Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sylian - Polski serwer - cap [90] - EUR / CHN - Middle rates.

Sylian™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze i bylo 150 no ale fakt jest taki ze liczba od paru dni stoi w miejscu :(

Obecnie 115 osob  :mellow:

...

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ah a wy dalej smiecice temat zmiana ilosci osob online o 5 w jedna i druga strone... Pare osob myslalo ze skoro na start bylo 50 a po kilku dniach 100 to ta liczba bedzie rosla z dnia na dzien az osiagniecie 1k...gowno prawda. To tak nie dziala niestety.Ludzie online na server nie biora sie z dupy i bez powodu. Część osob pogra 2/3 dni by sprawdzic server stwierdzi ze to nie dla nich - odejdzie. Część ogarnie ze liczba osob online tak naprawde wogole nie rosnie tak jak na to wygladalo. Napewno tez znajda sie osoby ktore przegladaja te fora i beda zainteresowani i teraz o to chodzi by liczba osob nowo zainteresowanych byla wieksza niz liczba osob ktore dziennie opuszczaja ten server. Ale zeby tego bylo malo no to sory ale jesli liczba nowo zainteresowanych bedzie wieksza tylko o 5... no to daleko nie zajdziecie :P

Moze temat na epvp ma dosc sporo wyswietlen ale jak widac wyswietlenia to nie wszystko. Nie bylo dobrego startu wiec pozniej jest ciezko bo kazdy kto by byl zainteresowany tym serverem woli grac od poczatku i miec rowne szanse jak Osoby ktore zaczely w 1 dzien. 
Takze teraz zeby zwiekszysc zainteresowanie musielibyscie zrobic jakis "big" update ktory by nawet musial zaingerowac troche w gameplay tak by nowe potencjalnie zainteresowane osoby mialy poczucie ze zaczynaja grac od nowa na rowni z graczami ktorzy juz tam graja. I najlepiej zeby to bylo cos czego nie ma na innych serverach wtedy przyciagnie uwage chociazby ciekawskich.
Własnie przez to ze wasz server jest "zwyczajny" bez wiekszych dodatkow ktore urozmaicaja gre malo ludzi sie nim interesuje. Brakuje swiezosci, nowych pomyslow, jakiegos interesuajcego systemu... malo kto chce grac na zwyczajnym serverze bez wiekszych zmian. Po za tym sama promocja byla troche zle przemyslana. Temat na forum pojawil sie dosc pozno, na epvp w samym temacie pisalo ze jest to pl server co juz na starcie pewnie wiele osob zniechecilo... filmu promocyjnego brak , prezentacja przecietna a strona sama w sobie nie oferuje nic ponad. Dlatego sie nie wyrozniacie a osob online juz przestalo przybywac.

Opublikowano

ah a wy dalej smiecice temat zmiana ilosci osob online o 5 w jedna i druga strone... Pare osob myslalo ze skoro na start bylo 50 a po kilku dniach 100 to ta liczba bedzie rosla z dnia na dzien az osiagniecie 1k...gowno prawda. To tak nie dziala niestety.Ludzie online na server nie biora sie z dupy i bez powodu. Część osob pogra 2/3 dni by sprawdzic server stwierdzi ze to nie dla nich - odejdzie. Część ogarnie ze liczba osob online tak naprawde wogole nie rosnie tak jak na to wygladalo. Napewno tez znajda sie osoby ktore przegladaja te fora i beda zainteresowani i teraz o to chodzi by liczba osob nowo zainteresowanych byla wieksza niz liczba osob ktore dziennie opuszczaja ten server. Ale zeby tego bylo malo no to sory ale jesli liczba nowo zainteresowanych bedzie wieksza tylko o 5... no to daleko nie zajdziecie :P

Moze temat na epvp ma dosc sporo wyswietlen ale jak widac wyswietlenia to nie wszystko. Nie bylo dobrego startu wiec pozniej jest ciezko bo kazdy kto by byl zainteresowany tym serverem woli grac od poczatku i miec rowne szanse jak Osoby ktore zaczely w 1 dzien. 

Takze teraz zeby zwiekszysc zainteresowanie musielibyscie zrobic jakis "big" update ktory by nawet musial zaingerowac troche w gameplay tak by nowe potencjalnie zainteresowane osoby mialy poczucie ze zaczynaja grac od nowa na rowni z graczami ktorzy juz tam graja. I najlepiej zeby to bylo cos czego nie ma na innych serverach wtedy przyciagnie uwage chociazby ciekawskich.

Własnie przez to ze wasz server jest "zwyczajny" bez wiekszych dodatkow ktore urozmaicaja gre malo ludzi sie nim interesuje. Brakuje swiezosci, nowych pomyslow, jakiegos interesuajcego systemu... malo kto chce grac na zwyczajnym serverze bez wiekszych zmian. Po za tym sama promocja byla troche zle przemyslana. Temat na forum pojawil sie dosc pozno, na epvp w samym temacie pisalo ze jest to pl server co juz na starcie pewnie wiele osob zniechecilo... filmu promocyjnego brak , prezentacja przecietna a strona sama w sobie nie oferuje nic ponad. Dlatego sie nie wyrozniacie a osob online juz przestalo przybywac.

Widzę gościu że nie masz nawet własnego życia, wchodzisz cały czas w temat serwera którym rzekomo nie jesteś zainteresowany, piszesz jakieś swoje bajki... 

Hejciłes innych którzy pisali ze jest 5 online więcej a ty robisz  dokładnie tak samo, spadło z 10 online i  już musisz wypisywać tu te swoje bzdury które i tak nikogo nie obchodzą...

Chcesz czy nie serwer się rozwija ;) Wbijać!

Opublikowano

Widzę gościu że nie masz nawet własnego życia, wchodzisz cały czas w temat serwera którym rzekomo nie jesteś zainteresowany, piszesz jakieś swoje bajki... 

Hejciłes innych którzy pisali ze jest 5 online więcej a ty robisz  dokładnie tak samo, spadło z 10 online i  już musisz wypisywać tu te swoje bzdury które i tak nikogo nie obchodzą...

Chcesz czy nie serwer się rozwija ;) Wbijać!

No pewnie to ze napisalem tutaj kilka postow to niezbity dowod na to ze nie mam wlasnego zycia. Nie jestem zainteresowany graniem na tym serverze bo po 1 wole zagrac na czyms co mnie bardziej interesuje i ma duzo wiecej ludzi online a po 2 nie mam obecnie czasu na silka. A gdyby ktos przeczytal i przemyslal te moje "bzdury" to kto wie byc moze teraz bylo by wiecej osob online a nie marne 130 czy tam ile macie juz bez znaczenia. i chyba jednak kogos obchodzą... a dokladnie Ciebie bo gdybys mial w dupie moje zdanie nawet bys nie odpisal :) Moze najpierw przemysl co mialem na mysli piszac tego posta... napewno nie hejt tak jak Ty uwazasz... raczej napisalem tutaj pare cennych rad dotyczacych rozwoju tego servera. I to nie tylko w tym poscie ale i w poprzednich... ale co tam... Polaczki cebulaczki i tak odbiora to jako hejt bo to teraz popularne slowo i mysla ze sa fajni ;/

Opublikowano

jak bd nadal takie lagi to myśle że sobie odpuszcze.. bo juz mnie to wkurza.. toć to nie miałem takich lagów nawet na ecsro mysro itd na necie 1mb...

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

nie ma zadnych lagow, zmien neta tylko ty narzekasz :)

kiedy bedzie otarta survival arena , miala byc otwarta we wtorek?

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

nie ma zadnych lagow, zmien neta tylko ty narzekasz :)

kiedy bedzie otarta survival arena , miala byc otwarta we wtorek?

Zgodzę się. My również nie mamy żadnych lagów, ale zastanawiamy się nad zmianą maszyny na bardziej wydajną.

Co do Survival Areny - dzisiaj zostanie otwarta i odbędzie się event. Czekaliśmy na więcej 80Lv+. Teraz jeszcze tylko czekać na thief'ów. :) 

Opublikowano

to mowisz ze to moja wina? tak? odpaliłem dla testu 3 silki gdzie na serwerze gra 200-500 osob ..+ przegladarka etc praktycznie 0 lagów.. , wlaczam 1 syliana .. ruszyc sie prawie nie moge .. 20mb/s ping 60/80 . Ea czy ktoś tam tez wspominal ze lagi jakies ma

ps . zaraz mozesz z pt wyjsc. he he

Opublikowano

nie wiem czemu .. teraz nawet strona syliana mi nie działa// dodam że jestem po świeżym formacie.. , a ten pajac od dilerow niech sam go zmieni bo coś w główce nie tak..

Opublikowano

nie wiem czemu .. teraz nawet strona syliana mi nie działa// dodam że jestem po świeżym formacie.. , a ten pajac od dilerow niech sam go zmieni bo coś w główce nie tak..

Mam dokładnie ten sam problem. Gra działa 5 sekund i jest zwiecha i koniec. :/ Wcześniej było normalnie. 

Opublikowano

Nie obwiniajcie Syliana za lagi, bo sami macie drewniane internety . Skoro 90% graczy nie ma lagow, to dlaczego te 10% sie sra ze ma ...

Przestań pier.... jak wcześniej tego nie było... Party na cała noc sie robiło i ani jednego laga a teraz z miasta wyjść nie można. 

Opublikowano

to mowisz ze to moja wina? tak? odpaliłem dla testu 3 silki gdzie na serwerze gra 200-500 osob ..+ przegladarka etc praktycznie 0 lagów.. , wlaczam 1 syliana .. ruszyc sie prawie nie moge .. 20mb/s ping 60/80 . Ea czy ktoś tam tez wspominal ze lagi jakies ma

ps . zaraz mozesz z pt wyjsc. he he

Mam dokładnie ten sam problem. Gra działa 5 sekund i jest zwiecha i koniec. :/ Wcześniej było normalnie. 

Miałem to samo niedawno, ale teraz już mi śmiga bez problemu

A wy dalej tak macie ?

Opublikowano

tak .. pewno tak.. , narazie instaluje sterowniki bo pomyliłem systemy i musiałem jeszcze raz instalować.. zaraz ściagne wszystko i sprawdze.. , od 2/3 dni tylko łapie po 50 dc dziennie.. , ps. jagoda jaki masz nick w grze bo nie usłyszałem?

Opublikowano

30mb na kablu to dziecko jest słaby? 10/15 lat temu był słaby.. internet ale pewno nie wiedziałeś jeszcze co to jest.. bo ci zabawki do sufitu przywiercali . nie obwiniam support bo support tu nie ma nic do gadania.. jak byś wiedział jeszcze czym się support zajmuje.. , ps. w ogóle ktoś wie na czym to stoi (parametry itd) ? . nie wiem jak wam ale stało sie to po jakimś czasie od updatu..

czytaj posty "MamSlabyNetiObwinniamSupport"

Opublikowano

Nie obwiniasz ,ale ciagle pierdo lisz i im piszesz czy to cos nie u nich... A tylko ty masz problemy ogarnij wkoncu ryj ,nikogo twoje lagi nie interesuja. Co z tego ze masz internet 30mb ? jak masz problem z laczem , wiesz kolego co to jest PING?

Opublikowano

przez te 15 minut zastanawiam się czy mam płakać czy się śmiać ..

312891404408755345828.png

Opublikowano

maja to zablokowane nie mozna ich zpingowac. 

mi tez to samo sie wysiwetla,  lagow nie mam

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...