Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak robić refferale autobotem? Sposób III #2014

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bot mi działa, jednak gra się kończy przed 7 minutą i nie dostaję expa. Wiecie co z tym zrobić? Mam ustawioną rozdzielczość 1024x768

Opublikowano

Skala HUD na 100% ma być ustawiona.

Btw. cisne na 8gb RAMu, i5-3570k, R9 290, a podczas gdy mam włączone 5 botów, nie moge sam normalnie w lola pograć bo tnie. Na każdą maszyne dałem 512 ramu, postawione na SSD. Tak ma być czy coś jest nie tak?

Btw2. Zrobiłem kilka godzin temu refy ze swojego linka, który mam nagłównym koncie, zagrały boty już kilka meczy, a nie pokazuje mi na głównym żadnych refferali. Co ile to się odświeża?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

- minimum ok. 1024 MB RAM dla każdej (inaczej gra będzie się wywalać w loadscreenie)  przy dysku ssd 512 wystarcza idealnie - tak wiem bo sam odpalam 20 vmek

- Tiny7 Unattended -ok

- Typ sieci: NAT - tylko NAt inaczej częste dcki

- Virtual HDD: 17 GB - 10GB wystarcza idealnie nawet z plikiem wymiany - no chyba , że ktoś ma dysk ssd 512Gb i nieinteresuje się zajmowanym miejscem przez vmki :D

Czy ktoś z modów może mi zdjąć wkońcu te 5% ostzreżeń bo wisi ono już 2 lata bezmała.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

co zrobić trzeba aby bot wczytywał mi konta z accouns.txt zamiast curracc.txt, bo jak wklejam passy do kont do accounts.txt to nie chce mi sie zalogować, bo bierze login i haslo z curracc.txt

da sie to jakos naprawić czy coś?

13301204_12_30.png

lubie +

Opublikowano

Wiecie może dlaczego mi się LoL nie włącza ? Wszystko działa tylko ten lol się nie chce włączyc ;/

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

co zrobić trzeba aby bot wczytywał mi konta z accouns.txt zamiast curracc.txt, bo jak wklejam passy do kont do accounts.txt to nie chce mi sie zalogować, bo bierze login i haslo z curracc.txt

da sie to jakos naprawić czy coś?

Usuń zawartość pliku currentacc, a konta podaj w accounts. Wtedy bot umieści aktualnie levelowane konto w currentacc i będzie brał dane logowania stamtąd

Opublikowano

Wie ktoś jak ustawić, żeby startowało grę przy 2 botach?

jak zrobić zeby można było boćić na 2-3 kontach bo moj nie ogarnie 5?

13301204_12_30.png

lubie +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...