Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRYWATNY SERWER! VoidEls

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Servants nie polecam, bo gildia bardzo szybko sie rozpadnie (sami tam hackery) administracja dobrze wie o uzywanych hackach, dlatego wystarczy zglosic cala gildie, i *puk* gildi nie ma. Jezeli nie jestes dzieciakiem ktory nie potrafi grac bez cheatow i nie chce szybko zostac zbanowanym (moze i z moja pomoca, bo nie trawie hackerow) to zapraszam do Illuminaci. W gildii sa w wiekszosci z bardzo dlugim stażem na PL, wiec naucza cie normalnie grac a nie samemu prosic sie o bana.

Wiem ze to forum dla cheaterow, ale szczerze mam to w dupie. Nikt nie zabroni mi tu pisac tesktem, ze to "forum dla cheaterow" (i tez nikt nie zabroni ich zglaszac).

Serwer jest wrecz swietny, bo mozna sobie nawet na spokojnie popisac z administratorem za pomoca forum lub osobiscie w grze, lecz trzeba wykazac tez od siebie nieco normalnosci i doroslosci.

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Servants nie polecam, bo gildia bardzo szybko sie rozpadnie (sami tam hackery) administracja dobrze wie o uzywanych hackach, dlatego wystarczy zglosic cala gildie, i *puk* gildi nie ma. Jezeli nie jestes dzieciakiem ktory nie potrafi grac bez cheatow i nie chce szybko zostac zbanowanym (moze i z moja pomoca, bo nie trawie hackerow) to zapraszam do Illuminaci. W gildii sa w wiekszosci z bardzo dlugim stażem na PL, wiec naucza cie normalnie grac a nie samemu prosic sie o bana.

Wiem ze to forum dla cheaterow, ale szczerze mam to w dupie. Nikt nie zabroni mi tu pisac tesktem, ze to "forum dla cheaterow" (i tez nikt nie zabroni ich zglaszac).

Serwer jest wrecz swietny, bo mozna sobie nawet na spokojnie popisac z administratorem za pomoca forum lub osobiscie w grze, lecz trzeba wykazac tez od siebie nieco normalnosci i doroslosci.

oj pierdol pierdol, to ty jestes tym placzkiem co pisal ciagle ze konczy gre bo przegrywa w pvp?

a swoich iluminatkow z pla to wsadz se w nie powiem co bo polskie community z PL'a z duzym stazem to zazwyczaj cipki takie jak liwi, hjapu czy inne nieznosne gady...

Wie ktos moze po ile stoja monety El w ED?

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

No, w Servants są hackerzy, na przykład ja, jednak niestety nic z tym nie zrobisz.

A każdy doświadczony gracz wie co było z gildią Iluminaci na PL'u, więc jeśli to jest ta sama gildia - powinieneś nie wypowiadać się na temat hacków.

Podeśle ktoś plik oggs.dll? Bo u mnie znowu crashuje na tym pliku...

http://www.speedyshare.com/9WPgf/oggs.rar

vxbN1kc.png

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Pomocy! Próbuję założyć konto ale cały czas że mam Invalid captcha. Help. Wielkość liter taka sama >:

No to jest śmieszne bynajmniej .-. niby źle napisane a jest centralnie jak na obrazku o.O

Opublikowano

Cześć. Mam zamiar pograć na serwerze (kiedy będzie on) i mam pytanie. Czy są jakieś darmowe kostiumy na stałe, może mi ktoś powiedzieć co jest darmowe a co nie? Szukam też kogoś kto by mi wytłumaczył o co chodzi w tej grze (tzn. już grałem ale to przed tymi wszystkimi aktualizacjami) Mogę podać skype na priv.

Opublikowano

Cześć. Mam zamiar pograć na serwerze (kiedy będzie on) i mam pytanie. Czy są jakieś darmowe kostiumy na stałe, może mi ktoś powiedzieć co jest darmowe a co nie? Szukam też kogoś kto by mi wytłumaczył o co chodzi w tej grze (tzn. już grałem ale to przed tymi wszystkimi aktualizacjami) Mogę podać skype na priv.

Skille, pasek B, notatnik techniki (notki niestety nie), zmiany klasy. Z pamięci i raczej to wszystko.

Avatarów na stałe nie ma za darmo.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

cześć może ktoś dokładnie powiedzieć co zostanie dodane?

pJXLbfz.png

Gamefail popsuł elsa. Pokonajmy go razem!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...