Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Thoria.eu

Thoria

Dodać konia bojowego na start?  

500 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodać konia bojowego na start?

• Tak
      412
    • Nie
      88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patcher jest do ściągnięcia TUTAJ!

Wklejamy do do głównego katalogu z clientem i uruchamiamy.
SKAN:

Patcher zaktualizuje Wam pliki lecz będziecie musieli poczekać do wieczora na binke z clienta.

Jak będzie dostępna binka zostaniecie o tym poinformowani tutaj oraz na naszym forum.

logo.png

• Odpowiedzi 527
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.Z Upominku na 10lvl powinny leciec zmianki + dodania 3 lub 4 ktorymi mozna handlowac . Doadatkowy zarobek dla malych lvli,bo z tego co widze zmianki wogole nie leca w grze. (Mi przynajmniej do 10lvla ani 1 nie poleciala ani dodanie)

2.10-20 pelerynek na start ktorymi nie mozna handlowac

3. To baobao w miescie (m1 jinno) ta dekoracja,ma nick w znaczkach,zmiencie to na Baobao lub na co tam chcecie,ale nie jakies znaczki.

4.Ninji na start dodac luk oraz strzaly.

Opublikowano

Prezentacja prezentuje się super a nowości które można zawitać na serverze są zachęcające żeby zagrać , powodzenia !

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

1.Z Upominku na 10lvl powinny leciec zmianki + dodania 3 lub 4 ktorymi mozna handlowac . Doadatkowy zarobek dla malych lvli,bo z tego co widze zmianki wogole nie leca w grze. (Mi przynajmniej do 10lvla ani 1 nie poleciala ani dodanie)

2.10-20 pelerynek na start ktorymi nie mozna handlowac

3. To baobao w miescie (m1 jinno) ta dekoracja,ma nick w znaczkach,zmiencie to na Baobao lub na co tam chcecie,ale nie jakies znaczki.

4.Ninji na start dodac luk oraz strzaly.

Zostało to już poprawione, wieczorem będzie restart serwera i dodamy binke do patchera.

logo.png

Opublikowano

Usuńcie moje modele a będzie wszystko okej.

jakie 'Twoje'? Mark Nam exportował te modele ;) 

logo.png

Opublikowano

Usuńcie moje modele a będzie wszystko okej.

czyt. moje - wyexportowane z innej gry.

@Dobry serwer, polecam i zapraszam na oficjala.

Kiedy start?

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

czyt. moje - wyexportowane z innej gry.

@Dobry serwer, polecam i zapraszam na oficjala.

Kiedy start?

12.07

logo.png

Opublikowano

Będzie jakaś porządna reklama ?

truta tylko z ripa?

1. Będzie

2. Tak

Na naszym forum macie autopatchera który zaktualizuje Wam pliki gry.

logo.png

Opublikowano

Grałem chwilę i pare razy mi clienta kickło, teraz przeszedłem przez tp do m2 w chunjo i nie moge juz zalogowac gdy logam i mam juz grac, caly czas kicka clienta juz chyba nie pogram. Ogolne wrazenia z gry spoko, duzo kd leci z metkow w m1 ktore mozna wymieniac na pele (tylko nie wiem u kogo) do 11 lvl dropłem 2 tajemnicze sakwy czy cos takiego dodan i zmianek w sumie 0 (nie liczac 3 ziel. zmianek ktore mialem z sakwy) takze to jest do podkrecenia, a misji od chuja :D

Bar-Brothers-290x160.jpg

Don't stop, just keep goin' on !

Opublikowano

Grałem chwilę i pare razy mi clienta kickło, teraz przeszedłem przez tp do m2 w chunjo i nie moge juz zalogowac gdy logam i mam juz grac, caly czas kicka clienta juz chyba nie pogram. Ogolne wrazenia z gry spoko, duzo kd leci z metkow w m1 ktore mozna wymieniac na pele (tylko nie wiem u kogo) do 11 lvl dropłem 2 tajemnicze sakwy czy cos takiego dodan i zmianek w sumie 0 (nie liczac 3 ziel. zmianek ktore mialem z sakwy) takze to jest do podkrecenia, a misji od chuja :D

spatchuj clienta i będzie wszystko śmigać.

logo.png

Opublikowano

Nie da rady pobrać łatki, da rade cos z tym zrobic? ;d

Już sobie poradziłem, ściągnąłem aktualizator. Zaraz wbijam sprawdzić serwer ;)

Opublikowano

Teraz jak normalnie ściągne clienta to moge wbic na bete ?

tak oczywiście

logo.png

Opublikowano

na jakim med/hardzie masz pelerynki u ncp? i myślimy nad tym, ankieta to nie wszystko.. ludzie na tsie mówią Nam że lepsza byłaby pieczęć na początek niż bojowy ;)

pierdol tych ludzi na forum masz nakiete nie widzisz % daj pieczec dla tych 10 co tam placza polowa wypierdoli do zielaka u niego na start dostaniesz a reklame bedzie mial 2x taka

Opublikowano

A więc przemyślenia po godzinnej grze (na pewno nie ostatniej).

Serwer super, questy fantastyczna fabuła (biologa brakuje z ciekawymi nagrodami na mniejsze lvle). System petów jak najbardziej jestem za - Pety za darmo w grze, aczkolwiek troche za łatwo go zrobić.

Pelerynki... kamienie dusz - hm no kamieni niby leci dużo, lecz niektórym może się to nie spodobać, ja osobiście jestem neutralny co do pomysłu.

Bonusy lvlowe w grze - ciekawy pomysł, podoba mi się.

Żeby nie było za kolorowo, za mało leci serwerowych toreb czy coś takiego (nie zwracałem zbytnio uwagi na nazwe), z czym wiąże się trud wybonowania itemów (w sumie to też serwer medium po części), proponuje zwiększyć ich drop lub drop zawartości (5x zmianki dodania, 2-3x bonusy boga smoków i byłoby cudownie).

Na razie to na tyle, zarówno testów jak i opinii, przemyśleń na temat Thorii jutro :).

Oby było duże zainteresowanie i reklama.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

oo dobrze wiedzieć, że może każdy wejść na bete. z tego co wyżej przeczytałem albo coś poplątałem to chyba można było jak się zarejestrowało w danych godzinach. no to zasysam i sprawdzę jak to wygląda przed startem. Dam edit, Rych!

kochas.png

nicki pod jakimi gram: Rysiek, Ryszard, Rych, 666!

Opublikowano

Każdy może wbić na bete, wystarczy ściągnąć clienta oraz aktualizatora gry :)

logo.png

Opublikowano

właśnie ściągnąłem, sprawdzę i podziele się wrażeniami za jakiś czas, lubię hardy także liczę na ciekawostki, a póki co jestem mile zaskoczony stroną i opisem.

kochas.png

nicki pod jakimi gram: Rysiek, Ryszard, Rych, 666!

Opublikowano

zacznij robic reklame dzis juz wtorek a zainteresowanie hujowe

i prosze o rozpisanie bonow w pozniejszej fazie inne mapy bosy itp.  rozgrywki bo nie wiadomo jakie bonusy dodatkowe trzeba wybrac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...