Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak robić refferale autobotem? Sposób III #2014

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogę nim farmić ip na głównym koncie?

Zrobisz referale konta i jeśli wbiją 5 lub wyżej to dostaniesz ip, chyba że chcesz na swoim koncie to nie polecam i nie działa to tak.

Polecam iARAM bądź Soraka Slack jeśli chcesz ip farmić na 1 głównym koncie.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Po ekranie logowania wywala Lola i robi wszystko od nowa i tak non stop.

Ustawione mam 1024 x 768 i zmienia mi samo na inne rozdzielczości ...

Jak naprawić to naprawić ? ;d

Opublikowano

Witam.

Spróbowałem sposobu na komputerze Windows 7 x64, i5 3570K, 4GB RAM, ale przy czwartej VM z Tiny7 zaczyna brakować pamięci, więc teraz próbuję zainstalować z MicroXP bo jest mniej wymagający, ale za każdym razem wyskakuje błąd o sprawdzeniu licencji z kodem 0x80070002.. Próbowałem 2 wersji MicroXP 0.8 i 0.82, kilka kluczy ale i tak nie działa. Pomoże ktoś?

PROBLEM ROZWIĄZANY. TRZEBA ZAZNACZYĆ I WILL INSTALL SYSTEM LATER BO MICROXP NIE OBSŁUGUJE OPCJI EASY INSTALL. :)

Opublikowano

Japierdole szymex jesteś taki upośledzony że nie umiesz znaleźć microxp w google?

To jak to ale dlaczego internetu niema w vm? Wogóle mi nie laczy ani nei pokazuje że internet jest dostepny ;/

Opublikowano

Instalujemy LOLa na każdej VM czy tylko na pierwszej, a potem klonujemy? Tak samo z Ghostlolem? U mnie trochę dziwnie bo loguje się na ten sam acc we wszystkich VM zamiast na wszystkie podane konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...