalnie. drop z niej : 

Bodzio, zmianki i dodania ( 3 sztuki) , pelerynki ( po 25 szt) mniejsza szansa na rady i egzo, wzmocnienia typu nogi i rece smoka + 10 kryt czy co tam. KD +5 dałbym tylko z bosów i wysoko lvlowych metinów. np. przykładowy drop z wiedźmy ( wiedźma wg. mnie powinna mieć na tyle hp i abs, żeby dało się ją zabić na solo, inna sprawa z tymi wszystkimi smokami - tam dałbym wejście z grupą) : duza szansa biala, mniejsza nieb i najmniejsza red. KD +5, ulepszacze na epickie eq. Co do broni - wg. mnie MAX 2x epickie bronie. tryton i jakieś tam. Jak dla mnie mogłoby być tylko Miecz trytona i koniec... Za dużo broni na hardzie raczej sie nie sprawdzi... Ze zbrojami tak samo - za dużo ich dowaliliście. MAX niebianka.

Nie dawałbym tak dużo dungeonów. Dałbym 3. 1 dungeon WO - 30 - 50 2 dungeon wieża mistyków 51 - 69 3 dungeon typu WW - 75 - 99. A propo 99 - ten lvl ustawiłbym jako MAX. reszta to może jakieś smoki z własnoręcznie ustawionym dropem np. 5 os. w grupie od 86 lv. Dropiłyby z niego perły, ulepszacze na epickie bronie, kd +5 , mała szansa na broń 75. Co do zbroi Wang - co to ma być? Czyżby dostępne is only? ja bym to wypierdzielił w cholerę. Po co to komu? to nie serwer easy. Jeszcze gorzej jesli to zbroja is only... Przypomina się astilia - 35 lv klepie metki w red lesie z hitami 4,5k bez kryta. Dzięki full is miał gdzieś 80% na potwory, 40% kryta i 5k pż. Błagam, nie róbcie takiego czegoś tutaj...  Pasy - po co komu te pasy? wg mnie zbędne i przesadzone.  System reklamowanie shopów - po co to komu? Szansa, że na takim chacie znajdzie się poszukiwany item jest taka sama jak przy zwykłym szukaniu sklepów. Na waszym miejscu, dałbym jakiś dom aukcyjny. To byłoby coś. Wpiujemy nazwę przedmiotu i wyskakują nam wszystkie sklepy które posiadają ten item. Oczywiście bardziej byłoby to w sumie wyszukiwarka sklepów,. która dałąby nam dane o miejscu takiego sklepu. Tobołki nie powinny zniknąc, byłoby pusto w mieście. Pupile - mam nadzieje ze bez ograniczenia czasowego. Dungeony pewnie niskiej jakości - zastosowałbym się do mojego pomysłu wyżej. System gildi - rewelacja!! nie wpadłbym na coś takiego. Pomysł wyśmienity, jednak dałbym na forum specjalny dział do zgłaszania oszustów gildyjnych. Drzewka talentów i inne - też dobry pomysł. 

Nie namęczyłbym się tak do byle jakiego teamu. Wiem, że rozważycie mojego propozycje i trud nie pójdzie na marne. Administrację już pre ocenię 10/10 :) Widać, że się staracie i bierzecie do siebie sugestie graczy. Bo to przecież serwer dla nas ;P

Na ten moment pracujemy aby poprawić niektóre rzeczy które zostały już wykryte podczas BETY. Szkatułki serwerowe są na serwerze i tak jak napisałeś lecą z nich bodzie,dodania,zmianki,zwoje egzo,redy pustelnika itd. / z metinów 0-90 lecą różne kd +0/1/2/3/4 które wymieniamy dodatkowo na pelerynki. Bossy są ustawione odpowiednio - niektóre można pokonać 'solo' a niektóre w 'grupie'. Bronie i zbroje zostają w takiej ilości jak w zapowiedzi. KD +5 nie ma i nie będzie. Dungeony są nisko i wysoko levelowe. Kolorowe sklepu nikomu nie przeszkadzają(chyba) a w miastach będzie kolorowo. Oczywiście taki dział znajdziemy na forum. IS nie będzie miał zbytnio wpływu na bonusy postaci :)

logo.png

Opublikowano

Co wami kierowało nawalając tyle tych broni zbroi?

Jest to serwer Medium/Hard - maksymalny poziom 120, więc 3 sety jak najbardziej pasują

Opublikowano

Nie przepadam za takim czymś, zobaczymy czy zagram.

ciężko dogodzić każdemu graczowi ;)

logo.png

Opublikowano

Myślę, że jednak zdecydowana większość nie lubi takiego czegoś.

tutaj bym się kłócił bo jesteś pierwszą(lub drugą) osobą której przeszkadzają 3 sety zbroi/broni po stalce.

logo.png

Opublikowano

Myślę, że jednak zdecydowana większość nie lubi takiego czegoś.

Większość osób która tutaj coś pisała chciała żeby ten serwer był całkowicie MEDIUM.

Opublikowano

Większość osób która tutaj coś pisała chciała żeby ten serwer był całkowicie MEDIUM.

Popatrzcie ile serwerow medium macie, a poki co hardow jest na palcach 1 reki a porzadnych 0.
Opublikowano

Nie wierzę. Może po prostu są w statusie "zniosę to". Osobiście ostatni set broni wygląda conajmniej kiczowato , tak samo 3 i 4 zbroja.

ostatni set broni będzie zmieniany.

logo.png

Opublikowano

Wizualnie, statystyki czy to i to?

Trzeci set zbroi zostanie. Czwarty set broni już jest w sumie zmieniony a zobaczymy co ze zbrojami.

logo.png

Opublikowano

Ale wizualnie, statystyki czy to i to?

nie rozumiem o co Ci w tym chodzi.. wizualnie w sensie że wygląd? No tak będzie całkowity nowy set(w sumie już jest).

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...