Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak robić refferale autobotem? Sposób III #2014

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd pobrać ten folder z zawartością EMUBOT ? Jeżeli ktoś by był na tyle miły i napisał mi na PW odnośnie tego bota i ew. wszedł na ts/skype i mi wytłumaczył jak to dokładnie zrobić to było by super. 

Z góry dziękuje za odpowiedź :)

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy taki sprzęt wystarczy na 5 maszyenk, nieużywając kompa do niczego innego:

Ram 4gb ddr3

Procesor AMD Athlon II x3 3.40 GHz

Karta graficzna geforce zotac gt 220

Płyta główna nie mam pojęcia, ale mogę jakoś poszukać jeśli się przyda.

Opublikowano

@Let XPek ze strony autora.

Już działa trochę lepiej, chociaż na 5 botach mam 80-90% obiążenie procesora co mnie troche nie satysfakcjonuje. Zapewne na to już nie ma za bardzo rady?

Przy okazji, autorem jest z tego co widzę nasz rodak (hosting nazwa.pl i polskie teksty w konsoli programu). :D

Uczeń
Opublikowano

@Paramore Aka Dr teoretycznie powinno pójść, ale spróbuj. U mnie odpalone jest 9 maszyn i kompa używam normalnie (16GB DDR5) ;)

@StealMaster słuchaj, laptop to laptop, nie wiem, możliwe, że coś siedzi głębiej no ale nie potrafie nic Ci na daną chwilę poradzić ;x

Opublikowano

Widze, ze tutaj największym problemem ludzi nie jest RAM, tylko WOLNE dyski. W chwili obecnej jest to najwolniejszy podzespół i najczęściej on ponosi winę za wolne działanie komputera po uruchomieniu VMów.

Uczeń
Opublikowano

@Berqu spróbuj na nowo zrobić maszyne. Winda żre się z aktywacją.

@Markiza Czy ja wiem. Mam dysk SSD i jakoś takich problemów nie mam. Uważam że głównie chodzi o pamięci karte graf bo u mnie śmiga ;)

Opublikowano

@Reph3at Dałbyś rade nakręcić filmik do tego bota? Byłbym bardzo wdzięczny bo mam zainstalowany tiny7 na VM  , co teraz zrobić ? nie wiem ile clonów  bo niby 5 botów ale 1 host czyli 1 host i 5 botów czy 1host i 4 boty ? Jak chce wielokorotności to 12 clonów tak ? bo 1 i 6 to hosty ?  co zrobic po tym sklonowaniu ? Jeżeli byś nagrał filmik to byłoby super ;)

Z góry dzięki za odpowiedź.

Uczeń
Opublikowano

@Bellers nie rób według TuT'a który jest zawarty w tym temacie bo jest on zupełnie robiony pod innego bot'a do reffów. Na stronie ghostlol.tk masz tutorial jak wszystko zrobić ;)

@Vaiktar wejdź na stronkę bot'a i po zalogowaniu w dziale "Download" ujrzysz link do Windy ;)

@Reph3at Chuck Norris? Dziwne jest to że mam kostki DDR5? Czy dziwne jest dla cb, że można mieć 16GB? Można spotkać nawet kompy z 32GB pamięci, ale mi nie potrzeba tyle bo 7 czyta tylko do 16GB ;)

Opublikowano

Super poradnik :)

Ile mniej więcej udźwignie mój komp?

Intel Core i3-4150, 8 GB RAM

Opublikowano

@Bellers nie rób według TuT'a który jest zawarty w tym temacie bo jest on zupełnie robiony pod innego bot'a do reffów. Na stronie ghostlol.tk masz tutorial jak wszystko zrobić ;)

@Vaiktar wejdź na stronkę bot'a i po zalogowaniu w dziale "Download" ujrzysz link do Windy ;)

@Reph3at Chuck Norris? Dziwne jest to że mam kostki DDR5? Czy dziwne jest dla cb, że można mieć 16GB? Można spotkać nawet kompy z 32GB pamięci, ale mi nie potrzeba tyle bo 7 czyta tylko do 16GB ;)

@Let Chodzi o to, że nie ma jeszcze nawet DDR4, a ty już o dziwo działasz na pamięciach DDR5. Chyba Ci się pomyliło i jak już to masz w karcie graficznej DDR5.

Dokładnie o to chodziło...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...