Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sylian - Polski serwer - cap [90] - EUR / CHN - Middle rates.

Sylian™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wow such a ból dupy ;p prawda boli co nie ? 
zeby bylo jasne... nie mam tutaj zamiaru obrazy adminow tego servera czy tez krytykowanie go... poprostu mowie jak jest na kazdym serverze z 100 online :) ale co tam wam i tak sie bedzie gralo fajnie na kazdym random serverze nawet jak nikt tam nie bedzie gral :) o to chodzi w tej grze by byla rywalizacja. 100 online z czego polowa botow to raczej zadna rywalizacja niestety...

Weź wyjdź człowieku, bo tylko wkurwiasz innych. Popatrz najpierw na ranking guild na stronie a później cokolwiek pisz. Poza tym skoro pytasz po co FW to dowiedz sie o co chodzi w tej części gry pajacu.
Leć na tego twojego jebanego skalidorka i tam sobie spamuj i zachwalaj ;) ahh... zapomniałem! Przecież nie ma takiego serwera... ból dupki :<

To raczej wolne forum wiec wolno mi wyrazic zdanie na temat tego servera. po za tym ja w swoich wypowiedziach jeszcze nie zdazylem nikogo obrazic natomiast Ty owszem - kultura nadewszystko. po co mam patrzec na ranking gildi skoro nie gram tam i mnie one nie interesuja? proste przypuszczenie... 100 online przy ip 2 to wychodzi 50 graczy... ale zeby nie bylo bo mi powiece ze niektorzy graja na 1 charze... no to dobra 60 xD jesli limit gildi nie zostal zmieniony no to 50 graczy miesci sie w gildi... czyli albo macie 10 gildi po pare osob albo mniej ale tez liczba osob nie dobije do 30/40... Co to za fun skoro nawet unii nie mozna zrobic latanie po pustym FW nie jest zabawne... lepiej sobie ustawke GW pierdyknac jak za starych czasow wiekszy fun :)

Nie sadzilem, ze jestes taki zjebany :)

a ja nie sądzilem ze wielki xcoom będzie grał na kazdym serverze ktory popadnie... myslalem ze takie slawy tylko na big serverach grajooo...;/

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

xaron non stop dostajesz pojazd xD

a limit gildi to 25 osob i nie placz i nie hejtuj tu plz :D

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

coś mi tu śmierdzi czyżby ból dupy ?

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

xaron non stop dostajesz pojazd xD

a limit gildi to 25 osob i nie placz i nie hejtuj tu plz :D

Ty się nie odzywaj botku :P dobrze wiem, że i tak masz w dupie gdzie grasz byle bot leci i community się nie liczy :)

Po pierwsze naucz sie pisać. Po drugie w guild może być max 25 playerów.

Nawet nie chce mi sie nic więcej pisać i po tobie jechać...

No to fajnie 25 player'ów to 3 full gildie na cały server :P

Tez mi pojazdy... nie wzruszyło mnie to jakoś :) Ale za to mój 1 nieszkodliwy komentarz , w którym napisałem 1 zdanie nie obrażając nikogo i dając nawet wskazówkę jak lepiej wykorzystać czas, poruszył aż 3 osoby do hejtowania mnie :)

Tylko mnie to uświadomiło i niskiej średniej wieku tego forum.

btw specjalnie dla Ciebie teraz pisałem z Pl znakami żebyś się już nie czepiał :) 

Opublikowano

wielki xcoom? Sam mnie tak nazwales ;) To, ze Ty musisz grac tylko na serverze gdzie jest 1k ludzi albo i wiecej to Twoja sprawa. Gram dla zabicia czasu, a nie na powaznie tak jak wasza cala 'gildia' robi. I skoncz juz ta marna prowokacje, idz sie napalac na elamidasa i ploty o wyjsciu servera w czerwcu :)

Opublikowano

Firez , nie wiem co ty tu jeszcze robisz .. i czemu nadal dyskutujesz skoro jesteś taki dorosły to może badzmy poważni i stąd już sobie pojdziesz ?

Opublikowano

Ty się nie odzywaj botku :P dobrze wiem, że i tak masz w dupie gdzie grasz byle bot leci i community się nie liczy :)

No to fajnie 25 player'ów to 3 full gildie na cały server :P

Tez mi pojazdy... nie wzruszyło mnie to jakoś :) Ale za to mój 1 nieszkodliwy komentarz , w którym napisałem 1 zdanie nie obrażając nikogo i dając nawet wskazówkę jak lepiej wykorzystać czas, poruszył aż 3 osoby do hejtowania mnie :)

Tylko mnie to uświadomiło i niskiej średniej wieku tego forum.

btw specjalnie dla Ciebie teraz pisałem z Pl znakami żebyś się już nie czepiał :)

ja sie nie czepiam o Polskie znaki, ale o to, że walisz orty baranie

TaI6c.jpg

Opublikowano

Jeszcze jedna taka akcja i prezka wylatuje. Pozdrawiam.

Ma tu zapanować spokój oraz jakiś poziom kultury.

Opublikowano

powiedział

• Moderator Need For Speed World
  • xD

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

wielki xcoom? Sam mnie tak nazwales ;) To, ze Ty musisz grac tylko na serverze gdzie jest 1k ludzi albo i wiecej to Twoja sprawa. Gram dla zabicia czasu, a nie na powaznie tak jak wasza cala 'gildia' robi. I skoncz juz ta marna prowokacje, idz sie napalac na elamidasa i ploty o wyjsciu servera w czerwcu :)

Z tego co wiem gralismy chyba razem wiec jednak mi sie wydaje ze Ty grales bardziej na powaznie niz ja czy tam "moja" gildia...po 2... ja nie musze grac dla zabicia czasu na kazdym serverze... starczy mi ze raz na jakis czas wbije na konkretny server gdzie sie cos wogole dzieje. Pokaz mi jak bardzo na powaznie moja Gildia gra :) Gdzie sa nasze wszystkie fortece...  gdzie jest aktywnosc 100% na FW.... Nie ma bo gramy for fun i nie wyrzucam z gildi jesli ktos na FW nie wpadnie bo ma cos lepszego do roboty... 

Co do plot o czerwcu... byly takie jakies 2 miesace temu jak szacowano start... a sam admin powiedzial ze nie wyjdzie nic szybciej zanim nie bedzie server zrobiony na 100%. 

Firez , nie wiem co ty tu jeszcze robisz .. i czemu nadal dyskutujesz skoro jesteś taki dorosły to może badzmy poważni i stąd już sobie pojdziesz ?

A Ty co jeszcze robisz ? wolno mi sie wypowiadac na temat wiec sobie pisze. Caly hejt leci od WAS w moja strone A NIE ODEMNIE w strone servera wiec to zdanie skieruj do osob, ktore mnie hejtuja i zbytnio koloryzuja to co ja pisze.

Radze czasami spojrzeć na pewne rzeczy obiektywnie a nie leciec za tłumem :)

@beloved_bunny

Zauważyłem 1 literówkę poprawiłem ją dla Twojego swiętego spokoju :)

@paxonzzzz

no widzisz... tak bardzo im sie server podoba ze nawet jak by tam sami zostali to by chwalili :P zauwaz, ze ja tylko odpowiadam na hejty skieorwane w moja strone wiec zastanow sie kto naprawde generuje ten spam ;)

Opublikowano

powiedział

• Moderator Need For Speed World
  • xD

Jestem również moderatorem działów silkroad i 4story, dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano

firez wez juz nie spamuj nam tematu, wszystkich tylko tu napinasz ;p

Opublikowano

no serwer się jakoś rozkreca.. na otwarciu było z 50 osób .. wczoraj był 120 , dziś z rano ponad 90 .. trzeba rozkręcić tą imprezke.. epvp czeka i inne fora hehe

Opublikowano

Firez nie rozumiem twoich postow, server dopiero powstal i ludzi przybywa, jest dobry i jesli wbiles na niego to sam przyznasz ze ktos odwalil kawal dobrej roboty, zeby nie bylo gralem na wielu serverach w tym na skalidorze ktory moim zdaniem byl przekombinowany.

Opublikowano

Firez nie rozumiem twoich postow, server dopiero powstal i ludzi przybywa, jest dobry i jesli wbiles na niego to sam przyznasz ze ktos odwalil kawal dobrej roboty, zeby nie bylo gralem na wielu serverach w tym na skalidorze ktory moim zdaniem byl przekombinowany.

Nie musisz rozumieć wkoncu to moje zdanie. Jesli server nie ma kopa na starcie i zaczyna od kiku osob online, po tygodniu conajwyzej do 100 online dobije no to moim zdaniem nie warto. Sam w sobie moze byc dobry jesli chodzi o gameplay przeciez nie przecze w tej kwestii. Ale popatrz na to z realnej strony - co Ci po tych dobrych features / stabilnej rozgrywce skoro gra pare osob na krzyz? brak rywalizacji i motywacji do szybkiego dzialania na poczatku servera bo nie ma sie z kim scigac o lvl/itemy/uniq. W pozniejszej fazie FW staje sie szukaniem pojedynczych osob na wielkiej Fortecy...to tylko takie przyklady. Jesli chodzi o server to stawiam przede wszystkim na ilosc osob grajacych a pozniej patrze czy rozgrywa na tym serverze bedzie dla mnie ciekawa. Skalidor tak jak mowiles moze byl troche przekombinowany... ale wlasnie te kombinacje sprawily ze zainteresowalo to strasznie duza liczba osob... po za tym cala rozgrywka opierala sie na graniu samemu bo botowanie nie dawalo prawie nic.

I tak btw chyba jestes jedyny ktory potrafi tutaj zachować kulture wypowiedzi dla osob, ktore posiadaja inne zdanie niz "wszyscy" bo reszta to chyba nie potrafi dopuscic faktu, ze ktos moze miec inne zdanie niz oni:)

Opublikowano

Z ludzmi na servie sie z toba zgodze, tez chcialbym zeby bylo jak najwiecej bo lubie ctf, arenki i wreszcie fw, mam nadzieje ze sie sylian rozkreci, co do wypowiedzi to nie wiem dlaczego polscy gracze zawsze obrzucaja sie blotem na forach, ale nasz narod juz tak chyba ma, heh.

Opublikowano

Mnie niestety też zniechęciło małe comunity i do tego bot. Rozumiem ludzie czasu nie mają na grę ale w takim razie po co grają ? Jeżeli jest 100 osób na servie z tego 95 afk na bocie to za dużo zdziałać się nie da. Ot moje zdanie.

Opublikowano

Nie to że serwer się rozkręca, tylko ludzie dobijający 90 otwierają kolejne 2 clienty na bota, ale niestety realna liczba graczy się nie zwiększa :|

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Mnie niestety też zniechęciło małe comunity i do tego bot. Rozumiem ludzie czasu nie mają na grę ale w takim razie po co grają ? Jeżeli jest 100 osób na servie z tego 95 afk na bocie to za dużo zdziałać się nie da. Ot moje zdanie.

jeśli uważasz, że na serwie jest 100 osób z czego 95 jest afk na bocie to znaczy, że jesteś kolejnym idiotą, który nawet nie wbił na serwa a komentuje... pajace...

Opublikowano

Zgodze sie z lol315.. , tutaj prawie nikt nie jest afk.. może co najwyżej w nocy ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...