Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Thoria.eu

Thoria

Dodać konia bojowego na start?  

500 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodać konia bojowego na start?

• Tak
      412
    • Nie
      88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już z góry prośba o zrobienie 6+ channeli  bo na 4 można się zajeba* na hard/mediumach 

ilość channeli będzie odpowiednia do ilości graczy spokojnie :)

logo.png

• Odpowiedzi 527
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mówicie, że jest tak dużo hardów, a ja widzę tylko jeden porządny - Astilia. Może Balmora.

#top fajny serwerek, jednak niektóre bronie są straszne.

Ostatni łuk, ostatnie sztylety i ostatnia dwuręka. Nie za bardzo.

Jednak na serwerze jest też dużo nowości - bank gildijny, system talentów.

Mam nadzieję, że będzie dobra reklama (nie u Nitra)i dużo osób.

Raczej zagram.

giphy.gif ­

Opublikowano

Mówicie, że jest tak dużo hardów, a ja widzę tylko jeden porządny - Astilia. Może Balmora.

#top fajny serwerek, jednak niektóre bronie są straszne.

Ostatni łuk, ostatnie sztylety i ostatnia dwuręka. Nie za bardzo.

Jednak na serwerze jest też dużo nowości - bank gildijny, system talentów.

Mam nadzieję, że będzie dobra reklama (nie u Nitra)i dużo osób.

Raczej zagram.

Reklama będzie spora moim zdaniem, w sumie sam zobaczysz.

Bronie będą zmieniane :)

logo.png

Opublikowano

jezeli w ogole beda gracze...

Będzie reklama = będą gracze miejmy nadzieję, że odpowiednio dużo tzn. mówię tutaj o ilości 500-600+ 

Reklama będzie spora moim zdaniem, w sumie sam zobaczysz.

Bronie będą zmieniane :)

Beta testy przewidywane dla wszystkich czy tylko wytypowane osoby znajomi itp. 

beta ważna rzecz żeby później nie wyszły cyrki 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Damian ma swój serwer my mamy swój i na to patrzymy :)Życzę mu powodzenia i wielu graczy i jestem pewien że życzy mi tego samego :)

Tak! Nie sądziłem, że w dobie DDoS'ów gdzie każdy rzuca w każdego mięsem i robi przeciwnikom antyreklamę, uda mi się ujrzeć to piękne zdanie. Tą jedną wypowiedzią zdobyliście właśnie kolejnego stałego gracza :D.

Serwer jest naprawdę fajny. Zwłaszcza te pomniejsze modyfikacje (kolorowe sklepiki xD), które z pewnością urozmaicą grę :).

Również jestem za zniesieniem tych misji na bojowca i militara. Niby chwila roboty a jednak przywołuje te złe wspomnienia z PL'a gdy nikt nie chciał pomóc w misji :C.

Ogólnie jestem na tak!

qsHVsoT.png

Opublikowano

Tak! Nie sądziłem, że w dobie DDoS'ów gdzie każdy rzuca w każdego mięsem i robi przeciwnikom antyreklamę, uda mi się ujrzeć to piękne zdanie. Tą jedną wypowiedzią zdobyliście właśnie kolejnego stałego gracza :D.

Serwer jest naprawdę fajny. Zwłaszcza te pomniejsze modyfikacje (kolorowe sklepiki xD), które z pewnością urozmaicą grę :).

Również jestem za zniesieniem tych misji na bojowca i militara. Niby chwila roboty a jednak przywołuje te złe wspomnienia z PL'a gdy nikt nie chciał pomóc w misji :C.

Ogólnie jestem na tak!

@Quarel™ jest spoko gościem i pomógł mi w pewnej sprawie a wcale nie musiał bo mógł uznać że jestem 'konkurencją' a niejeden odmówiłby mi pomocy :)

Jeden uważa że kolorowe sklepiki psują klimat gry, Ty mówisz że fajny dodatek.. nie każdemu dogodzisz :)

A co do konia to zobaczymy bo mamy misje na wierzchowce na czas które na początku zastąpią Wam konia :)

Zmienicie ostatnie broni ninjy?

Piszę kolejny raz że ostatni set będzie zmieniany :)

logo.png

Opublikowano

Ze wszystkich hardów które maja startować w najbliższy czas ten jest najlepszy, czyli dla miłośników hardów zapraszam tutaj a nie na jakiś

eq*********** czy tam as*********, ale musicie się liczyć z problemami z youtube'rami bo startuje jeszcze zajebisty medium (w c**j duża reklama) i parę easy serwerów, no ale cóż życzę wam powodzenia z serwerem, jesteście drudzy na mojej liście :D.

Koń, koniem każdy teraz będzie pisał, że jak to fajnie by było gdyby był koń na start, zróbcie tak by medale leciały powiedzmy w tym m1, m2, orki, małpy, pustynia i na przeczytanie z 60% do 11 lvl i dalej tak po 30%, niech będzie te urozmaicenie w grze, a nie wszystko na prościzne :).

Opublikowano

Ze wszystkich hardów które maja startować w najbliższy czas ten jest najlepszy, czyli dla miłośników hardów zapraszam tutaj a nie na jakiś

eq*********** czy tam as*********, ale musicie się liczyć z problemami z youtube'rami bo startuje jeszcze zajebisty medium (w c**j duża reklama) i parę easy serwerów, no ale cóż życzę wam powodzenia z serwerem, jesteście drudzy na mojej liście ;D.

mamy już ugadaną reklamę z wieloma youtuberami (już z nimi rozmawialiśmy 2 miesiące temu) i jesteśmy z Nimi w stałym kontakcie więc nie będzie z tym problemu :)

logo.png

Opublikowano

Nie.. zbroja wang jest ogólnodostępną zbroją i nie słyszałem o tym aby to był kostium czy coś.

Specjalnie dla Waszego Team'u dalej twierdzisz, że nie jest ona przerobionym kostiumem :P

@ Edit wystarczy spojrzeć 

1585214035449071108494.png

Opublikowano

Specjalnie dla Waszego Team'u dalej twierdzisz, że nie jest ona przerobionym kostiumem :P

@ Edit wystarczy spojrzeć 

1585214035449071108494.png

nigdzie nie napisałem że to nie jest przerobiony kostium - napisałem że nie słyszałem(nie wiedziałem) że to przerobiony kostium.

logo.png

Opublikowano

mamy już ugadaną reklamę z wieloma youtuberami (już z nimi rozmawialiśmy 2 miesiące temu) i jesteśmy z Nimi w stałym kontakcie więc nie będzie z tym problemu :)

Dasz jakieś przykłady youtube'rów?

Opublikowano

Dasz jakieś przykłady youtube'rów?

ZabQ,lisek1000,MTxBony,ThailGT,Rabbitx9,FleshxMetin,TheeHaju,CARRi,Menager.. więcej nie pamiętam bo nie ma mnie w tej chwili w domu a tam mam listę :)
@ jak mi się przypomni to dopisze tutaj.

logo.png

Opublikowano

Moja opinia jest następująca :
- Wywalić ostatni set broni ( zostawić tylko te z pl`a )
- Dodać Boja na start / Ew wywalić ta misje bo to naprawdę utrudnia  + będzie straszny tłok bo zapowiada się na wielu graczy
- Zrobić z tego Medium ! Co się tyczu hardów to na razie nie macie szans ( w mojej opinii ) się wybić ze względu na Ravie v2 .
Dziękuję i Pozdrawiam !

Opublikowano

Moja opinia jest następująca :

- Wywalić ostatni set broni ( zostawić tylko te z pl`a )

- Dodać Boja na start / Ew wywalić ta misje bo to naprawdę utrudnia  + będzie straszny tłok bo zapowiada się na wielu graczy

- Zrobić z tego Medium ! Co się tyczu hardów to na razie nie macie szans ( w mojej opinii ) się wybić ze względu na Ravie v2 .

Dziękuję i Pozdrawiam !

- Musi być po tych z pla jeszcze jeden set i zostanie on zmieniony

- Myślimy teraz nad tym :)

- Myślimy również nad tym ;)

logo.png

Opublikowano

Jak z tymi mapami na wyższy lvl? Zmieniliście na te z PL'a?

EDIT: A co do przerobienia serwera na medium, polecałbym raczej exp pod harda, a robienie eq pod mediuma. 

Opublikowano

-O ostatnim secie broni to już wiecie, że kiepski :D

-Jak dla mnie musi być bojowiec na starcie, na serwach co go nie było zawsze kończyłem grę po godzinie

-Będą roski, a w szczególności te na magię?

-Będzie zwiększany max lvl? 

Opublikowano

Jak z tymi mapami na wyższy lvl? Zmieniliście na te z PL'a?

EDIT: A co do przerobienia serwera na medium, polecałbym raczej exp pod harda, a robienie eq pod mediuma. 

Raczej tak :)

-O ostatnim secie broni to już wiecie, że kiepski :D

-Jak dla mnie musi być bojowiec na starcie, na serwach co go nie było zawsze kończyłem grę po godzinie

-Będą roski, a w szczególności te na magię?

-Będzie zwiększany max lvl? 

Co do rosek i zwiększania lvla nie mam pojęcia ;)

logo.png

Opublikowano

na rynku niema zadnego porzadnego serwera medium na wakacje . duza ilosc ludzi szuka czegos wlasnie na ten wolny czas . proponuje dajcie konia na start . wyjebac te bronie chinskie i zrobcie z tego porzadny stary metin z waszymi ulepszeniami ale zeby bylo czuc ta magie wojen z pla ;)  jesli ktos chce robic harda to musi miec zajebisty fejm isamu / fubu dramy i te sprawy inaczej serwer nie bd przynosil dochodow najwieksze hajsy kreci sie na easy med ale serwerow easy jest w h*j pozdrawiam ;d

Opublikowano

Gdzie w tym medium skoro 55 ku...

Dajcie 10 ku do G1

To jest hard. Jednie administracja zastanawia się nad zmienieniem typu serwera.

Opublikowano

Jestem tego zdania co inni. Zróbcie mediuma, bo takich serwerów brakuje.

A i pytanko, tworzysz serwer, a nie wiesz czy są roski?

z roskami chodziło mi o to że nie wiem czy będzie rosa na magie ;) ogólnie wszystkie są dostępne rosy lecz zobaczymy co z tą na magie będzie.

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...