Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRYWATNY SERWER! VoidEls

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie w item shopie nie można już kupić potek woli to trzeba czekać do 6 rano następnego dnia?

Opublikowano

a ja mam takie pyt. Czy wiadomo kiedy na voidze bedzie add?

pJXLbfz.png

Gamefail popsuł elsa. Pokonajmy go razem!!

Opublikowano

Wejdzie wtedy, kiedy wejdzie Add na JP bo oni mają JP dubbing, a skoro nie ma adda na JP nie ma jego dubbingu. Czyli nie ma Adda (xD) Mam 55 lvl nick Pudou i moge dołączyć do Servantsów (jak mnie będziecie chcieć :c)

A ciebie Breejg przepraszam za wyzywanie w PvP, poniosło mnie (Eleszit stoic nyanyanyanyanynaynany stupid stupid stupid stupid stupid)

Opublikowano

Czemu nie mogę uruchomić Firefoxa (ktoś z was wie?).Pobierałem wczoraj VoidEls przez MEGA zobaczyłem było 14% i zatrzymało się wziąłem zatrzymałem i wznowiłem to szło dalej.Chyba nie mam wtyczki (wcześniej miałem,bo mi wyskakiwał "PUZZEL" i mi instalowało wtyczkę do tego pobierania).I wreście sam nie wiem chciałbym bardzo zagrać ale to wszystko mi uniemożliwia. Czekam na jakąś pomoc  :unsure: 

I czy będzie działać Tylko przez MEGA? Czy jeszcze przez Client lub Mirror?  <_< 

Opublikowano

Kapcio.Kiedyś,jak jeszcze korzystałem z FireFox'a to musiałem instalować specjalną wtyczkę.A jak mega nie działa to spróbuj pobrać tam z mirroru np.Możesz jeszcze na te chwile przerzucić się na Google Chrome a jak ściągniesz to możesz odinstalować.Mam nadzieje że pomogłem jakoś ;)

Opublikowano

Jeśli można też chciałbym dołączyć do gildii LK 37lvl (wczoraj rozpocząłem grać :D), a nawiązując do Add'a mnie ciekawią jego polskie nazwy, bazując na mojej własnej wiedzy i słowniku angielsko-polskim wychodzą takie nazwy:

Psychic Tracer - psychiczny kreślarz

Arc Tracer  - łuk kreślarza

Lunatic Psyker - psychiczny wariat

Mastermind - mistrz umysłu 

Według słownika "tracer" znaczy kreślarz, kreślarka lub odkrywca zbrodni, a samo "trace" znaczy cień, ślad lub kalkować.

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

poszukuje Polskiej gildi z aktywnymi graczami 47 elesis od wczoraj gram (nowa postać) Nick: Elisana

Opublikowano

Dużo osób gra? Serwer nadal sie trzyma? Widze że dużo cheatów do tego serwa

1. 5 razy tyle co na Pl/Global

2.Stoi nie opada

3.Nie ma cheatów, pliki zmienione. Żaden nie działa.

Opublikowano

Mogę powiedzieć tyle - na Behemota jak idziesz to co minutę/dwie są 4 osoby w kolejce, a wkrótce wejdzie w Add, to początkowe plansze też będą zajęte.

Polecam zagrać, nawet jeśli osiągnąłeś dużo na PL'u.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Szukalem dzisiaj troche na necie i nie ma zadnego aktualnego ( darmowego ) czitka. Widzialem 1 platny ale nie bede wydawal hajsu na gre.

Hoc dzisiaj grajac widzialem ludzi ktorzy moby biora na hita ( 10 lvli mniejsze ode mnie ja mam 20+ ) i wydawalo mi sie, ze maja no-CD

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...