Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRYWATNY SERWER! VoidEls

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobrałem Void'a, wszystko pięknie ładnie, tylko po włączeniu Launcher'a wyskakuje mi "List index out of bounds(1)". Uruchomienie przez Admina nic nie dało, tak samo jak wyłączenie antywirusa czy zapory. Na internecie nie znalazłem żadnego konkretnego rozwiązania pod Void'a (było ale pod inne gry/programy). Jeśli ktoś umie rozwiązać ten problem prosiłbym o pomoc.

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

Wy też tak macie (wiem, że to przez offline) że gdy włączacie grę to wywala ją i trzeba ją instalować ponownie? ja tak mam, bo bugtrap ciągle mówi o błędach ._.

Opublikowano

Wrócę wieczorem to mam nadzieję, że skończą te durne pety naprawiać :D zaczynam właśnie nową  postacią, jak ktoś chętny na wspólne granie(aktualnie 6lvl, jeszcze kumpel gra) to pisać na PW ;)

EDIT: 
@UP: nie, mi wszystko normalnie działa :)

Opublikowano

a taak wogule dzała wam void? bo mi nie :(

pJXLbfz.png

Gamefail popsuł elsa. Pokonajmy go razem!!

Opublikowano

Prawdopodobnie będziemy czekać kolejny tydzień. Serwer znowu wyłączyli ponieważ database im się psuje. Ostatni problem, który właśnie rozwiązywali 9dni, powrócił i dzisiaj :p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To chyba nie ma sensu grać na tym serwerze.Czekam na ten serwer od 11 czerwca i nadal nie działa + jeszcze im się coś popsuło i znowu Off.Poczekam jeszcze ten tydzień,inaczej nie zagram.

Opublikowano

Lol nie popsuło im się databasa wtf, przecież nawet nie pisali o tym lol. Tylko mają bugi z petami.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

W sumie mnie też już to powoli wnerwia. Miało być kilka minut, a zrobiło się z tego kilka godzin...

Opublikowano

Jesus chcesz grać na serverze gdzie idziesz i nagle Cię wywala? Czy spokojnie grać bez wywalanie itp?

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Ponoć za chwile serwer ma być online :

VoidCM :Don't worry it'll probably be a while until they reinstall and reconfigure 4 servers. Whenever it is, it'll be posted here and in the news section.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...