Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinek.eu [Dedyk] [Easy]

Gość Metinek-Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj Sielu postarałes się teraz sie bedzie trzeba troche nameczyć ;p. Serwer jeden z najlepszych na jakich grałem, polecam wszystkim fajnie sie gra i dużo jest osób.

• Odpowiedzi 538
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekamy na naprawę tego update.

Dużo osób się skarży, że wyskakuje im log po spatchowaniu klienta czy też wgraniu łatki ( w tym ja ).

PS. Zostaw hwangi, nie baw się w kostiumy świąteczne, piłkarskie i inne tego typu. Wyglądają chamsko i nie oddają klimatu tej gry...

Już badam ten problem, na tą chwile sprawdzony sposób to:

Czysty spakowany klient + wypakowanie go gdziekolwiek i uruchomienie od razu patchera bez tej łatki.

Jak tylko sprawdzę dam znać od razu. 

łatka także działa z mega, musiało się coś źle pobrać. Próbujcie jeszcze raz patcherem tak jak up, czysty klient/wypakować/patchowac

@jeżeli ktoś ma błąd log musi usunąć z PACK/ root.eix-root.epk i uruchomić patcher.

Opublikowano

Już badam ten problem, na tą chwile sprawdzony sposób to:

Czysty spakowany klient + wypakowanie go gdziekolwiek i uruchomienie od razu patchera bez tej łatki.

Jak tylko sprawdzę dam znać od razu. 

łatka także działa z mega, musiało się coś źle pobrać. Próbujcie jeszcze raz patcherem tak jak up, czysty klient/wypakować/patchowac

@jeżeli ktoś ma błąd log musi usunąć z PACK/ root.eix-root.epk i uruchomić patcher.

Dzieje się tak ponieważ nie wszystkie pliki nadpisali -.- nie wklejac do folderu pack z .rar. tylko wypakować, skopiować, wkleić. Mi zadziałało.

//EDIT

ja tam nic nie usuwalem i działa :)

P.S

czekam na więcej % expa team Metinek !! ;D

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Dzieje się tak ponieważ nie wszystkie pliki nadpisali -.- nie wklejac do folderu pack z .rar. tylko wypakować, skopiować, wkleić. Mi zadziałało.

//EDIT

ja tam nic nie usuwalem i działa :)

P.S

czekam na więcej % expa team Metinek !! ;D

Exp raczej zostaje, bo potem 50% rat będzie bez sensu :P

Opublikowano

Exp raczej zostaje, bo potem 50% rat będzie bez sensu :P

Własnie chodzi mi o raty :) bo powoli dostaje za przeproszeniem KURWICY patrząć i bijąc te moby przez kilka godzin, a ja tu chce szybko 200 wbić.. :>

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Sielu, pisałeś że wprowadziłeś hwangi jako kostiumy, a w grze żadnych hwangów nie wiedze ;/

UP, Ty masz problem z wbiciem 200 poziomu ?

To powodzenia na 200 +, w porównaniu expa jak leci do 200 poziomu a od 200 to exp do 200 to dosłownie bajka :)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Serwer świetny moim zdaniem możecie rywalizować z takim serverem jak XenoxMT2. Jesteścię o niebo lepsi !! .

+ Odświeżcie pare linków bo nie chodzą do downloadu.

52718291273710441791.jpg

Opublikowano

Możesz założyć licznik graczy on-line na stronie?

Licznika raczej nie będzie, może w przyszłości. Gdyby miał być, to pojawiłby się już na starcie serwera.

W piątek odbędzie się nowy event.

Opublikowano

Czarno to widzę,że tyle czasu off :P Serwer naprawdę przyjemny,ale stopniowo gracze odchodzą,a nie wiem czemu bo nowości doszły.

Już jest on. Pierwsza taka dłuższa przerwa od miesiąca, tak wszystko stoi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...