Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Thoria.eu

Thoria

Dodać konia bojowego na start?  

500 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodać konia bojowego na start?

• Tak
      412
    • Nie
      88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś się spieprzyło, za każde przejscie przez TP dostaje startowe eq :v. Zobaczymy czy wezmą pod uwage mój wcześniejszy posty bo serwerowych torebek leci za mało z mobów zdecydowanie, skąd wgl zmianki normalne? bo na razie leciały tylko do zbroi broni. To już full hard :) medale lecą też bardzo ciężko.

• Odpowiedzi 527
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś się spieprzyło, za każde przejscie przez TP dostaje startowe eq :v. Zobaczymy czy wezmą pod uwage mój wcześniejszy posty bo serwerowych torebek leci za mało z mobów zdecydowanie, skąd wgl zmianki normalne? bo na razie leciały tylko do zbroi broni. To już full hard :) medale lecą też bardzo ciężko.

Już to robimy ;) Powiększony został drop pakunków oraz da się już zmianki oraz dodania wsadzać do bizu itd. poprawiony drop medali.

logo.png

Opublikowano

Jak was prosze, zmiencie system ulepszen broni, na jakies nowsze bo szkoda tak fajnego serwera psuć.

ostatni set jest zmieniony.

logo.png

Opublikowano

Jednak ta beta to genialny krok przed startem oficjalnym, póki co jeśli naprawdę jest tak jak twierdzicie i każdy błąd eliminujecie to jest to ogromny +

Myślę, że jeśli tak dalej pójdzie to na 12.07 wszystko będzie dopięte na ostatni guzik i serwer w pełni będzie gotowy do przyjęcia na pewno kilkuset graczy, przy dobrej reklamie śmiało możecie liczyć na 1000 ;)

Teraz tylko wyczekiwać startu ;)

Opublikowano

Moje złote myśli co do tego serwera
Koniecznie musicie wyeliminowac tą zbroje do expa... to jest porażka.
Eq na start +4 żeby się chociaż troche pomęczyć, a nie tak jak teraz miecz +9, reszta +7
Usunięcie Boja- dodanie pieczęci na 3h jakoś
I zmniejszenie minimalnie expa, żeby zrobić typowego harda

@Edit- ubiłem metka i mnie logło

Opublikowano

Jednak ta beta to genialny krok przed startem oficjalnym, póki co jeśli naprawdę jest tak jak twierdzicie i każdy błąd eliminujecie to jest to ogromny +

Myślę, że jeśli tak dalej pójdzie to na 12.07 wszystko będzie dopięte na ostatni guzik i serwer w pełni będzie gotowy do przyjęcia na pewno kilkuset graczy, przy dobrej reklamie śmiało możecie liczyć na 1000 ;)

Teraz tylko wyczekiwać startu ;)

staramy się jak możemy, mamy grupę osób na tsie którzy spisują się swietnie. bugi są poprawiane na bieżąco ;)

Moje złote myśli co do tego serwera

Koniecznie musicie wyeliminowac tą zbroje do expa... to jest porażka.

Eq na start +4 żeby się chociaż troche pomęczyć, a nie tak jak teraz miecz +9, reszta +7

Usunięcie Boja- dodanie pieczęci na 3h jakoś

I zmniejszenie minimalnie expa, żeby zrobić typowego harda

@Edit- ubiłem metka i mnie logło

spatchuj clienta ponieważ nie masz obrazka od osiągnięcia.

eq damy +5 a exp będzie zmniejszony.

logo.png

Opublikowano

staramy się jak możemy, mamy grupę osób na tsie którzy spisują się swietnie. bugi są poprawiane na bieżąco ;)

spatchuj clienta ponieważ nie masz obrazka od osiągnięcia.

eq damy +5 a exp będzie zmniejszony.

Ale nie róbcie z tego serwera drugiego PL.

projekt.jpg

Opublikowano

Ale nie róbcie z tego serwera drugiego PL.

wejdź na Bete i zobacz sam jak jest, żaden drugi pl ;)

logo.png

Opublikowano

Jak można było zjebać tak dobry serwer robiąc go hardem ?! :angry:

Powodzenia, z Balmorą czy Ravią nie wygracie nigdy -.-

Ale żeby nie było, że nie wiem a się wypowiadam, wejdę na betę i najwyżej z edytuje...

Opublikowano

wejdź na Bete i zobacz sam jak jest, żaden drugi pl ;)

Eq niech będzie takie jak jest teraz na start.

projekt.jpg

Opublikowano

Eq na start niech zostanie takie jakie jest... Jeżeli mam się bawić z początkowymi itemami to wole już iść na TBD ( ewentualnie wspomnianą wcześniej balmore czy ravie )

Opublikowano

Zmieńcie w zapowiedzi, że dodania/zmianki tylko z tej torby co leci podczas expa, poniewaz z moobów jeszcze ani 1 dodanie ani zmianka nie poleciała ;x

Opublikowano

Jak można było zjebać tak dobry serwer robiąc go hardem ?! :angry:

Powodzenia, z Balmorą czy Ravią nie wygracie nigdy -.-

Ale żeby nie było, że nie wiem a się wypowiadam, wejdę na betę i najwyżej z edytuje...

Powodzenia z Balmorą i Ravią ?

Chłopie właśnie ludzie w tych czasach szukają harda bo tam już im się znudziło grac :)

na tamtych serverach ludzie już wszystko mają

Opublikowano

1. serwer jest w h*j bardziej hardem zacznijcie reklame bo zainteresowanie jest h*jowe . prezna powinna powstac juz . prosze o wypisanie bonow dzialajacych na wazne bosy moby w grze . bo nei wiadomo jak rozdawac drzewko talentow co jest bardziej worth

Opublikowano

@GALATKA człowieku nie martw się o Naszą reklamę, widocznie nie grałeś na becie bo ludzie mówią że niektóre rzeczy są za łatwe. Prezentacje można dać 24h przed startem serwera więc powodzonka.

logo.png

Opublikowano

@GALATKA

Ogarnij się trochę ;)

Jak na serwer który wciąż jest jedynie w dziale zapowiedzi, cieszy się naprawdę sporą popularnością. Zwykle po kilku dniach tematy tutaj są zakopywane przez inne, nowe tematy, a zapowiedź tego serwera trzyma się na wierzchu już ponad 2 tygodnie.

Nie wiem gdzie Ty widzisz tego harda, bo w porównaniu do rav**.eu, gra tutaj to jak przyjemny spacer po parku.

@topic

DODAJCIE MOŻLIWOŚĆ STACKOWANIA ZWOJÓW POWROTU! Albo chociaż zmniejszcie ich drop bo strasznie zawalają eq (piszę tutaj bo na forum nie przyniosło to żadnego rezultatu :C)

qsHVsoT.png

Opublikowano

Grałem na szczawi i wielu innych serwerach jest jakaś gwarancja że administracja będzie na ts'ie albo że server trochę będzie?.

Opublikowano

Grałem na szczawi i wielu innych serwerach jest jakaś gwarancja że administracja będzie na ts'ie albo że server trochę będzie?.

Administracja praktycznie cały czas siedzi na kanałach ze strefu Thoria.eu na tsie.. nie ma z tym żadnego problemu.

logo.png

Opublikowano

nie przeczytalem wszystkiego co ludzie pisali ale napisze swoje zdanie serwer wydaje sie fajny ale wydaje mi sie ze lepiej jesli chodzi o skille byloby zrobic 10 ku do G jesli wejdize co 6/8h jesli spali co 2/4h bez egzo i rad nie trzeba sie tyle z tym pierdzielic bo znajac "swiat metina" rady i egzo beda w isie (nie oceniam was ze lecicie tylko na hajs no ale logicznie myslac bedize tak) a 10 ku do G to jest cos co sie fajnie sprawdza ;) skrzynki serwerowe są ale prosze nie przesadzajcie z dropem ktory do nich dodacie bo bedzie miliard botow w m1 . osobiscie sie jaram strasznie tymi dodatkowymi bonusami ktore bedzie mozna wybrac widac ze serwer ma potencjał. jedyne co mnie martwi to to ze Bardas bedzie mial cokolwiek wspolnego z tym serwerem no ale to tez tylko moje zdanie. powodzenia w rozwoju ja zawitam i wezme ze soba wiele osob mam nadzieje ze mnie potem nie zabija za to ze zmarnowalem ich czas <3 

Opublikowano

nie przeczytalem wszystkiego co ludzie pisali ale napisze swoje zdanie serwer wydaje sie fajny ale wydaje mi sie ze lepiej jesli chodzi o skille byloby zrobic 10 ku do G jesli wejdize co 6/8h jesli spali co 2/4h bez egzo i rad nie trzeba sie tyle z tym pierdzielic bo znajac "swiat metina" rady i egzo beda w isie (nie oceniam was ze lecicie tylko na hajs no ale logicznie myslac bedize tak) a 10 ku do G to jest cos co sie fajnie sprawdza ;) skrzynki serwerowe są ale prosze nie przesadzajcie z dropem ktory do nich dodacie bo bedzie miliard botow w m1 . osobiscie sie jaram strasznie tymi dodatkowymi bonusami ktore bedzie mozna wybrac widac ze serwer ma potencjał. jedyne co mnie martwi to to ze Bardas bedzie mial cokolwiek wspolnego z tym serwerem no ale to tez tylko moje zdanie. powodzenia w rozwoju ja zawitam i wezme ze soba wiele osob mam nadzieje ze mnie potem nie zabija za to ze zmarnowalem ich czas <3

Popieram kolegę ;)

Co do wspomnianego wyżej expa według mnie mogłoby zostać tak jak jest, w końcu tutaj max to 120lv, a nie 99 ;) W zapowiedzi jest medium/hard więc nie róbcie na siłę harda ;) Zainteresowanie + zarobek z IS będzie na pewno jeśli wystartujecie bez problemów ;) *Nie stwierdzam, ze serwer stawiacie, żeby zarobić, zamknąć interes i uciekać, ale jednak maszynę + hosting i domenę trzeba wykupić i opłacić.

@Edit Szansa na (przeszywające, krytyczne) uderzenie: 6/10  Na pewno ma być (6)/10?; )

Opublikowano

Popieram kolegę ;)

Co do wspomnianego wyżej expa według mnie mogłoby zostać tak jak jest, w końcu tutaj max to 120lv, a nie 99 ;) W zapowiedzi jest medium/hard więc nie róbcie na siłę harda ;) Zainteresowanie + zarobek z IS będzie na pewno jeśli wystartujecie bez problemów ;) *Nie stwierdzam, ze serwer stawiacie, żeby zarobić, zamknąć interes i uciekać, ale jednak maszynę + hosting i domenę trzeba wykupić i opłacić.

@Edit Szansa na (przeszywające, krytyczne) uderzenie: 6/10  Na pewno ma być (6)/10?; )

Tak z wartościami bonusów wszystko okej. Serwer nie jest na chwilę ponieważ nie chcę sobie zwalić renomy i podchodzę do tego wszystkiego jak najbardziej poważnie.

Wieczorem pojawi się oficjalna zapowiedź.

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...