Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRYWATNY SERWER! VoidEls

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bug z petami rozwiązany, ale powrócił im wcześniejszy problem. :c

STATUS: OFFLINE

As you may know, we had to address a pet related issue which was resolved earlier today, however an old issue has appeared once again (rollbacks). Our developers said that the issue is most likely related to hardware issues (insufficient requirements, regardless of running on very high end spec dedicated servers), so they are going to be moving the servers and database to much better machines.

Once they are ready, we are likely going to run a stress test to see how the new hardware handles the issues.

We can't give out any ETA at this point as new hardware would mean dealing with datacenter staff and waiting for everything to be setup before they can even start working. Plus it's Sunday.

In the meantime while you wait, you could use the Suggestion section to pitch future content ideas and changes. However do use the search button to check if someone else has already suggested your idea.

------------------

Opublikowano

Rozumiem wasze niezadowolenie, jednak proszę, aby darować sobie komentarze, które nic tutaj nie wnoszą. Nabijanie akcji nie daje mi żadnej satysfakcji, a wolę zachować przejrzystość tematu.

Jutro temat zostanie wyczyszczony ze wszelkich zbędnych postów, ponieważ zrobił się tutaj mały spam, na który po prostu nie zareagowałem.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Powrócił błąd z cofaniem bazy danych. Dostawca plików powiedział, ze to wina za słabej maszyny i przenoszą pliki na lepszą, po tym przetestują na maksymalnym obciążeniu i jeśli wszystko pójdzie dobrze, to włączą serwer.

Opublikowano

Nie moge zalozyc konta poniewaz serwer jest przeciazony :D Zarty jakieś; D?

Bo serwer ma problemy z bazą, a skoro z bazą jest problem, to kont nie można założyć, logiczne.

Czytajcie poprzednie posty, proszę.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jakieś info o serwerze kiedy On? 

Mam pytanie czy z folderu Elsword poprzekładać wszystko do tego folderu z plikiem Install?

Edit@  Error jest nastepujacy : list index out of bounds (1)    Wyskakuje podczas wlaczania Serwera jako administrator. Po tym nie leci pasek downloadu

Opublikowano

dajcie im troche czasu to naprawią serwer . Więc prosze was jeżeli serwer nie działa to grajcie na globalu dopóki nie naprawia i koniec tematu :)

Opublikowano

Czytam czytam..ale moze ktos w koncu wytlumaczy na czym polega ten blad List index out of bounds (1) a nie Bedzie pisac:czekaj jak rozwiazaja problem...latwo powiedziec. ;) Server online  a niestety znowu klapa.~~ ;/

Opublikowano

Czytam czytam..ale moze ktos w koncu wytlumaczy na czym polega ten blad List index out of bounds (1) a nie Bedzie pisac:czekaj jak rozwiazaja problem...latwo powiedziec. ;) Server online  a niestety znowu klapa.~~ ;/

Ten błąd dotyczy starego clienta. Musisz pobrać nowego, bo ze starym tego nie odpalisz.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

a ja mam taki problem pisało Online więc wchodzę do gry po zalogowaniu się czekam chwilę i pisze insues connecction to serwer(cos takiego że się loguje) i po chwili wyłącza clienta nwm mam clienta v1.2 czy to czasowe jest? że jak będzie On to bedzie działać??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...