Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRYWATNY SERWER! VoidEls

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Breejg jemu chodziło o to, że niebawem (09.07.) na UK pojawi się preevent Adda. Na NA niedługo Add będzie całkowicie dostępny dla każdego.

VoidEls jest już zamknięty parę dobrych dni, nie wie ktoś czy jest określona data otwarcia ponownego serva?

Opublikowano

Byłby ktoś tak uprzejmy przekopiować post z tamtego forum o informacji, że włączą dzisiaj lub jutro? :) bo na pierwszej stronie tematu nic nie widnieje, a przeczesać 1000 stron spamu nie mam ochoty :|

Opublikowano

Ano, jeszcze miałem pytanko. W pierwszym poście z tematu z forum VE status jest ciągle jest aktualizowany? W tym sensie, że jak włączą serv to tam będzie napisane online?

Opublikowano

Mogę dostać linka o info, w którym pisze, że najprawdopodobniej dzisiaj albo jutro otworzą serva? Byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Dziś już raczej tego nie zrobią ;_;. Mam nadzieję że jutro będzie gotowe ;-;

@cziki123 to też nie to. Tu jest napisane że działania mogą sięgnąc kilku dni, nic nie jest napisane o tym że dziś lub jutro będzie aktywny serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...