Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak robić refferale autobotem? Sposób III #2014

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poradziłem już sobie z internetem ale mam problem ponieważ  boty niedostają expa za gre mam hud na 100%. A drugie to czy można jakoś zmniejszyć lagi gdy włączę 5 botów. Dzięki z góry :)

A jeszcze jedno :D dlaczego gdy zrobilem tak jak na filmiku na ghostlol.tk to bot wpisuje w login account a w haslo password ? 

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Poradziłem już sobie z internetem ale mam problem ponieważ  boty niedostają expa za gre mam hud na 100%. A drugie to czy można jakoś zmniejszyć lagi gdy włączę 5 botów. Dzięki z góry :)

A jeszcze jedno :D dlaczego gdy zrobilem tak jak na filmiku na ghostlol.tk to bot wpisuje w login account a w haslo password ? 

ŻEBY SIĘ K***A ZALOGOWAĆ...

Opublikowano

usuń linijkę gdzie jest napisane account|password w pliku od konta  :P tzn żeby zostały same dane do konta bez account|password

Opublikowano

Dlatego bo tam jest account|password zamiast account wpisujesz nazwę konta, zamiast password wiadomAle 

Ale ja wpisałem tam login i hasło..... 

Opublikowano

dobra zwiększyłem ram do 1024 i się nie wyłącza ale nie chce mi sam bosta na exp kupować.

a tak poza tym nie chciał by ktoś we 2 puszczać te boty? np ja 3 a ktoś 2 czy jakoś tak żeby można było sobie normalnie pograć np w btf3 albo nawet w lola podczas bocenia

Opublikowano

dobra zwiększyłem ram do 1024 i się nie wyłącza ale nie chce mi sam bosta na exp kupować.

a tak poza tym nie chciał by ktoś we 2 puszczać te boty? np ja 3 a ktoś 2 czy jakoś tak żeby można było sobie normalnie pograć np w btf3 albo nawet w lola podczas bocenia

masz pw

Opublikowano

A mi takie coś wyskoczyło:

6054614074824301080994.png

Refresh.

Trzeba od razu wpisać 5 kont i postawić 5 wirtualnych maszyn aby działało?

Opublikowano

Mam probelem , boty caly czas sie zacinaja lol sie laduje  i sie wylacza nagle i odpoczatku lola wlacza i tak caly czas pomoze ktos ?

dalem dla hosta 600ramu a dla reszty po 500 jak cos :D mam 8gb ramu 

Opublikowano

Cześć. Mam taki problem, że na stacjonarce wszystko dobrze chodzi a na lapku wogóle nie klika na "Play". Rozdzielczość dobra itp. W czym może być problem?

Opublikowano

Wszystko się włącza i spoko i nagle wchodzi w customy join the game i pisze Example1337 w okienku wyszukiwania customów o co chodzi ?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Dzięki. I mam jeszcze 1 problem. Nie dostaje expa za to

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...