Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Thoria.eu

Thoria

Dodać konia bojowego na start?  

500 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodać konia bojowego na start?

• Tak
      412
    • Nie
      88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam nadzieję, że ten wąwóz będzie zanim wbiję 30lvl...

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

• Odpowiedzi 527
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmieńcie launcher w cliencie, bo AVG zaczyna świrować na jego widok ^^. (Win32/Heur)

Jeśli komuś jeszcze to wyskoczy, nie martwcie się. Jest to efekt działania heurystyki.

qsHVsoT.png

Opublikowano

obrazek weryfikacyjny lezy

Opublikowano

Zmieńcie launcher w cliencie, bo AVG zaczyna świrować na jego widok ^^. (Win32/Heur)

to nic groźnego.

obrazek weryfikacyjny lezy

wszystko już działa.

logo.png

Opublikowano

dodamy raczej wąwóz przy aktualizacji.

Cały czas ma :) Zobaczysz prezentacje to może zmienisz zdanie + napisz mi co Ci tutaj nie pasuje ;)

minusy : 

- 120 lv max ( marzeniem moim jest tradycyjny 99, nie zaden 105 czy 132, czy 120)

- rozbudowany set broni zbroi ( nie lubię jak jest nawalone)

- zbroja wang ( to juz mnie calkowicie dobilo, dla mnie takie cos jest niedopuszczalne przy serwerzy typu medium, z takim czyms do easy/4fun...

- bojowiec na start ( tak samo, na zadnym medium nie ma bojowca na start. nadajcie systemowi konnemu jakis sens i wartosc... a nie, ze wszystko odrazu na tacy jak na sewie easy...)

takie cechy ma serwer hard - ten serwer nim nie jest na pewno... dlatego raczej nie zagram.

plusy : 

- klasyczne 55 ku do g ( w innym wypadku nawet bym sie nie zainteresowal

- nie moglem znalezc w prezce, ale jesli 55 ku do g to chyba zwoje egzo/ rady ze szkat serwerowych? jesli tak to na +

- mam nadzieje ze nie podwyzszony drop kamoli/perel/malzy/ i mam nadzieje ze zmianki dodania nie leca z moobow, a tylko ze szkat serwerowych i metkow ( taka mam nadzieje ze beda duzo arte, podstawa gospodarki)

- widać ze administracja podobna do Ascarialowej - dba o graczy a to rzadkie i jest to ogromny +

Opublikowano

fajnie zrobilem konto ale mam blad polaczenia.....

Opublikowano

minusy : 

- 120 lv max ( marzeniem moim jest tradycyjny 99, nie zaden 105 czy 132, czy 120)

- zbroja wang ( to juz mnie calkowicie dobilo, dla mnie takie cos jest niedopuszczalne przy serwerzy typu medium, z takim czyms do easy/4fun...

- bojowiec na start ( tak samo, na zadnym medium nie ma bojowca na start. nadajcie systemowi konnemu jakis sens i wartosc... a nie, ze wszystko odrazu na tacy jak na sewie easy...)

takie cechy ma serwer hard - ten serwer nim nie jest na pewno... dlatego raczej nie zagram.

plusy : 

- nie moglem znalezc w prezce, ale jesli 55 ku do g to chyba zwoje egzo/ rady ze szkat serwerowych? jesli tak to na +

- mam nadzieje ze nie podwyzszony drop kamoli/perel/malzy/ i mam nadzieje ze zmianki dodania nie leca z moobow, a tylko ze szkat serwerowych i metkow ( taka mam nadzieje ze beda duzo arte, podstawa gospodarki)

- widać ze administracja podobna do Ascarialowej - dba o graczy a to rzadkie i jest to ogromny +

Serwer nie ma potencjału ponieważ kilka rzeczy ci się nie podoba? ohh noł...cały świat wokół ciebie się kręci.

Opublikowano

fajnie zrobilem konto ale mam blad polaczenia.....

Nie chcę Ciebie obrażać ale potrafisz czytać? = Około godziny 16:00 zostanie otwarty nasz serwer publicznie. 

logo.png

Opublikowano

minusy : 

plusy : 

wszystko spoko ale chyba żartujesz z tymi zmiankami? zmianki muszą dobrze dropić żeby sobie jakoś średnie ogarnąć a nie...

Opublikowano

to nic groźnego.

Rozumiem to, z uwagi na to zadziałała akurat heurystyka jednak gdy zignoruję ten komunikat i dodam go jako wyjątek, po odpaleniu launchera plik znika i wywala się komunikat o wirusie IDP.Virus.E2B43537.

Teraz żeby grać będę musiał wyłączać całego antywirusa ;_; 

qsHVsoT.png

Opublikowano

A ja nie mam żadnego launchera :O da ktoś link? Mam onll';' clienta.

Przez launcher miałem na myśli clienta właśnie. Takie przyzwyczajenie ;).

@Edit

Na tym cliencie niestety nie pogram. AVG tak go znienawidził, że musiałbym przez cały czas gry mieć go wyłączonego co nie jest niestety możliwe.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Witajcie! 

W dniu dzisiejszym każda chętna osoba będzie mogła wziąć udział w otwartych testach serwera thoria.eu. Aby dostać się na owe testy należy około godziny 15:00 - 15:30 wejść na naszą stronę i zarejestrować konto. Około godziny 16:00 zostanie otwarty nasz serwer publicznie. 

Jako, że dziś otwieramy fazę testową chcielibyśmy was pouczyć o tym, że serwer może być wielokrotnie restartowany lub przeładowywany przez naszą obsługę bez informowania o tym graczy. 

Dodatkowo za każde zgłoszenie będziecie nagrodzeni po oficjalnym starcie w postaci voucherów do naszego sklepu internetowego o wartościach zależnych od poziomu niebezpieczeństwa zgłoszonych błędów. 

LINK DO CLIENTA: KLIK!
ŁATKA DO CLIENTA: KLIK!

TS3 jak i forum dostępne na naszej stronie głównej.

SKANY:

http://i.imgur.com/NNbqy4Y.jpg
http://i.imgur.com/zZqnzAO.jpg

Pozdrawiam i zapraszam do wspólnej gry na Thoria.eu.

logo.png

Opublikowano

Aha koniec gry, do spania gimbusy.

@zmieńcie szanse na drop ku z metinów na 100% z przedziałem 10 lvli.. Żeby z walki nie dropło ku na 5 lvlu...

Zmieńcie przywołanie konia co 2s

Jak mi kolega podniósł item to zamiast nazwy itemu b';'ła nazwa gracza.

Opublikowano

12 min i padl rekord!

Opublikowano

Aha koniec gry, do spania gimbusy.

@zmieńcie szanse na drop ku z metinów na 100% z przedziałem 10 lvli.. Żeby z walki nie dropło ku na 5 lvlu...

12 min i padl rekord!

Muszę to napisać - dzieci nie potrzebujemy którzy piszą bezsensowne posty nie zapoznając się z samym początkiem dzisiejszego newsa

Dla Was pozwolę sobie skopiować - Jako, że dziś otwieramy fazę testową chcielibyśmy was pouczyć o tym, że serwer może być wielokrotnie restartowany lub przeładowywany przez naszą obsługę bez informowania o tym graczy. 

logo.png

Opublikowano

Serwer nie ma potencjału ponieważ kilka rzeczy ci się nie podoba? ohh noł...cały świat wokół ciebie się kręci.

Mial potencjal do swietnego harda - zostal srednim medium. I panie sul94 - potrafisz czytac ze zrozumieniem? To, ze dla mnie serwer stracil " to cos" cenionego na hardach a zostal przetworzony na medium niczym ferrari jako sprzet do pola to tylko moje zdanie. masz prawo sie nie zgadzac - nie masz prawa mnie atakowac. z reszta - albo sobie zarty stroisz z tym 94 albo jestes wyajtkowo tepy jak na swoj wiek. 

@Thoria

z tego co pamietam mieliscie sie odniesc.

minusy : 

plusy : 
Opublikowano

Nie będzie bojowca na start, będzie co najwyżej jakaś pieczęć.

Oczywiście rady i zwoje ze szkat serwerowych oraz jednego systemu który zobaczycie w oficjalnej prezce.

Zmianki i dodania - szkaty serwerowe + ten system jak wyżej.

logo.png

Opublikowano

Nie będzie bojowca na start, będzie co najwyżej jakaś pieczęć.

Oczywiście rady i zwoje ze szkat serwerowych oraz jednego systemu który zobaczycie w oficjalnej prezce.

Zmianki i dodania - szkaty serwerowe + ten system jak wyżej.

najbardziej mnie interesuje co z tą przygłupawą zbrojką srang  i az 120 lv... moze jesli chodzi o medium, to nie az. ale ze strony harda to za duzo. 

i jeszcze jedno. nijaki GA czy tam HA poziomek - sami stalismy jak 2 palce w jednym m1. cos sie go zapytalem, czekalem ok 10 min i nic nie odpisywal.

byl przeciez zajety lataniem po m1 zakladajac i zdejmujac zbroje... jesli takie nastawienie maja wszyscy czlonkowie teamu to dziekuje... mialem dobre zdanie o administracji ze wzgledu na @Thoria na mpc... administracja w grze jak widac co innego. olewka.

Opublikowano

najbardziej mnie interesuje co z tą przygłupawą zbrojką srang  i az 120 lv... moze jesli chodzi o medium, to nie az. ale ze strony harda to za duzo. 

i jeszcze jedno. nijaki GA czy tam HA poziomek - sami stalismy jak 2 palce w jednym m1. cos sie go zapytalem, czekalem ok 10 min i nic nie odpisywal.

byl przeciez zajety lataniem po m1 zakladajac i zdejmujac zbroje... jesli takie nastawienie maja wszyscy czlonkowie teamu to dziekuje... mialem dobre zdanie o administracji ze wzgledu na @Thoria na mpc... administracja w grze jak widac co innego. olewka.

Max lvl oraz zbroje wang zostają ponieważ nie będziemy zmieniać tego parę dni przed startem. A co do tego HA to siedzi cały czas na tsie i testuje z graczami serwer, a jeżeli staliście 10min w mieście i Ci nie odpisywał równa się to z tym że był afk.

A i zdecyduj się czy jednak staliście czy on biegał i coś robił a Ty stałeś, a jak zmieniasz zdanie po takim czymś że Ci 'możliwe' nie odpisał na becie będąc afk to gratuluję :)

logo.png

Opublikowano

Max lvl oraz zbroje wang zostają ponieważ nie będziemy zmieniać tego parę dni przed startem. A co do tego HA to siedzi cały czas na tsie i testuje z graczami serwer, a jeżeli staliście 10min w mieście i Ci nie odpisywał równa się to z tym że był afk.

A i zdecyduj się czy jednak staliście czy on biegał i coś robił a Ty stałeś, a jak zmieniasz zdanie po takim czymś że Ci 'możliwe' nie odpisał na becie będąc afk to gratuluję :)

stalismy = bylismy w moim pojmowaniu. moj blad. on biegal oczywiscie.

Max lv moze trudno zmienic - okej, ale zbroja wang? to tylko item. podobna zbrojak jest na ascarialu - na prawde chcecie doprawdzic do tego, ze ktos kto wyda na is ma 1 zbroje na prawie caly okres gry? wiadomo kazdy ma gusta ale taki item po prostu kompletnie nie pasuje NAWET nie do hard -a do medium. 1 gracz w ta 2 gracz we wta ale jesli nie wycofacie zbroi to nie zagram

Opublikowano

stalismy = bylismy w moim pojmowaniu. moj blad. on biegal oczywiscie.

Max lv moze trudno zmienic - okej, ale zbroja wang? to tylko item. podobna zbrojak jest na ascarialu - na prawde chcecie doprawdzic do tego, ze ktos kto wyda na is ma 1 zbroje na prawie caly okres gry? wiadomo kazdy ma gusta ale taki item po prostu kompletnie nie pasuje NAWET nie do hard -a do medium. 1 gracz w ta 2 gracz we wta ale jesli nie wycofacie zbroi to nie zagram

to jest zbroja tylko do expa więc na pvp Ci się nie przyda.:) - nie nie wycofamy jej.

logo.png

Opublikowano

to jest zbroja tylko do expa więc na pvp Ci się nie przyda. :) - nie nie wycofamy jej.

Bez sensu. Niszczycie sens tworzenia posiadania, handlowania  zbrojami... To nie jest kwestia gustu a po prostu głupota z waszej strony, nie wyjdziecie na tym dobrze. 

Zgaduje, że zbrojka Wang to is only? Z reszta i tak nie zagram.

Opublikowano

Bez sensu. Niszczycie sens tworzenia posiadania, handlowania  zbrojami... To nie jest kwestia gustu a po prostu głupota z waszej strony, nie wyjdziecie na tym dobrze. 

Zgaduje, że zbrojka Wang to is only? Z reszta i tak nie zagram.

ale każe Ci ją ktoś kupować? N I E. Możesz ją dobrze kupić od innego gracza.

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...