Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Thoria.eu

Thoria

Dodać konia bojowego na start?  

500 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodać konia bojowego na start?

• Tak
      412
    • Nie
      88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mmm... szykuja sie niezle wakacje :) napewno zawitam, ale póki co narazie tylko moge polecic :3

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

• Odpowiedzi 527
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda naprawdę szkoda :/.Serwer widać duży potencjał, niestety i mówię to z żalem gaśnie przez to, że to hard, a można przecież było zrobić dobry MEDIUM -który jest koniecznie potrzebny!Tak jak Harnaś twierdze, że robienie tych misji na konia w privach(nawet Medium/Hard) czy Hard/Medium to jakiś stereotyp globala... Można wcisnąć jakieś nowe mapki + większy lvl i trochę setów, zrobić z tego dobry medium i jestem pewien, że dużo ludzi by na takim czyś pograło :).

Prosiłbym o przemyślenie decyzji z MedIum/Hard na Dobry Medium z góry dziękuje.

Pozdrawiam Kac ;P

Opublikowano

Proszę o dwa ss'y weryfikacyjne. 2h

zrobione.

Szkoda że zrobiliście z tak fajnego projektu serwer Hard... Pewnie wszystko na co zwykły gracz będzie musiał pracować z kilka dni będzie w ISie za 3 dychy .

Nie zagram, za dużo jebania się z skillami, wielka kupa u handlarzy, dużo nowych rzeczy, z których większość w IS. 

Nie mamy jeszcze IS'u zrobionego ale Ty już wiesz co i jak.. Wszystko co będzie w IS będzie do zdobycia w grze. Nie ma pokazanego jeszcze koła fortuny za punkty Ethorina i tam będą rzeczy z IS'u. A co ma być u handlarzy na serwer med/hard? Dodane zostaną jeszcze do handlarki parę rzeczy m.in poty fioletowe/zielone i parę innych mniej znaczących rzeczy.

Szkoda naprawdę szkoda :/.Serwer widać duży potencjał, niestety i mówię to z żalem gaśnie przez to, że to hard, a można przecież było zrobić dobry MEDIUM -który jest koniecznie potrzebny!Tak jak Harnaś twierdze, że robienie tych misji na konia w privach(nawet Medium/Hard) czy Hard/Medium to jakiś stereotyp globala... Można wcisnąć jakieś nowe mapki + większy lvl i trochę setów, zrobić z tego dobry medium i jestem pewien, że dużo ludzi by na takim czyś pograło :).

Prosiłbym o przemyślenie decyzji z MedIum/Hard na Dobry Medium z góry dziękuje.

Pozdrawiam Kac ;P

Weźmiemy również Twoją opinie pod uwagę, to jest dopiero zapowiedź i wiele może się zmienić co do serwera więc śmiało można pisać swoje propozycje.

logo.png

Opublikowano

Serwer Polecam bo wiem ile Adams włożył w niego wysiłku, sporo rzeczy jest unikalnych nie znajdzecie ich na innych serwerach z reklamą z tego co wiem nie będzie problemów, gdyż rozmowy wstepne z youtuberami były przeprowadzane juz jjakis czas temu.

Jak z gildiami standardowe zakładanie, od jakiego lvl?

Opublikowano

Serwer Polecam bo wiem ile Adams włożył w niego wysiłku, sporo rzeczy jest unikalnych nie znajdzecie ich na innych serwerach z reklamą z tego co wiem nie będzie problemów, gdyż rozmowy wstepne z youtuberami były przeprowadzane juz jjakis czas temu.

Jak z gildiami standardowe zakładanie, od jakiego lvl?

Gildia chyba standardowo od 40 lvla :)

logo.png

Opublikowano

ten wasz grafik jest jakis nieudolny.

podobne te elementy jakieś co?

4190014035391991049127.png 2370414035391991049127.png - ze strony metin2.pl

7076214035393361049127.png

tego tła nie chciało mi się szukać, ale na pewno gdzieś ze strony metina jest, bo je skądś kojarze.

ostatni set broni wogle do siebie nie pasuje,

zbroje ostatnie też są odstraszające.

Opublikowano

zrobione.

Nie mamy jeszcze IS'u zrobionego ale Ty już wiesz co i jak.. Wszystko co będzie w IS będzie do zdobycia w grze. Nie ma pokazanego jeszcze koła fortuny za punkty Ethorina i tam będą rzeczy z IS'u. A co ma być u handlarzy na serwer med/hard? Dodane zostaną jeszcze do handlarki parę rzeczy m.in poty fioletowe/zielone i parę innych mniej znaczących rzeczy.

Weźmiemy również Twoją opinie pod uwagę, to jest dopiero zapowiedź i wiele może się zmienić co do serwera więc śmiało można pisać swoje propozycje.

Pkt Ethorina pozyskujemy z ?

Srij9JT.png

Opublikowano

ten wasz grafik jest jakis nieudolny.

podobne te elementy jakieś co?

4190014035391991049127.png 2370414035391991049127.png - ze strony metin2.pl

7076214035393361049127.png

tego tła nie chciało mi się szukać, ale na pewno gdzieś ze strony metina jest, bo je skądś kojarze.

ostatni set broni wogle do siebie nie pasuje,

zbroje ostatnie też są odstraszające.

Napisałem już że to zostanie zmienione :)

Pkt Ethorina pozyskujemy z ?

Bossy,misje itd ;)

logo.png

Opublikowano

wasze ''nowości'' zbytnio mnie nie zachęcają, są lecz moim zdaniem są one zbędne, np. zmiana wyglądu ku ? do czego to komu ? podstaw moim zdaniem się nie zmienia.., to ma być jednak metin 2 a ludzie waszego pokroju czyli ty czy np naid wszystko ''niszczą'', tak samo zmiana koloru sklepiku ? stary bajer jak i też zbędny.., kolejny hard który zawiewa nudą, powodzenia gdyż wiem że się starałeś jak i gratulacje bardzo ładnej zapowiedzi pod względem graficznym, nie zagram  B) 

m1jO9Go.png

Opublikowano

wasze ''nowości'' zbytnio mnie nie zachęcają, są lecz moim zdaniem są one zbędne, np. zmiana wyglądu ku ? do czego to komu ? podstaw moim zdaniem się nie zmienia.., to ma być jednak metin 2 a ludzie waszego pokroju czyli ty czy np naid wszystko ''niszczą'', tak samo zmiana koloru sklepiku ? stary bajer jak i też zbędny.., kolejny hard który zawiewa nudą, powodzenia gdyż wiem że się starałeś jak i gratulacje bardzo ładnej zapowiedzi pod względem graficznym, nie zagram  B) 

Przecież wygląd ku nikomu nie będzie przeszkadzał(moje zdanie) a zmiana koloru sklepu może zostać wyłączona - przecież można składać własne propozycje co do serwera bo robię go dla graczy a nie dla siebie. Jeżeli Twoim zdaniem niszczenie gry poprzez zmianę wyglądu ku lub dodaniu dodatku kolorowych nazw sklepu to mamy odmienne zdanie na ten temat.

jeżeli załatwicie solidną reklame to macie serwer który będzie konkurencją dla Ravii s2. wbije zobaczyć.

Reklamę mamy już załatwioną i niebawem wejdzie w 'życie' :)

logo.png

Opublikowano

Zbroja Wang jest zrobiona z kostiumu szczerze? ładnie wygląda jako zbroja, ale jako oryginał, a po tej przeróbce wygląda okropnie.

Do tego ten ostatni łuk ;_;

Opublikowano

Zbroja Wang jest zrobiona z kostiumu szczerze? ładnie wygląda jako zbroja, ale jako oryginał, a po tej przeróbce wygląda okropnie.

Do tego ten ostatni łuk ;_;

Nie.. zbroja wang jest ogólnodostępną zbroją i nie słyszałem o tym aby to był kostium czy coś.

logo.png

Opublikowano

Serwer świetny, wszystko mi odpowiada i mam nadzieję, że będzie to serwer na którym będzie można zostać na dłużej :)

17607462699095201746.png

Opublikowano

Boshe sram już tymi hard/mediumami i powiedzcie mi że chcecie dużo osób na takim serwerze w wakacje ? F**k Logic 

Ale może to tylko moje taki odczucie oczywiście nwm. czy zagram, bo do startu kilka dni jeszcze ; ) 

75 bronie tylko DT czy też Generał/smok itp ?

CCzy na serwerze jest dużo ulepek czy tylko małże i perły ? 

Ogólnie serwer ciekawy ale zobaczymy jak się potoczą losy w internetach 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Ja osobiście nagrałem się już na serwerach easy i są one dla mnie nudne. Wolę na dłuższą metę zostać na serwerze, na którym trzeba chwilę pograć aby coś zdobyć.

Opublikowano

Boshe sram już tymi hard/mediumami i powiedzcie mi że chcecie dużo osób na takim serwerze w wakacje ? F**k Logic 

Ale może to tylko moje taki odczucie oczywiście nwm. czy zagram, bo do startu kilka dni jeszcze ; ) 

75 bronie tylko DT czy też Generał/smok itp ?

CCzy na serwerze jest dużo ulepek czy tylko małże i perły ? 

Ogólnie serwer ciekawy ale zobaczymy jak się potoczą losy w internetach 

Co do broni jeszcze myślimy :)

Mało jest ulepek.. podstawowe + około 4/5 nowych

logo.png

Opublikowano

No jeden z lepszych serwerów jakie będą startowały nie wiem za co te hejty w zapowiedzi widać , że Harnasie nie śpią :D

Powodzenia chłopaki :) Polecam. 

@Edit 

- Dodajcie konia bojowego na start dużo na tym nie stracicie :) 

Opublikowano

Albo startujcie jak najszybciej trzeba zrobić konkurencje Quarelowi, który prowadzi serwer na którym nie ma nic innego poza domyślnymi misjami :)

Specjalne eq z potworami będzie ? 

@ Startujcie i róbcie rozpierdol na dziedzińcu M1/M2/M3

rglinepolska3.png

Opublikowano

Albo startujcie jak najszybciej trzeba zrobić konkurencje Quarelowi, który prowadzi serwer na którym nie ma nic innego poza domyślnymi misjami :)

Specjalne eq z potworami będzie ? 

@ Startujcie i róbcie rozpierdol na dziedzińcu M1/M2/M3

Damian ma swój serwer my mamy swój i na to patrzymy :) Życzę mu powodzenia i wielu graczy i jestem pewien że życzy mi tego samego :)

Co masz na myśli pisząc o eq 'specjalnym' ? :)

logo.png

Opublikowano

Dokładnie, jak będzie to medium też dołączę, bo hardów już jest dosyć.

Własnie jest malo hardow, a ten sie fajnie zapowiada, powodzenia.

U jakich yberow bd reklama?

43976131910427822020.png

Opublikowano

Własnie jest malo hardow, a ten sie fajnie zapowiada, powodzenia.

U jakich yberow bd reklama?

Dużo tego w sumie.. jako iż jestem programistą i 'stworzyłem' oprogramowanie m-bot na ts3 również na wielu serwerach ts3 pojawi się informacja o starcie serwera.

logo.png

Opublikowano

Dużo tego w sumie.. jako iż jestem programistą i 'stworzyłem' oprogramowanie m-bot na ts3 również na wielu serwerach ts3 pojawi się informacja o starcie serwera.

To już z góry prośba o zrobienie 6+ channeli  bo na 4 można się zajeba* na hard/mediumach 

rglinepolska3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...