Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Thoria.eu

Thoria

Dodać konia bojowego na start?  

500 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodać konia bojowego na start?

• Tak
      412
    • Nie
      88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale każe Ci ją ktoś kupować? N I E. Możesz ją dobrze kupić od innego gracza.

Na waszym przykładzie można oprzeć teorię, że oprócz tego, że serwer musi się jakoś utrzymać, to wszystko jest dla przesadnych pieniędzy. Wątpię, że bedzie można spotkać dużą liczbą osób online...

• Odpowiedzi 527
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

K***a, to jest przesada -,- To nie jest juz metin, ale cos podobnego do metina :>

Opublikowano

K***a, to jest przesada -,- To nie jest juz metin, ale cos podobnego do metina :>

to jest metin zapewniam ;)

logo.png

Opublikowano

Mial potencjal do swietnego harda - zostal srednim medium. I panie sul94 - potrafisz czytac ze zrozumieniem? To, ze dla mnie serwer stracil " to cos" cenionego na hardach a zostal przetworzony na medium niczym ferrari jako sprzet do pola to tylko moje zdanie. masz prawo sie nie zgadzac - nie masz prawa mnie atakowac. z reszta - albo sobie zarty stroisz z tym 94 albo jestes wyajtkowo tepy jak na swoj wiek. 

@Thoria

z tego co pamietam mieliscie sie odniesc.

minusy : 

- 120 lv max ( marzeniem moim jest tradycyjny 99, nie zaden 105 czy 132, czy 120)
- rozbudowany set broni zbroi ( nie lubię jak jest nawalone)
- zbroja wang ( to juz mnie calkowicie dobilo, dla mnie takie cos jest niedopuszczalne przy serwerzy typu medium, z takim czyms do easy/4fun...
- bojowiec na start ( tak samo, na zadnym medium nie ma bojowca na start. nadajcie systemowi konnemu jakis sens i wartosc... a nie, ze wszystko odrazu na tacy jak na sewie easy...)
takie cechy ma serwer hard - ten serwer nim nie jest na pewno... dlatego raczej nie zagram.
plusy : 
- klasyczne 55 ku do g ( w innym wypadku nawet bym sie nie zainteresowal
- nie moglem znalezc w prezce, ale jesli 55 ku do g to chyba zwoje egzo/ rady ze szkat serwerowych? jesli tak to na +
- mam nadzieje ze nie podwyzszony drop kamoli/perel/malzy/ i mam nadzieje ze zmianki dodania nie leca z moobow, a tylko ze szkat serwerowych i metkow ( taka mam nadzieje ze beda duzo arte, podstawa gospodarki)
- widać ze administracja podobna do Ascarialowej - dba o graczy a to rzadkie i jest to ogromny +

Serwer z założenia miał być medium/hard. Mam prawo do czego tylko chce i kiedy chce. Mogę wszystko.

Opublikowano

Serwer z założenia miał być medium/hard. Mam prawo do czego tylko chce i kiedy chce. Mogę wszystko.

Powiedz jeszcze że wiesz wszystko a z twoich wypowiedzi bedzie wynikać że.... hmm że tak powiem ,, wyżej srasz niż dupe masz,,

Ps. Tak odezwał się gimbus z 2 liceum :<

Opublikowano

Polecam dodać zmianki i dodania do dropu metki/moby.

I dodać przynajmniej 20 pelerynek na start.

I z tajemniczego pakunku, usunąć to że może nic nie dropnąć, zwiększyć drop.

Jakaś pieczęć na start na 2/3h.

Drzewo talentu (bon na zwierzęta) nie dodaję się do bonusów, podobnie jest z  petem nie daje bonusów.

Słaby drop ulepszaczy na itemki.

Moglibyście dodać Eq na +8 na start, a eq na 9lvl wywalić ze sklepu + te niepotrzebne bronie w sklepach na 5/10/15 lvl bo one też nie są potrzebne.

Wywalić albo zmienić nagrody za misje bo są takie same jak na PL, dodać jakieś polowania.

Dodać trochę większy resp metinów w m1 Cierni i Chciwości, bo ich w ogóle nie widziałęm.

I to żeby dało się Kd +3 wymieniać na pelerynki.

To narazie tyle bo wbiłem 23/24 lvl i się zbugowałem w m2 /;)

Opublikowano

Jak ludzie pytają czy itemy z isu można zdobyć w grze to mniemam, że nie chodzi im o to czy można je kupić od innych graczy którzy kupili je w IS, tylko o to czy można je wydropić...

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Jak ludzie pytają czy itemy z isu można zdobyć w grze to mniemam, że nie chodzi im o to czy można je kupić od innych graczy którzy kupili je w IS, tylko o to czy można je wydropić...

a kupowanie od innych graczy to jest zdobywanie w grze czy nie? bo dla mnie tak.

logo.png

Opublikowano

Jest ankieta : 300 głosów za bojem na start, 70osób żeby boja nie było, a wy usuwacie boja? Mnie to zniechęciło do gry i te brak pelerynek u NPC, ja się żegnam strzałka ;)

2ntwai9.gif

Opublikowano

Jest ankieta : 300 głosów za bojem na start, 70osób żeby boja nie było, a wy usuwacie boja? Mnie to zniechęciło do gry i te brak pelerynek u NPC, ja się żegnam strzałka ;)

na jakim med/hardzie masz pelerynki u ncp? i myślimy nad tym, ankieta to nie wszystko.. ludzie na tsie mówią Nam że lepsza byłaby pieczęć na początek niż bojowy ;)

logo.png

Opublikowano

na jakim med/hardzie masz pelerynki u ncp? i myślimy nad tym, ankieta to nie wszystko.. ludzie na tsie mówią Nam że lepsza byłaby pieczęć na początek niż bojowy ;)

Pieczęć dzika na dwie godzinki i będzie spoko. Tak jest na prawie każdym serwerze hard/medium ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Pieczęć dzika na dwie godzinki i będzie spoko. Tak jest na prawie każdym serwerze hard/medium ;)

i tak raczej zrobimy :) niedługo wrzucimy patchera który zaktualizuje Wam pliki clienta :)

logo.png

Opublikowano

Utworzylem konto na waszym forum, ale gdy probuje wejsc w jakos dzial wyskakuje komunikat, ze nie mam uprawnien.

Opublikowano

Kiedy to nastąpi?

Od rana wrzucaliśmy na fastftp cały pack - 1GB i teraz bierzemy się za kompilacje patchera - gdy go przetestujemy udostępnimy go i będziecie mogli spokojnie zaktualizować clienta, do tego poprawiliśmy wszystkie bugi które wypisaliście na forum.

Utworzylem konto na waszym forum, ale gdy probuje wejsc w jakos dzial wyskakuje komunikat, ze nie mam uprawnien.

zostało zaakceptowane już przez nas.

logo.png

Opublikowano

Moje odczucia na lvlu 1-15 są następujące :
1.Nie bylo szalu zadnego jak na ravii czyli nowy wygląd królestw . co moim zdaniem urozmaiciło rozgrywkę ;>

2. Itemki na start powinny byc +3/4 moim zdaniem ponieważ tak to sie zalogujesz i lecisz do m2 na zaprzysiezone i szybko wbijasz te lvl'e 
3. Te nowe umiejetnosci co dodaliscie sa ciekawe lecz przypadkiem rozdalem pkt w zle poniewaz nie ma napisane ze mam do rozdania punkt , jak by mozna cos zrobic z tym ze widac ze mozesz rozdac pkt , oraz jakies ciekawe misje z fabula sie by przydaly .

PS.
Z wszystkich metinow dropia takie same pudelka ? Poniewaz z metinow 5-25 dropia te sam kufry na ksiazki ;< oraz te upominiki dosyc rzadko mi polecialy 2\3 do lvla 15

To jest moja wlasna opinia 

Opublikowano

1.Z Upominku na 10lvl powinny leciec zmianki + dodania 3 lub 4 ktorymi mozna handlowac . Doadatkowy zarobek dla malych lvli,bo z tego co widze zmianki wogole nie leca w grze. (Mi przynajmniej do 10lvla ani 1 nie poleciala ani dodanie)

2.10-20 pelerynek na start ktorymi nie mozna handlowac

3. To baobao w miescie (m1 jinno) ta dekoracja,ma nick w znaczkach,zmiencie to na Baobao lub na co tam chcecie,ale nie jakies znaczki.

4.Ninji na start dodac luk oraz strzaly.

Opublikowano

link do patchera nie chce mi działać, ani na stronie ani tutaj na mpc ;/

PELERYNKI HALO GDZIE JESTEŚCIE

w m2 zawiesiło klienta i wyrzuca 

Opublikowano

link do patchera nie chce mi działać, ani na stronie ani tutaj na mpc ;/

PELERYNKI HALO GDZIE JESTEŚCIE

pelerynki są u Hanny wymienia się za kd +0/1/2 

A patrcher nie działa bo naprawiają m2 i bugi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...