Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Thoria.eu

Thoria

Dodać konia bojowego na start?  

500 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodać konia bojowego na start?

• Tak
      412
    • Nie
      88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiem a czy statystyki broni czyli te wszystkie prędkość ataku, wartość ataku także? W przypadku zbroi podobnie.

no tak będzie odpowiednio ustawiana aby klasy były zbalansowane.

logo.png

• Odpowiedzi 527
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wycofacie pasy i drop zmianek z moobow aby nadać im cenę?

zmianki i dodania będą dropiły ze szkatułek serwerowych.

logo.png

Opublikowano

Mam nadzieję, że wyłącznie? A czy pasy zostaną wycofane?

Jeszcze z questów itp. Pasy zostaną.

logo.png

Opublikowano

Wycofacie pasy i drop zmianek z moobow aby nadać im cenę?

Chyba cie synek poyebalo to ma być bardziej medium i tak znając życie chcesz takie poprawki i nie będziesz grał ; ) Bo ci za ciężko, ale sami na to pracujecie 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Chyba cie synek poyebalo to ma być bardziej medium i tak znając życie chcesz takie poprawki i nie będziesz grał ; ) Bo ci za ciężko, ale sami na to pracujecie

Wylecz komplekdy i zluzuj obsran y gówniarzu, nie tym tonem. Ja tylko daje propo. a ty już najeżdżasz dzieciaku.
Opublikowano

To wycofajcie chociaż ich bonowanie :/ w koncu to medium hard , a pas znacznie ulatwia exp pvp itp...

Kostek rozumiesz, że to ma poprawić sytuację w PVP żeby nie było za długo, a odpowiednio długo trwające pojedynki 

wszystkie wprowadzone rzeczy na serwer są przemyślane, a nie jak na innych serwerach byle było 

P.S I przestań spamować jeba** bambusie, bo chwilami nie da się tego rozczytać // Reported all 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Panowie wyżej prosiłbym o zachowanie spokoju. Jak wcześniej napisałem - pasy zostaną i ich bonowanie także.

logo.png

Opublikowano

Dobra więc parę informacji:

- xx - Nasze Forum

- xx - Strona Naszego ts3

- będzie dużo zmian co do serwera:

- mniej ku do przeczytania na skille G

- zmiana dropu niektórych rzeczy

- zmiana ostatniego setu broni

- dodanie niskolvlowych dungeonów

Przewidywany start: 5.07.2014r

A więcej informacji o serwerze dowiecie się z oficjalnej prezentacji lecz możecie tutaj dawać swoje propozycje jak i zadawać pytania.

Zapraszam do rejestracji na forum a także do zakładania kanałów na ts3.

Pozdrawiam.

logo.png

Opublikowano

Spodziewałem się czegoś lepszego.

gdybyś przeczytał całą zapowiedź wiedziałbyś że to jest 60-70% tego co będzie na serwerze. Ocenić możesz gdy wyjdzie oficjalna prezentacja z nową grafiką.

logo.png

Opublikowano

proponujcie dodajcie ankeite medium / hard  zobaczysz 3/4 jest za medium panie .

3/4 Bylo by za Medium/Hard. Takie serwery są najlepsze. Hard z lekko podwyższonym doświadczeniem.

Topic: Mam nadzieję, że będzie 10 ku do G :(

Opublikowano

3/4 Bylo by za Medium/Hard. Takie serwery są najlepsze. Hard z lekko podwyższonym doświadczeniem.

Topic: Mam nadzieję, że będzie 10 ku do G :(

będzie 20 lub 25.

logo.png

Opublikowano

20 lub 25? Nie lepiej to tradycyjne 55? A zresztą ;) Serwer jak narazke zapowiada się miodzio :3

no widzisz nikomu nie dogodzisz lecz chyba  25 ku będzie dobrym rozwiązaniem.

logo.png

Opublikowano

Chodzi tylko o to że jak większość ludzi powbija skile g to będzie mniejsze zapotrzebowanie na ku. Mniejsze zapotrzebowanie => cenu ku spadają. No chyba że serwer będzie stabilny i będzie dużo dużo ooo oo graczy czego oczywiście życzę i co mam nadzieję zobaczyć po starcie :) Tłumy :]

Opublikowano

no widzisz nikomu nie dogodzisz lecz chyba  25 ku będzie dobrym rozwiązaniem.

Co ile będzie można czytać ku? Standardowo co 24h czy ten czas będzie jakoś skrócony?

qsHVsoT.png

Opublikowano

Co ile będzie można czytać ku? Standardowo co 24h czy ten czas będzie jakoś skrócony?

zostanie skrócony.

od jutra powoli zaczynamy lecieć z reklamą.

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...