Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Thoria.eu

Thoria

Dodać konia bojowego na start?  

500 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodać konia bojowego na start?

• Tak
      412
    • Nie
      88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daloby rade odpalic bete w piatek ? Nocke bym walnol i posprawdzal bugi .

4uc581.jpg

• Odpowiedzi 527
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No wlasnie mam nadzieje ze tak nie bedzie ;) boje sie momentu ujrzenia isa. Nie obchodzi mnie czy bedzie drogo/tanio . Ale ilosc tego wszystkiego i to jakie da mozliwosci.

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Śmierdzi is'em jak wszystko co jest pety bojowiec militar itp będą w is to kolejny server pod kasę zapewne będzie multum itemów w is

Najbardziej śmieszą mnie osoby jak Ty :) Pet jest za darmo do zdobycia w grze tak samo jak bojowiec i militar więc widzisz w czymś problem? Jeżeli chcesz być ;szybszy; to możesz kupić to w IS ale nie musisz.

logo.png

Opublikowano

Śmierdzi is'em jak wszystko co jest pety bojowiec militar itp będą w is to kolejny server pod kasę zapewne będzie multum itemów w is

Każdy serwer jest pod $$ :) no chyba że nie ma isa.

Ładna strona :) Życzę powodzenia

A tak po za tym macie chyba bugnięty licznik na stronie z tsem

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Najbardziej śmieszą mnie osoby jak Ty :) Pet jest za darmo do zdobycia w grze tak samo jak bojowiec i militar więc widzisz w czymś problem? Jeżeli chcesz być ;szybszy; to możesz kupić to w IS ale nie musisz.

Mam nadzieje, ze ceny beda normalne, a nie jak np. na Astilii ;)

Opublikowano

Reklame robią dużą ( to kosztuje )  równa to się też z większa ilością graczy = lepszy dedyk - znowu większy koszt + Czas włożony  w Serwer

Więc Is na pewno będzie muszą odzyskać to co włożyli + żeby jeszcze utrzymać serwer  więc to jest wiadome lecz zapewne wszystko będzie do zdobycia w grze

czekamy na start ! :)

Opublikowano

Każdy serwer jest pod $$ :) no chyba że nie ma isa.

Ładna strona :) Życzę powodzenia

A tak po za tym macie chyba bugnięty licznik na stronie z tsem

Nie wgrywałem nowych skryptów bo jeszcze testuje ;) ale dzięki za miłe słowo.

logo.png

Opublikowano

bedzie ten bojowy na start bo na dniach wychodzi bardzo podobny serwer od nitrusia i jak nie bedzie to polowa z tych osob pojdzie do niego .

Opublikowano

bedzie ten bojowy na start bo na dniach wychodzi bardzo podobny serwer od nitrusia i jak nie bedzie to polowa z tych osob pojdzie do niego .

Serwer nitra. Haha. Wszyscy latają na Bolu xD

Opublikowano

Serwer nitra. Haha. Wszyscy latają na Bolu xD

Chyba pomyliłeś tematy a tym bardziej dział.

Opublikowano

Jeśli przez "nitrusia" masz na myśli tego pseudo youtubera, to ten jego serwer będzie zapchany jego zgimbiałymi widzami po same brzegi. Poziom wypowiedzi na czacie będzie tam wypalał oczy. Nawet za karę nie zagrałbym na tym tworze.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Popieram kolegów wyżej. Zamiast dawać bojowca na start lepiej dać jakąś pieczęć na kilka godzin i ewentualnie zwiększyć drop medali w lochach. Nie może być za łatwo.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Drodzy Gracze,

W imieniu całej Administracji jest mi niezmiernie miło zaprosić Was na otwartą betę.

Odbędzie się ona dnia 05.07.2014r. Będzie trwać tydzień i podzielona zostanie na „trzy fazy” (więcej informacji w sobotę).

Mam nadzieję, że pomożecie znaleźć nam wszystkie nieprawidłowości (czyt. bugi) itp. związane z naszym serwerem Thoria.eu.

Za pomocne informacje przewidziane nagrody.

Podczas bety administracja będzie dostępna na naszym oficjalnym TS3 którego adres został podany na forum.

Client zostanie udostępniony dla Was dzisiaj około godziny 20/21.

Start serwera: 12.07
Forum: forum.nazwaserwera.eu

Facebook: facebook.pl/nazwaserwera.eu

Dziękujemy za okazaną pomoc i zapraszamy do wspólnej zabawy,

Zespół Thoria.eu.

logo.png

Opublikowano

Czy bugi 'literowe' też zgłaszać? I czy aktywniejsi beta testerzy dostaną lepsze nagrody od leni? Start bety o 0:00? I pyt. co do dungeonów o których pisałem, będą one dodane w najbliższych patchach czy już na becie będą? (Wąwóz i arena  )

Opublikowano

Czy bugi 'literowe' też zgłaszać? I czy aktywniejsi beta testerzy dostaną lepsze nagrody od leni? Start bety o 0:00? I pyt. co do dungeonów o których pisałem, będą one dodane w najbliższych patchach czy już na becie będą? (Wąwóz i arena  )

W patchach ponieważ nie mamy czasu robić map po to :) Tak oczywiście aktywniejsi będą mieli lepsze nagrody. Godzina jeszcze nie jest określona.

logo.png

Opublikowano

W patchach ponieważ nie mamy czasu robić map po to :) Tak oczywiście aktywniejsi będą mieli lepsze nagrody. Godzina jeszcze nie jest określona.

Beta będzie w sensie expienia od 0 i zdobywania eq też od 0 ?

czy dostaniemy np. komendy na eq / moby itp lub jakis shop z eq lvl'em mobami przywolania oraz metkow i bosow ? jak to będzie

Opublikowano

Beta będzie w sensie expienia od 0 i zdobywania eq też od 0 ?

czy dostaniemy np. komendy na eq / moby itp lub jakis shop z eq lvl'em mobami przywolania oraz metkow i bosow ? jak to będzie

Napisałem że będą 3 fazy Bety - a jakie to się przekonasz :)

logo.png

Opublikowano

zanim zrobicie te dungeony na maly lvl to ja juz bede z 70lvlem latal....

PS. dajcie konia 1lvl + pieczec na 6h, i bardzo duzy drop medali, ze w 1h statystyczny kowalski zrobi bojowca a nie ze bedzie latal po lochu pol dnia...

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

Szkoda, że start przesunięty aż o tydzień, bo imo zrobiliście duży hype. Ale i tak poczekam, bo nie mam co robić. Beta dla wszystkich czy ograniczona, np. dla 100 użytkowników? 

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...