Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sylian - Polski serwer - cap [90] - EUR / CHN - Middle rates.

Sylian™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niedawno ruszyl z 10 dni temu

gra 120 +

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

licznik wskazuje 120

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

@masKarx

Wiem bardzo dobrze, zrób tak jak ci pisałem, ale tylko w momencie jak odczuwasz lagi, nie ogarniasz a spamujesz. Spingował IP Syliana i myśli , że jest fajny , hahahah

ty chyba czegoś nie rozumiesz.. gimbusini .  może ci jeszcze specyfikacje komputera podac? sterowniki zaaktualizować ..NIE stop.. to przez klawiature.. , zabawni sa tacy ludzie jak ty. badz fajny spinguj wp .. hahahaha .ps. moge ci powiedziec ze przesyl pakietow mam w 60milisekund . lokalny ponizej 1 .. cos jeszcze?

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

niedojebani gimbusowi hejterzy zgincie w plomieniach

Opublikowano

Gdyby to jakos zareklamowac... dobrze by bylo, co z tego, ze na liczniku 120 ludzi, jak 30 stoi w ht, po 10 w kazdym innym miescie na afku. party, teraz widze tylko 75+. na niskim lvlu ciezko zmontowac pt, chyba ze odpalic 8 botow na kompie i heja..

najlepsze nasiona marihuany

Opublikowano

Gdyby to jakos zareklamowac... dobrze by bylo, co z tego, ze na liczniku 120 ludzi, jak 30 stoi w ht, po 10 w kazdym innym miescie na afku. party, teraz widze tylko 75+. na niskim lvlu ciezko zmontowac pt, chyba ze odpalic 8 botow na kompie i heja..

Aktualnie w niedziele w południe gdzie powinno byc najwiecej ludzi na serwie jest 111, wiec gdzies 40/45 osob na serwerze ( bo prawie kazdy ma 2postacie online + osoby ktore mają własne pt)

W hotan 2 osoby + czasem jakis bot na reporcie

Jest pusto serwer sie wypalił, a szkoda bo sie fajnie zapowiadał.

Skoro z poczatku nie było 200+online to im serwer ''starszy'' tym mniejsze szanse ze nowi dojda, tym bardziej teraz gdzie jest potęzna konkurencja i co chwile wychodzi jakis nowy serwer.

Podsumowując'' serwer widmo '' . I tym skończe swoja wypowiedź i śledzenie tego tematu:)

Pozdrawiam i tym co jeszcze graja zycze powodzenia

Opublikowano

Opublikowano

Timmy Money, wychodzi na to że to ten sponsor wam hostuje co szukał serwera (inwestor?)

Opublikowano
Vote4Silk no chyba ze bedziecie dokladli z wlasnej kieszeni a co za tym idzie tracili $.Juz mozecie wszyscy przenoscic sie na inne serwery bo ten serwer zaliczy upadek w niedalekiej przyszlosci :)

Designer & Front-End Developer

www.favorek.pl

facebook.com/favorek

Opublikowano

Jak zwykle zawiodła administracja serwera. Serwer jest wręcz miodny, nie ma lagów, stałe połączenie w miarę, vote for silks, specjalny merchant pomagał w życiu na spocie, fajni ludzie się zebrali, no ale czegoś brakło.. Czego, zapytacie? Otóż tego, co sprawia, że chce się grać, mianowicie dwóch rzeczy, legionu graczy i.. Profesjonalnej administracji, przykro mi, ale nigdy nie uznam administracji profesjonalną, puki nie będzie taka, jak można spierdolić za przeproszeniem system donate ? To, co trzyma każdy serwer przy życiu? Poznałem wielu ludzi przez moje trzy dni gry i prawie każdy skarżył się na to, to silki nie przychodziły na konto, to nie chciało w ogóle kasy przyjąć, nie wnikam, wiem tylko, że przez  to wielu odeszło i był to jeden z głównych powodów. Widać było, Admini się interesowali, były ewenty itd. Ale od prawie 5 godzin w survival event pisze Current Kills 21/200, to już świadczy o tym, że nikomu się nie chce grać i odchodzą powoli. Pierwszym błędem było zostawienie reklamy na ostatnią chwilę, serwer trzeba reklamować jeszcze przed betą, by ludzie czekali, niecierpliwili się, a tu tak, serwer wychodzi i kilka dni po tym dopiero reklama.. Jak wy chcecie zwrotów kosztów? No dobrze, nie o to już chodzi, chodzi o denną administrację. Dlatego wielu graczy odeszło i pewnie jeszcze więcej odejdzie. Pozdrawiam i życzę szczęścia z innym projektem jeśli takowy powstanie.

destr00jer.gif

Daj + a nie -

0deb618e43344691afebf4b60739165f.0.gif

Opublikowano

hmm widzę że moje zdanie zaczyna podzielac coraz wiecej osob... szkoda ze tak wiele sie przekonalo dopiero po tygodniu gry. Mowilem.. slaba reklama i 50 na start to server wytrzyma max 2 tygodnie....ale niee... przeciej ja tylko hejtuje i racji nie mam...przeciez server sie rozwija co dziennie +5 online :) a teraz bedzie dziennie -10 .

Opublikowano

Server jako server bardzo mi przypadl do gustu, ale jedyne co mnie zniechecilo do gry to mala liczba osob na serverze, chociaz server jako server sprawowal sie wysmienicie.

I to jest przyklad jak mozna spiep**** tak duzy potencjal. Uwazam, ze jezeli adminiastracja nalozylaby wiekszy nacisk na reklame ten server moglby duzo osiagnac, ale... no ale wyszlo jak wyszlo

Dziekuje za milo sprzedzony czas na serverze, dowidzenia ;)

...

Opublikowano

Mass quit widzę. Wyludniacie się z tego serwera, jakby tam grypa jakaś panowała  xD

Dobra a tak na poważnie, spytam się graczy bo zbytnio na serwerach nie gram. Wie ktoś kto był w teamie Ardebrana? Dokładnie tak samo się wszystko układa... Pewnie serwer 2 miesiące pusty będzie stał, ciekawe ile $$ zarobili, że mają totalną wyje*kę.

Stawiam, że niedużo.

Opublikowano

jak wyszedłem to i no wyszli za mną.

Opublikowano

Witajcie,

Jestem developerem tego serwera, na początek chciałbym was wszystkich przeprosić  za administracje, niestety za czeli olewać serwer a sam nie mogłem wszystkiego ogarnąć, zrobiłem zapowiedziany update, ale patrząc na ilości graczy online i opinii serwera wątpię czy to już coś zmieni.

Teraz zamierzam zrobić re-open serwera nie wiem czy pod tą samą nazwą czy inną, oczywiście z innym teamem, chciałbym poznać waszą opinię na ten temat, czy byli by jeszcze chętni graczy, jeżeli administracja by była bardziej aktywna, możecie pisać co byście dodali/ zmienili jeszcze, i czy wg. jest jakiś sens re-open ?

@edit: nie wykluczone ze to będzie zupełnie inny serwer.

Opublikowano

zróbcie coś konkretnego.. , konkretną reklame itd nie jakiś polish serwer.. na epvp i odpisujcie ludzią na posty pytania a powinno być w porządku.

serwer najlepiej w godzinach wieczornych otworzyć i nie w środku tygodnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...