Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRYWATNY SERWER! VoidEls

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra pomęczyłem launcher crashe ustały :D Zresetowałem gra się uruchomiła, lecz jak wyżej nie widzę serwerów.

Musisz klikać w tym samym czasie spacje i enter mi tak się udaje ale nie próbuje 1 raz czy 2 czasmi wychodzi za 10-12

PS.Jak masz hasło to nie klikasz potem login tylko enter

2ps ma ktoś sposób na lagi ?

Na normalnym elswordzie nie mam wgl na high a na tym na medium pojawiają się mega ściniki

Ex Lider Counter-Strike

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

u mnie juz jest tak jak u kaluna  i mam [prosbe czy ktos moglby dac polski dubing w dacie? czyli data79 ,80,82 , 83 , 84, 92, 93 , 94 ,95 , 96 , 97 ,104, 108, 109, 133 , 134 bede wdzieczny.

pJXLbfz.png

Gamefail popsuł elsa. Pokonajmy go razem!!

Opublikowano

Mam takie pytanie, jak u was wygląda ten brak kanałów? Możecie dać screena?

Tu nic nie trzeba dawać po prostu z lewej strony pisze serwer i po prawej mają być kanały a ich nie ma

Jest na to sposób lecz trzeba próbować a próbować

Podczas ładowania trzeba walić w enter i spacje może za 3,5,10 razem ci wyjdzie

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

ufff  ja to sobie dałem siana z tym serwerem ...  jest tak  .. 30-40 minut żeby wejść  (pokazały sie kanały) 

pogram  nie całe 5 minut wywala mi że mam hack'a  jakiegoś ...  i znów 30-40 minut by wbić na serwer to tylko  jedna  wielka szkoda czasu na takie coś   instalke zostawiam może naprawią to :P  to wbije  Pozdro 

Klawiatura ekranowa i pady są wykrywalne przez Hackshield jako cheaty, może to jest sposobem.

Lub grasz za szybko/za dobrze i HS traktuje to jako podejrzane ruchy (bot).

Musisz klikać w tym samym czasie spacje i enter mi tak się udaje ale nie próbuje 1 raz czy 2 czasmi wychodzi za 10-12

PS.Jak masz hasło to nie klikasz potem login tylko enter

2ps ma ktoś sposób na lagi ?

Na normalnym elswordzie nie mam wgl na high a na tym na medium pojawiają się mega ściniki

Bo na normalnym Elswordzie jest maksymalnie 200 osób zalogowanych (i tak trochę zawyżam), a na tym serwerze ponad 500 i większość na jednym kanale.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Hej, wlaczam to, jest zaktualizowane już, to wyskakuje okienko z paskami od aktualizacji, brak odpowiedzi i się wyłącza. Zapora off. Co zrobic?

Opublikowano

Pobranie x2.exe nic nie daje. Błąd dalej występuje. Okno patchowania albo jest normalne i ciągle pisze Update Finished (i jest obraz jakiegoś Ravena), albo jest to czarne okno z paskami aktualizacji, brak odpowiedzi i wyłączenie się bez czegokolwiek.

Opublikowano

Używałem już Direct download - uszkodzone data1

Używałem MEGA download - ten błąd.

Spróbuję jeszcze pozostałych dwóch jutro.

Opublikowano

Czekam już kilka godzin a potwierdzenie rejestracji nie przychodzi. Na jakiej stronie macie pocztę i wam działa? Ja mam na onet i nie działa :C

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

Pomocy, każda instalacja prowadzi do tego samego. Paski się pojawiają od aktualizacji i samo się wyłącza.  Żadnego pliku nie brakuje, hamachi usuniete, zapora i antywirus wylaczone. Co zrobic?

Opublikowano

Jeśli nie działa Ci po dodaniu pliku x2.exe to wyłacz antywirusa. U mnie wykrywa to jako niebezpieczny plik i usuwa automatycznie. Trzeba bez anty grać :P

Opublikowano

Czekam już kilka godzin a potwierdzenie rejestracji nie przychodzi. Na jakiej stronie macie pocztę i wam działa? Ja mam na onet i nie działa :C

Załóż konto na gmail. Po paru sekundach powinieneś dostać wiadomość o potwierdzeniu rejestracji ;)

1389652693-U623174.png

Opublikowano

x2.exe mam i jak mowilem antywirus off.

A masz hamachi ?

Jak tak to usuń

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Dalej nie moge odpalić gry . Nie odpala mi się nic po patcherze ,  wylaczenie antywirusa i firewalla dalo mi tylko zmiane proxy na komputerze - brak internetu w przegladarce i kolejne 10 minut roboty na przestawienie tego .

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Start->uruchom. Wpisz tu msconfig.exe. Masz tu zakładke uruchomienia i usługi. Wyłacz wszystko co zbędne. UWAGA, tylko dla osób które wiedzą co jest niepotrzebne na liście. Tak udało mi się odpalić elsa na lapku brata, bo miał w o dziwo właczone 3 antywirusy mimo że działał tylko jeden :P Poza tym kilka innych rzeczy wywaliłem i poszło. Tylko mówię, jeżeli się nie znasz to lepiej nie ruszaj tego :P

Opublikowano

Zagrał bym ale dość nie ogarniam tej gry więc jest jakaś polska gildia, bądź grupa osób z TS3 ? 

Grałem na tym normalnym to miałem tam 40 któryś lvl ale to  wtedy na tych pobugowanych tytułach 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Zagrał bym ale dość nie ogarniam tej gry więc jest jakaś polska gildia, bądź grupa osób z TS3 ? 

Grałem na tym normalnym to miałem tam 40 któryś lvl ale to  wtedy na tych pobugowanych tytułach 

Gildia Servants, założycielem jest @Kubaman.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...