Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak robić refferale autobotem? Sposób III #2014

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Let

@Reph3at

Jak ustawiłem boty to host podchodzi do tych punktów na mapie ale ich nie przejmuje i gra kończy się w niecałe 7 min i nie dostaje expa , ktoś wie dlaczego tak się dzieje ? Jak usatwie 9 kont w grze to będą dobrze działać ?

Uczeń
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBatiksor podmień to w cfg

mouse_speed=3
sleep=500

;Number of cycles during which detected no active game or active game,bot will restart
inactive=20
inactive_on=35

Opublikowano

Mógłby ktoś podać mi na PW passy do strony ghostlol.tk? Bo cały dzień czekam na email aktywacyjny, ale coś nie przychodzi. Będę bardzo wdzięczny. :D

Opublikowano

Super poradnik, skorzystam.

PS. Da radę moja maszyna? W sygnaturze jest.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Robię wszystko tak jak jest na filkimu jednakże podczas instalacji lola mam powiadomienie, że PMB nie może zostać zainstalowany...  musi on być by to wszystko działało poprawnie ?

##EDIT

Bot zatrzymuje mi się na logowaniu...

wpisałem tam jak trzeba w plikach tekstowych ale w tym momencie wszystkie się zatrzymują :/

###Edit

aa, jak zmniejsze okno clienta lola, to wszystko jest OK :)

jedyny problem teraz to predkosc dzialania klonów

Jeżeli chcesz mi podziękować za pomoc kliknij Lubię to :)

Opublikowano

Ile tych maszyn musi być postawionych? I na jakiej zasadzie to działa? Gdy bot skończy wbijać 5lvl, to trzeba wklepywać nowe pasy do configu? Napisałbyś coś więcej w tym poradniku...

g0Tef.jpg

Opublikowano

Witam, wszystko pięknie ładnie 6 maszyn załadowanych na każdej odpalony GhostLol i bot zatrzymuje się na refresh list ;c. Jak ustawić aby tworzył grę ?

Opublikowano

Ja pobrałem microxp ze strony bota i przy uruchamianiu lola, wgl gra sie nie włącza. Nawet nie da rady spatchowac gry :/ ktos jakas rada? ;>

Jeszcze jedno pytanie. Jak udostępnić pliki z kompa na VM? Wcześniej to robiłem na zasadzie kopiuj wklej, a teraz nie da rady. Słabe łącze, więc nie chce mi sie patchowac lola...

g0Tef.jpg

Opublikowano

@Ventos Gdy już uruchomiłeś system w vmvare na samej górze obok viev masz taki mały pasek Vm otwierasz go i na dole masz instal Vmware tools instalujesz to naciskając na to potem robisz to samo w samym systemie i wtedy możesz już przegrywać rzeczy z normalnego kompa do virtualnego

Opublikowano

Czemu boty stoją na respie i dostają dc za afka? Mógłby ktoś dać poprawnie skonfigurowany config? Byłbym wdzięczny. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Czemu boty stoją na respie i dostają dc za afka? Mógłby ktoś dać poprawnie skonfigurowany config? Byłbym wdzięczny. 

Mam to samo.

@top

Dałem po 512mb ramu i maszyny bardzo wolno działają, macie jakieś pomysły?

Opublikowano

Wszystko juz dziala. Tylko ze zużywa 100% procesora i na rdzeniach jest po 100 stopni +. Czy nie rozjebie mi sie czasem komputer? :D

i5 3470k 3.2ghz x 4

geforce gtx 650ti

8gb ram

co chwile te virtualne maszyny padaja

g0Tef.jpg

Opublikowano

Tak czy siak wałem jest to, że wbicie 5lvl tra godzine. U mnie przez 4 godziny wbilo 2 konta 5lvl :/

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...