Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu [Dedyk] [Easy]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

31Prezentacja serwera może zostać umieszczona 24h przed przewidywanym startem serwera.

Jestem na tyle miły, że dałem wam czas do 20.

Myslisz ze Bogiem jestes?, bo masz "wladze" w internecie? jesteś zalosny typie.

Kiedy bedzie client?

Kiedy bedzie dzialac rejestracja?

43976131910427822020.png

Opublikowano

Myslisz ze Bogiem jestes?, bo masz "wladze" w internecie? jesteś zalosny typie.

Ehh myślałem, że już wytępili takich debili na tym forum... darmowe korzystanie z forum obliguje do przestrzegania regulaminu, bez wyjątku.

Serwer ma wystartować o 17?

The past has gone

Opublikowano

Ehh myślałem, że już wytępili takich debili na tym forum... darmowe korzystanie z forum obliguje do przestrzegania regulaminu, bez wyjątku.

Serwer ma wystartować o 17?

Takie jest założenie, że o 17 ale przygotujmy się na poczekanie dodatkową godzinkę :)

k,NDA4NzYzNzgsNzU5NjA1,f,nevermore-logo.jpg

+Daj -

^^

Opublikowano

31Prezentacja serwera może zostać umieszczona 24h przed przewidywanym startem serwera.

Jestem na tyle miły, że dałem wam czas do 20.

Zajmij się pierw innymi zapowiedziami bo połowa jest już off ;] a potem wbij tu ;] 

\

Opublikowano

Godzina prawie 16 a nie ma nawet clienta.. słabo to widze :/

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

A ja czekam na łatke, której się nie doczekam jak sądze : 3

Opublikowano

hmm co juz sie dzieje z forum i dlaczego jeszcze do kurwy nedzy nie ma clienta ani latki ..

tak jak mowilem pewnie wogle serwer nie wystartuje przekladaja start z dnia na dzien i tak bedzie ciagle .. wiec mysle ze mozemy juz szukac innego serwa .

Opublikowano

jest na stronce :)

Tylko wpadł pod, chyba bo pobrac się nie da ,taki sprytny ,zenada dzieciaki.

Zapowidzi szumne i jak zwykle dupa blada tak jak na poprzednich odsłonach, udostepnij te pliki komus madrzejszemu bo szkoda ich marnowac z Twoim talentem i tak padnie po 4 dniach. 

Opublikowano

jak ten serwer nie bedzie dzialal dzisiaj to zrobie serwer hamachi kto chetny by tam pograc ? 

Chetnie wbije :3 pisz pw .

Może true sie wypowie czy dzisiaj start ?

Opublikowano

W sumie tak, czeka tylko na hajs z is, dlatego NIE POLECAM NIKOMU W 1/2 TYDOGNIU po starcie servera ładować w is bo pewnie znów padnie i tylko kase zmarnujecie .

Opublikowano

@NeverMores, serdeczne żuj pyte lamusie, Kappa

Jesteś bardzo miły  <3

Zdaje mi się, że poczekamy sobie do 20 :( ale nie ma co rozpaczać bo o 20 rusza serwer który własnie udostępnił klienta i rejestracje. Dlaczego tutaj tak nie może być tylko wieczne obsuwy?

Zastanawia mnie jeszcze jedno. Czy będzie to identyczna wersja jak pierwsza Deila czy będą jakieś przeróbki?

k,NDA4NzYzNzgsNzU5NjA1,f,nevermore-logo.jpg

+Daj -

^^

Opublikowano

jak ten serwer nie bedzie dzialal dzisiaj to zrobie serwer hamachi kto chetny by tam pograc ? 

Też wbijam ;)

tutaj czekam do 18 max jeśli nie to temat do kosza też powinien wylądować, do 20 to i tak dużo czasu.

The past has gone

Opublikowano

Będą duuuuuuże przeróbki głównie gimbusków na kieszonkowe hehehehe.

Jesteś bardzo miły  <3

Zdaje mi się, że poczekamy sobie do 20 :( ale nie ma co rozpaczać bo o 20 rusza serwer który własnie udostępnił klienta i rejestracje. Dlaczego tutaj tak nie może być tylko wieczne obsuwy?

Zastanawia mnie jeszcze jedno. Czy będzie to identyczna wersja jak pierwsza Deila czy będą jakieś przeróbki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...